Отговори
# 135

- Моля ви кажете как да разбера, че едно пластмасово шише е за боклука? Наплашила съм се, че трабва да ги сменям на 3 месеца, при положение, че само вода слагам в него. Това така ли е или е преувеличено???

Верчо, напоследък много се говори за това, че пластмасовите шишета съдържат  бисфенол А, който е опасен за здравето. Повечето бебешки шишета са изработени от пластмаса с Бисфенол А, само B-Free и Medela имат шишета от безопасна пластмаса. Затова най-добре да се ползват стъклени или пък на двете фирми, които предлагат безопасни шишета. Има много писано по въпроса, включително и тука във форума. Напиши Бисфенол А и ще намериш инфо.

# 136
айдее още един се бори за първото място имаме 2 деца с по 8 зъбчета
 Heart Eyes
1.Ава -     8 зъбчета
2.Филип -8 броя
3.Самуил-6 броя
4.Димана-6 зъбчета
5.Габриела- 6 броя
6.Симон - 5 зъба.
7.Марти - 4 броя
8.Микки - 4 броя
9.Борко-  3 зъба
10.Лили -   3 броя
11.Габи -   2 броя
12.Дари - 2 броя
13. Лидия - 2 броя
14. Невена  - няма
15.Стефи   -  няма

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 17:17 от m_a_g_i_vs

# 137
Маги не знаех, че има борба, ама на конкурс като на конкурс - ти ли раздаваш наградите?
 tooth tooth tooth

# 138
Цитат
Вмъкни Цитат
Маги не знаех, че има борба, ама на конкурс като на конкурс - ти ли раздаваш наградите?
Няма проблеми ако трябва и награди  ще раздавам   Heart Eyes

Цитат
Моля ви кажете как давате манджичките от кухнята- смисъл кое на обед, кое следобед и колко грама приблизително са?
Аз след въпроса на Мирка се сетих да питам нещо ,след като вече малките ядът ДК ,отказват ли ви пюретата зел.и местните по точно

# 139
Мирка няма и да я прочета книгата .......човека може и да препоръчва ама за мен той не е доктор щом препоръчва подобни отрови  Naughty не издребнявам дадох съвет не мога да задължа никой да не пие или яде нещо  Peace
всеки си има различни разбирания и  всеки прави избор за него си аз моя съм го направила

# 140
Мирка няма и да я прочета книгата .......човека може и да препоръчва ама за мен той не е доктор щом препоръчва подобни отрови  Naughty не издребнявам дадох съвет не мога да задължа никой да не пие или яде нещо  Peace
всеки си има различни разбирания и  всеки прави избор за него си аз моя съм го направила
Дюкан е бил общопрактикуващ лекар преди да стане диетолог, 20 гд е работил над диетата. Аз друго се чудя, всички лекари не са ли лекари след като изписват антибиотици, които също са отровни? Да не говорим за останалите илачи  Peace Аз това се опитвам да ти кажа, че няма начин да не приемаш отрови и да пиеш само сребърна вода нали? Въпроса е всичко да е с мярка, всяко нещо  с което се прекалява е опасно Simple Smile Не мисля че бих се отровила повече с 1 хапче подсладител, отколкото с едно хапче антибиотик Wink Не съм ли права? Пък и аз подсладител ще пия няколко месеца после пак си почвам растителната захар- която не е вредна или отровна Wink За кока колата аз не съм пила от месеци, не мисля че ще ми навреди една чашка кола за седмицата Wink

# 141
Много даже съм съгласна с тебе на тая тема с лекарствата  Peace просто ми е чудно при толкова добре обмислена диета ,защо препоръчва кола да се пие.....и е газирана ,и е вредна ...?
иначе е супер ефикасна диетата обаче има неща който не са обмислени според мене  Thinking да не говорим пък за киселото мляко със степчето  Sick както и да е не му е тука мястото за Дюкан да си говорим 

# 142
Верчо, напоследък много се говори за това, че пластмасовите шишета съдържат  бисфенол А, който е опасен за здравето. Повечето бебешки шишета са изработени от пластмаса с Бисфенол А, само B-Free и Medela имат шишета от безопасна пластмаса. Затова най-добре да се ползват стъклени или пък на двете фирми, които предлагат безопасни шишета. Има много писано по въпроса, включително и тука във форума. Напиши Бисфенол А и ще намериш инфо.
Знам за този проблем, нали и тука се дискутираше. Но пък много ме е страх ако сме със стъклено шише да не го счупи. Както сега всичко мята и и бута... Кажете мамчетата, които ползвате стъклени шишета. Не е ли опасно? Кое е по-малкото зло? newsm78

# 143
Знам за този проблем, нали и тука се дискутираше. Но пък много ме е страх ако сме със стъклено шише да не го счупи. Както сега всичко мята и и бута... Кажете мамчетата, които ползвате стъклени шишета. Не е ли опасно? Кое е по-малкото зло? newsm78

Откакто се заговори отново за вредата от пластмасови шишета , си купихме стъклени и вече 6 месеца сме с тях.И съм доволна. Косьо също ги хвърля , засега няма счупено.

