Отговори
# 120
иначе едва ли има по-големи фенове на бирата от нас  Rolling Eyes това е свещенна напитка в нашето семейство боготворим човека създал нея и хладилника  Mr. Green
ние сме ви конкуренция Mr. Green
aaaaaaaa това ще го докажете на маса  Mr. Green

# 121
Айде ся да не спорим кой е най голям бироман, че да не се окаже като седнем на масата да ви бия всички и да ви смаяме с количества нашето семейство.
Без майтап - големи сме почитатели и много си угаждаме на тая тема - де що има бира сме я пробвали    Crazy Crazy Crazy

# 122
Айде ся да не спорим кой е най голям бироман, че да не се окаже като седнем на масата да ви бия всички и да ви смаяме с количества нашето семейство.
Без майтап - големи сме почитатели и много си угаждаме на тая тема - де що има бира сме я пробвали    Crazy Crazy Crazy
Нема смисъл да се спори то се знае,ние сме .
  Така исках да ви споделя че и аз от днес съм Дюканеса отново,че имам кила за сваляне,а време не остана,други ден ще пекне онова ми слънце,не ща да изкарам още едно лято с дълги гащи. Танцен аз знам че може само по една чаша 250мл.прясно мляко на ден  да се пие,така си спомням от книгата ,ама ако съм  се объркала моля да ме поправи някой ,че да има с кво да пълня шкембето.
 И да ви са пофаля и аз -днес ми преведоха малко пари от нои,колкото да не умра от глад тия дни.Аман от тия институции и техните глупави приумици и изпълнения.

# 123
  • Добрич
Ей,Стефинка ,мълчиш,мълчиш....и хоп на биричката се обади Grinning

Дидник,и моя по цял ден така бачка и вечер пак,ама имаме два компа и не се дърпаме WinkТо това не е утеха де,много ми е тъжно ако вместо да правим нещо заедно ,ние си цъкаме поотделно.

Дидиморче,така е -до 250 мл прясно мляко на ден Peace

# 124
добре бе, то се е видяло, ше се надпиваме! Naughty Ама състезанието е за двойки! Да няма жертвоготовни мъже дето да изнасят на плещите си целия отбор Wink

жалко, че пропускаме голямото събиране.... Cry

хора, като отида за справка на сайта на НОИ ми пише, че ми липсват данни newsm78 Някой със същия проблем???

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:18 от vercho

# 125
Здравейте, априлки!
Я и аз да се разпиша. smile3523
Сиска, само чат-пат взимам бебо при нас в леглото. Иначе неговото е неотлъчно до нашето - просто е по-удобно за мен.
Мъжът ми ще го пиша по-скоро при феновете на Формула 1. По футбол много не се заплесва.
vercho, прибавям в класацията и Симон с 5 зъба.
А относно шишетата, не знам дали си чела темата за "опасни бебешки шишета", но явно не си? Аз откакто я прочетох направо изхвърлих пластмасовите и си купих стъклено.А преди да го открия си направих комбинация от горна част на AVENT и стъклена долна част от бурканче. Само гледах да съвпадна винтовете.
naana, ние сме от вашия отбор - Симон спи 1 път дневно и то ако е за 1.5 или 2 часа си е цяло щастие. Иначе вечер заспива след баня, около 8-9 часа, а сутрин се събужда около 7.30-8.30 часа. Като през това време често ни прави компания.
Milenaq, ние също обичаме покривките, но от днес е любител и на дистанционните. Докато бях на компютъра, моята лудетина ги копнал, влезнал в едни менюта, които и аз не знам какви са. А той доволен, усмихнат и щастлив.
Да отивам, че нещо се размрънка.

# 126
  • Варна
П.П. Халиотис къде се губиш бе жена, бях им забравила хубавите муцунки на твоите дечица, трябва да ги съберем някой път заедно с моите да направят една голяма лудница, че като гледам таман на един акъл ще са по двойки хем, пък знаеш ли може да се и харесат  Joy

Може може, аз твоята дъщеричка много я харесах за снаха Joy Hug

# 127
  • Разпиляна във въображението
*Сиска*
1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета - без нас. Вики си спи в леглото. От време на време идва и при нас, но ние в удобен момент отново я прехвърляме в нейното си легло.
2.Мъжете ви на кой отбор са фенове...ЛЕВСКИ/ЦСКА??? - моят не е фен много на спорта. Гледа Формулата и това е. НО... за съм фен на ЦСКА Laughing

Зъбите на Димана са 6 броя Wink

# 128
По някои от въпросите на Верчо:
- Вие имате ли идея къде ще празнувате 1вия РД? Аз вече разучавам клубчета. Ако имате идеи свиркайте - още не съм мислила.
- Моля ви кажете как да разбера, че едно пластмасово шише е за боклука? Наплашила съм се, че трабва да ги сменям на 3 месеца, при положение, че само вода слагам в него. Това така ли е или е преувеличено??? - аз смених нашите след 9 месечно използване, но не толкова често, имах 3 броя. Сега взех 2 и съм решила вече да ги сменям на 3 месеца.
- Айде още една статистика Grinning Колко зъба имат децата ви? Ава е с 8. - Дари все още е само с 2 зъба.

# 129
Малее ама ние само сме с 2 зъба още  Thinking уж ни избиват горните ама ги чакам вече 1 месец да се незнае кога ще се появят  Thinking
Ава води класацията за най много зъби  Mr. Green

1.Ава -     8 зъбчета
2.Самуил-6 броя
3.Димана-6 зъбчета
4.Симон - 5 зъба.
5.Марти - 4 броя
6.Микки - 4 броя
7.Борко-  3 зъба
8.Лили -   3 броя
9.Габи -   2 броя
10.Дари - 2 броя

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:37 от m_a_g_i_vs

# 130
  • Разпиляна във въображението
Пропуснала съм въпроса за първия рожден ден Laughing аз също разучавам детските клубове. В крайна сметка можем да се съберем и вкъщи. Имаме още време за да го доизмислим  Whistling

# 131
Ето ме набързо за класацията:

1.Ава -     8 зъбчета
2.Самуил-6 броя
3.Димана-6 зъбчета
4.Симон - 5 зъба.
5.Марти - 4 броя
6.Микки - 4 броя
7.Борко-  3 зъба
8.Лили -   3 броя
9.Габи -   2 броя
10.Дари - 2 броя
11. Лидия - 2 броя
 newsm68 newsm68 newsm68

# 132
Ох, иде ми сама да се ударя, ама.....последно е обещавам (само да не стане кат' Сиса оня път...)
 Vercho, за рожденния ден само да се изкажа, че ми е тема на сърце-аз искам на Самуил да го празнуваме някъде на зелено ( я на пикник, я някъде на пътешествие за уикенда(облагодетелствани сме, защото се пада събота, но и в неделята май е Великден...)) само тримата с баща му-не ми трябват баби, дядовци, стринки и прочее.....не искам и торта-толкова ми е глупаво това с тортите (дано сега не засегна някой, това си е мое мнение)-разбира му главата, че и торта...а и искам да го опазя колкото може повече от...захарта......за разлика от майка му, която е рожден ден другата седмица и без това няма да го празнувам-то се е видяло, ще си купим една тУрта и ще я ометем двамата с Пламен

# 133
1.Ава -     8 зъбчета
2.Самуил-6 броя
3.Димана-6 зъбчета
4.Симон - 5 зъба.
5.Марти - 4 броя
6.Микки - 4 броя
7.Борко-  3 зъба
8.Лили -   3 броя
9.Габи -   2 броя
10.Дари - 2 броя
11. Лидия - 2 броя
12.Габриела- 6 броя

Брех мн сте писали...

Емма не я боготворя просто и се доверявам, досега не ни е подвела за нищо, пък и като гледам колко опашки от деца има на всяка к-ция си мисля че е и добра. Знам за негативите, намаляване на кърмата и прослувутите токсини. За първото не се страхувам, ако намалее-намалее време е да помисля и за себе си, просто така съм решила! За токсините - аз кърмя само вечер и сутрин, Габи е голяма вече и се доверявам на лекар все пак, който ми казва че това са пълни глупости! Та няма да ме изненадаш с нищо, просто така съм решила и съм много нахъсана  Peace

Пете в самата книга, самият Дюкан препоръчва да се използват подлсадители и да се пие Кока Кола Лайт (личи си кой не е чел книгата  Hug), която даже е полезна за диетата, не казвам за организма. Ама аз не пуша, не пия, не ям мазно, не ям хляб, не ям шоколад, ако се откажа и от 2 хапченца подсладител на ден- ми то по-добре да карам само на въздух  Joy Joy Joy  Ми тъй де има толкова отровни и вредни неща който ядем и пием, нека не издребняваме  Hug

Моя възлюбен не гледа мачове, чат пат Ф1- като няма кво да прави, пие водка не бира и обича да бъбри за компютри Simple Smile

Габи спи и през деня и през ноща в нейното си легло, само в 6 часа сутринта я взимам при мен до към 9 часа се гушкаме блаженно  Heart Eyes

Първият Рожден Ден на Габа да сме живи и здрави ще го празнуваме в Стз  Hug

Не съм шофИорка и не искам да бъда, предпочитам да ме возят Wink

За шишетатата имаме едно стъклено от бабата на Васко скоето са го хранили като бебе и си позлваме него ако стане нужда Wink

ПП-Нанче и ГаБа намали дневния сън за сметка на нощния и за сметка на това че дивее като торпедо (ако и подражавах нямаше да имам да свалям и грам )  hahaha Понякога спи само 1 час веднъж на ден понякога по половин час два пъти дневно Wink За това пък вечер спинка повечко Wink

Моля ви кажете как давате манджичките от кухнята- смисъл кое на обед, кое следобед и колко грама приблизително са?

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:53 от Aquariel

# 134
Днеска ша ви писне от мен, ама.............молете са да са прибере по - рано моя и да ма изрине от компа.
За рожденния ден и аз искам да сме си тримата май - ама незнам още. Искам да е нещо по - така (изкелифищено..... някой друг знае ли я тая дума).
А за зъбите ний сме с 8 броя.

Общи условия

Активация на акаунт