# 144
Цитат
Знам за този проблем, нали и тука се дискутираше. Но пък много ме е страх ако сме със стъклено шише да не го счупи. Както сега всичко мята и и бута... Кажете мамчетата, които ползвате стъклени шишета. Не е ли опасно? Кое е по-малкото зло?
И ние сме със стъклено шише вече 6 месеца ,и мога да кажа че са доста здрави ,нащо шише е претърпяло доста премеждия и все още не се е счупило  Peace

# 145
Верчо те са от много дебело стъкло -поне нашето и за заздравени, няма страшно, не се чупят лесно Wink

Пете писах ти на лични Simple Smile

# 146
  • Варна
Ето и едно отчетче от днешната консултация: тегло 8.600кг, нежно разположени върху 74см. Бюст 45.5 см, обиколка на глава 42см. Фонтанела напълно затворена. Зъби няма и няма и да има скоро.  Peace

Aquariel и на мен Дюкянската диета ми изглежда нездравословна, ама не заради подсладителите, ами не мога да си представя да ям само месо и мляко, бррр... Обаче си признавам, че книгата не съм я чела и за диетата знам само каквото съм подочула оттук оттам.  За ефективност спор няма - сестра ми свали 15кг с нея за няма и 3 месеца.  Shocked  Ох, да не казвам голяма дума против тая диета, че да не взема и аз да допра до нея някой ден.  Mr. Green

Верчо Невена също е много добра в пълзенето. Ще взема да й засека на 5м без препяствия.  Joy

# 147

Понеже и мен ме беше страх за стъклените шишета, щото все изпускам и троша неща, затова взех на B-Free шише, то е от безопасна пластмаса  Peace

# 148
Здравейте от нас! Hug
Ние днес бая се поразходихме,макар ужасното време навън! Срещнахме се с Хриси-Писи и сладкия Марти! Изкарахме си много хубаво,беше ми много приятно и дано се виждаме по-често! Heart Eyes Миленчето направо взе да прегръща и целува Марти-тя беше по-настъпателна във вразката им hahaha
Верчо,ние бяхме седнали на едно заведение над езерото,а вие дойдохте и си тръгнахте и реших да не ви гоня(пък и си бяхте семейно) Hug За Тук Тук-много ми харесва точно това,че има пълни комплекти-можеш да си облечеш детенцето отгоре-додолу Peace За рождения ден-аз първия ще си правя вкъщи,защото мисля,че са твърде малки,за да разберат нещо от клубчето и второ обикновено са много тесни и родителите се бутат Peace Шишетата-аз ги сменям на по-малък интервал даже! Купих си и Би фри! Стъклените хич не се чупят лесно,но на мен не са ми удобни Stop
Дидиморке,там сме в петък с Миленчето! Heart Eyes
Акварелче-бях бая време на Дюкан и аз мисля,че е много добра диета! Благодарение на нея свалих 30 кг #Crazy Не е вредна,пък и не знам да има полезна диета newsm78 Въглехидрати си набавяш чрез триците(хапваш трици нали?) И вредите се компенсират чрез пиенето на много вода! Много успех ти пожелавам! На Миленчето и давам на обяд основното,следобяд-кремчето и вечер супата с 2 сухара Hug
Верчо,тъй като разбрах за музиката за бебета и много ми допада идеята,можем в петък да идем в 11 и 30 и после дружно да се занесем към срещата в Мола? Хриси? newsm78

# 149
един въпрос от мен  Simple SmileОт коя страна сте сложили столчето за кола от дясно ,от ляво или посредата ?И ако може да ми кажете на коя марка сте си купили и дали сте доволни,че аз  вдругиден ще купувам и се чудя какво да взема .
оо и забравих още нещо в тази връзка лесно ли се монтира в колата  ,защото ние мислим като го купим и от магазина направо да потегляме на път ,та се чудех за колко време се слага  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт