Отговори
# 105
Здрасти банда. Ей няма такова чудо като мойто - все си ходя като на два шамара. Явно нарочно се моткам, защото датата 30ти март ми тегне над сърчицето. Тогава тръгвам на работа и няма да мога да скътавам повече... Crossing Arms Ще трябва да стана много организирана, та сега си свиркам Whistling Не съм качвала снимки на Ава от октовмври насам, а в блога не съм писала от ноември ooooh! ooooh! ooooh!

Ние днес маахме гащи цял ден из Борисовата градина(най-перфектният парк в Соф ия) и срещнахме Верчо и после и Хриси-Писи Hug
А ти що не се обади бе жена? Аз не те видях, само Хриси каза, че си някъде из парка.

Бройте и мен при кърмачките, а да изпортя и Хриси, че е в кюпа Grinning: И разбира се, Ясмина Wink
1.Ивейн
2. Акварел
3. ева-мери
4. Сиска
5. кокетка
6. Гергина
7.m_a_g_i_vs
8. Верчо
9. Хриси-писи
10. Ясмина
11. Тиквичка
12. Хикси

А сега набързо да споделя/питам туй-онуй:
- Ваня, я кажи сайта ви за каравани? Искам да поразуча, че да навивам Петар Grinning
- Мерси на Хелънче и Реяна, че ми разкриха магазинчето TUC TUC. Оказа се, че точно на тая марка ни подариха свекитата едно адски сладко дъждобранче за Ава, а аз сега и взех гумени ботуши към същия комплект Heart Eyes
- Вие имате ли идея къде ще празнувате 1вия РД? Аз вече разучавам клубчета. Ако имате идеи свиркайте Praynig
- ася, с голямо закъснение - радвам се, че писа и всичко около теб е спокойно и ведро Hug
- Ава тамън стана много смела в ходенето и да прави по няколко крачки сама и сега нещо се дръпна. Предпочита да лази или да се държи за една ръчичка. Явно разбра, че всички очакваме нещо от нея и си иска по-споко мъника Heart Eyes Много сладко и професионлано лази bowuu За 2 секунди е от хола до спалнята... Явно ще изчакаме с прощъпулника. Колко от вас вече правиха? Само за Сиси знам.
- Моля ви кажете как да разбера, че едно пластмасово шише е за боклука? Наплашила съм се, че трабва да ги сменям на 3 месеца, при положение, че само вода слагам в него. Това така ли е или е преувеличено???
- Айде още една статистика Grinning Колко зъба имат децата ви? Ава е с 8.

И накрая едно музикално поздравче от мен ЦЪК

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 13:24 от vercho

# 106
Бибобибо - не мой тъй - къде ходи на това таебо??? Не е на моето, защото няма в неделя! Я сподели - да ходя и през уикенда! Аз ходя в The Gym - при Ради...

helenblondy, още съм в Ботевград, тук е таебото.

# 107
stefinka   моя ще се присъедини в отбора на мъжа ти  Peace

vercho записвам се по ред ,макар и със скромните 2 броя за героя
1.Ава - 8 зъбчета
2.Габи - 2 зъбчета
3.Борко- 3 зъба

За идейте за РД все още го обмислям  Thinking но надали ще сме в клуб май на домашно ще го караме

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:43 от m_a_g_i_vs

# 108
Брей ,че много пишете няма изчитане 2 дни ви оставих и от вчера не мога да ви изчета. Laughing
По обсъжданите теми и аз съм от шофьорите ,които предпочитат до шофьорското място .Имам книжка ,но стаж никакъв и за това съм решила по-добре да не се бутам да не застрашавам своя живот и на другите .Мъж ми е добър шофьор спазва ограниченията ,но на моменти е малко агресивен на пътя . Rolling Eyes много се дразни на шофьори,които ама хич не ги е еня за другите в движението все едно са сами на пътя.Мони цока само сутрин вечер не иска и да ги погледне търси си шишето,но сутрин са му пръв приятел ц....а.Мисля от другия месец да го отбия напълно пък ще видим още съм в чуденка newsm78.Аптечка имаме Панадол,Стодал,Хидрасек,Стеримар,Пулмекс кремче,линолафет,Вит.С,калциев глюконат,вентолин,есберитокс и др.и сега се усещам ,че при инцидент нямам реванол нищо дезинфекциращо. Thinking
Сиска 1.Рано сутринта се мести при нас и през деня спи пак на спалнята и аз обикновено с него Laughing
2.Мъж ми не е футболен фен по скоро е фен на Формула 1 и на баскетбол НБА.
С това метене ме разбихте сега ми аз вчера излизах къщата ,но щом трябва ще си направя малко боклук та да спазим традицията  hahaha
Milenaq  това да искаш нищо не може да си е на мястото всичко хвърля  даже като лази взема си играчката и отива на ламината да го хвърли  там дрънка и много се кефи. Mr. GreenПокривката от масата одавана я няма точно заради това и ние вече няколко пъти успяхме да обърнем купата и да омажем всичко. Joy
С тез диети ме амбицирате и мен аз си мислех от май ,но май ще се настройвам за по-рано.

# 109
  • Добрич
Добър ден!

Аз тъкмо приспах Борето.Ние май ще минаваме на един сън дневно-много дивее това дете бе,няма спирка и не ще да спи.Та вече два дни го слагам в 12,спи до 3 и това е.После в 8,30-9.00 вечерта.Има ли други,които спят само веднъж?

Сисе,ние спим отделно с Борко,НО и оделно от баща му Twisted EvilТой спи в хола,ние в спалнята.
Моя не му знам футболната боя,май му е все тая.Дай му да програмира и да кибичи пред компа...

Верчо-ние сме с 3 зъба Peace

# 110
Здравейте!Писала съм само веднъж или два пъти,но редовно ви чета.Моето бебе е Мартин,роден е на 22.03.Ако може и аз да се включа по въпросите.Все още го кърмя.Има 4 зъбчета. Предстои ни прощъпулник.Ще се опитам да сложа и снимки по-късно.Надявам се да имам време да се включвам често.

# 111
Ай здравейте бе да взема да се разпиша да не би да ме забравите случайно.
 Отговарям чинно на въпросите и ако пропусна някой няма да е нарочно:
1.Шофер не съм ,и ква съм бъзла май няма и да стана скоро,най ме е яд на полицаите( и те са хора и те семейства хранят) ама аман,ние да не работим за тях, не може на всеки ъгъл да те спират и да те обират  баш като некои пирати  Crossing Arms има няма нарушение,те бързо си измислят,за кво ше те санкционират,я фарче,я коланче,не е искал не се е заял. Иначе мъж ми и той пилотче си пада,ама е внимателен,аз му викам Фитипалди,а той на мен ми вика че съм неговия радар,къде има полиция аз съм я киризила от 2км. Grinning
 2. Сисе- моя мъж не е футболен запалянко,никакъв спортен запалянко не е,гледа от време на време спорт,ама ей така колкото да не е без хич.
 3. Пак сисее ние спим заедно с Калина,ама по стечение на обстоятелствата сега,нали не сме си у нас,та тук трябва да спим на един креват.
 4. Стефке пиши моя мъж у твойта група,по бирата,то му и личи де,наиш кво шкембе има вече.
 5. Аптечка имам ама е много скромна спрямо ваш'те и се надявам да си остане такава,има няма 3-4 лекарства да присъстват.
6. МиленаЯ ама ние сме същите,даже като хване покривката и всичко леж,оня ден ми бутна цяла чаша с кафе ,пепелника ,абе всичко,стана едно голямо мазало,добре че няма килими
7. Верчо радвам се че се появи пак,питаше за зъбите -имаме 6 ,от цял месец са ни подютрили следващите два и е голямо мрънкало,да взимат да избиват вече че чак на мен ми иде на и ги извадя напоследък. За рождения ден съм замислила да и го направя на два пъти,първо с всички дечица около нас,който познаваме в едно ресторантче и второ с родата,ама не съм измислила дали да го водим на ресторант или да се връткам вкъщи.(предпочитам второто ,а и като пари пак така ще ми излезе,ама ще помисля) За шишетата според мен е малко преувеличено, чак на 3 месеца ми се струва твърде често,ако използваш едно единствено шише да кажем за всички яденета и тн да би било много захабено ,но ако имаш повече шишета не би трябвало толкова бързо да се изхабяват или там каквото е.
 и Сега искам да питам две неща и аз:
Мамите от Бургас,нали ви ставам съгражданка,подадохте ли документи за ясла ,можете ли да ми кажете някакъв срок,някакви изисквания и евентуално какви документи ще ни искат,съответно подадохте или ще .Много ще съм ви благодарна предварително.
 И  Има предложение за софииска среща за петък 13. в мола на стамболийски- има ли желаещи.(подлежи на обсъждане)
 Прекалих надявам се ще ме извините Hug

# 112
Алоха, явно феновете на Ф1 се множат кат' гъби....може да им направим отделни кътове на мъжете-всеки да си е към "клуб"-а!
Самуил .....си спи в леглото до към 2-3ч най-късно (а снощи до1ч) зависи колко ми се спи и имам нерви да го дундуркам и приспивам, а не да го взема в нашето легло и да му натикам ц**а в устата, от която вече не изтича и капка.....Надявам се като разбере, че нищо няма там където е текло до време, да спре да се събужда и да си губи времето в безсмислени смучения, ама ще видим.
 Айде да се пльоснем и ние в една класация:
1.Ава - 8 зъбчета
2.Габи - 2 зъбчета
3.Борко- 3 зъб
4.самуил-6 броя

Мирка, аз пък от друг лекар знам, че не е чак толкова безвредна тая дюкянска диета за кърмачките, ама ти толкова я боготвориш твойта педиатърка, че не смея да се обадя  Peace

# 113
Сиска и ние спим на едно легло с Лилито. Мъжете хъркат и скърцат със зъби дружно в спалнята. Mr. Green
Верчо - с 3 зъба сме.
Мъж ми и той е фен единствено на Ф1, но пък от срещата ще отсъстваме по съвсем извинителни причини.
Миленаг, купи си някой по-простичък телефон, защото от тук нататък трудно ще го опазиш  Grinning
Момичета, превели са майчинството!

# 114
Понеже си дочитам, та пак да се включа Grinning Не ме линчувайте за дългия пост, наваксвам Mr. Green

Емма, аз съм много против циркаджийски изпълнения с цел набутване на храна! Naughty Чела съм по въпроса, а и вътрешната ми нагласа е такава. Имаше момент, в началото на захранването, когато Ава беше злояда и се притеснявах. Та имам няколко "набутани" лъжици в повече Embarassed, но никога циркове и театри. Сега, макар да не е най-ящната, съм много по-споко  и няма бутане. Яде докато иска, после прибирам манджата. Ако си смени мнението няма връщане назад. Така се научават, че храната не е за игра, а за да се наядеш с нея. Е, ако видя, че е още гладна, й давам бананче след половин час.

Реянче, не се притесмявай за зъбките Peace Никой не е останал без тях Peace Това е все едно да оплаквам Ава, че е плешива на фона на буйната коса на Миленка Heart Eyes Е, и ние завихряме перчем вече, скоро даже ще почнем да се решем bowuu hahaha

А за децата и падането и пазенето от други хора - няма какво да се тюхкаме, то отсега се започва. И да пазиш и да не пазиш - все ще падне някой ден и това е супер! Така се учат мъничетата. Хриси ти ли писа преди време защо не е хубаво да им се слага каска? То - хубаво - ще го предпази няколко пъти ама все трябва да я махнеш и тогава детенцето няма инстинкт за самосъхранение. Аз Авата я пускам да си лази, ходи, да пада, да става, да се удря (умерено, разбира се Grinning) - засега няма ексцесии и виждам, че вече знае, че като се пусне ще падне. И не се пуска Heart Eyes

Да ви се оплача - оня ден вечерта бях много уморена. Свалих си едни малки обички от ушите и ги оставих ей така на масата, въпреки че се притеснявах да не ги забравя там и Ава да ги докопа на сутринта. И споменът дотам. Вчера гледам - няма ги. Изкарах си акъла, че ги е изяла. Счупих се да ги търся, звънях на педито да питам какво да правя Tired ooooh! Вечерта ги намерих под възглавницата на дивана Tired Уууух, голям зор...........

И аз съм шофьорче, вече почти 9 години (помните ли? - карам много и от малка Joy) Но напоследък ми е мн по-гот Петар да кара, а аз да се возя Mr. Green Особено на дълъг път - иначе заспивам ooooh! Според мен колите са да се карат внимателно, а не да се пазят от всичко и на всяка цена. Мен ме научи да шофирам първото ми гадже, който беше доста по-голям от мен. Толкова смело ми даваше колата, че чак му се чудех, но сега разбирам, че никога не е бил безрасъден. Водел ме е на полигони и тн. Наште също имат супер принос, защото винаги са ни пускали с брат ми да им караме колите. Така и двамата, поласкани от доверието им, бяхме 3 пъти по-отговорни.

кау, сега си пуснах поздрвчетото ти с Буена Виста и Ава се побърка от кеф Joy Също като пуснах линка със Селма Хайек, много се радва на дечицата, които пееха Heart Eyes Браво на Селма!

1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/
Ава, дето хич не е искала да спи с нас като малка (са щото е мн голяма Grinning), сега си се буди към 2-4ч и иска да се гушка. Ако не я взема при нас трябва и аз да не спя, така че си я гушваме между двамата. Ама ми е по-споко като си е в собственото креватче Peace Маги, малеее, ти пък и с двете... Shocked

А да има татковци фенове на бирата - че моя мъж до сега не се вписва във вашите клубове по интереси - неговия интерес е само един (и е газиран).
 beer beer3 beer2
И таткото и аз сме в тоя фен клуб! beer beer3 beer2 cheers

Аз съм ЗА срещата в мола в петък. Хриси? - айде и ти Naughty Mr. Green
Дидиморке, много мило ми стана, че сме ти липсвали Heart Eyes

# 115
  • Временно

Бройте и мен при кърмачките, а да изпортя и Хриси, че е в кюпа Grinning: И разбира се, Ясмина Wink
1.Ивейн
2. Акварел
3. ева-мери
4. Сиска
5. кокетка
6. Гергина
7.m_a_g_i_vs
8. Верчо
9. Хриси-писи
10. Ясмина
11. Тиквичка
12. Хикси

Тука май някакво объркване стана. newsm78 Този списък тръгна за Дюканки,изведнъж се обърна в кърмачки.Аз от месец насам вече не кърмя(ако мога въобще така да се изразя,че нали всъщност се цедях. Rolling Eyes)

А иначе при мен за един ден резултата е -900гр.
Това ме амбицира доста. Crazy

# 116
  • Варна
Здравейте и от мен момичета Hug Не се включвам да пиша много редовно, но за сметка на това ви чета от до Peace Ще ми е трудно да пиша по всички въпроси, но пък за които се сещам ще споделя, пък после може и да редактирам  Wink Сисе, моят мъж е луд фен на ЦСКА Shocked и ManUtd Simple Smile Пууу не пропуска техни мачове Rolling EyesНо пък на мен не ми пречи, понякога гледам с него, друг път сядам на компа или играя с децата Blush А по въпроса за спането-никога не е спала с нас....нито големия Peace Спят си самички в леглата и така цяла нощ без будене Sunglasses Верчо, Мики има два долу и горе двата са пробили Peace
За аптечкта някой питаше-ами май всичко имам hahaha naana, Микаела в4ера спа само веднъж от 13 до 14 навън  и това и беше, към 18 я сложих пак да поспи малко, ама голям рев му дръпна, не искаше и я взех при нас. После в 20 се отцепи и спа до 10 без 20 сутринта bowuuА дааааа, сетих се за шофирането. Имам книжка и си карам без притеснение, по принцип нямам страх от движението. Често карам аз , когато сме с мъжа ми и децата, спазвам си ограниченията и правилника Peace и му имам пълно доверие(на милото де) Joy Още не съм чистила днес, ама ще пусна една прахосмукачка като се събуди малката Peace
Отивам да дочета, ако се сетя нещо ще пиша пак Grinning

# 117
Добър ден и от нас  Grinning
Моя Жоро не се интересува нито от футбол нито от формула гледаше преди Ф1 ама рядко само пещери ,скали ,дупки  Mr. Green и тем подобни му дай между другото Хелънче има опасност да се лепне за твоя ,че имал мерак сега и да хвърчи  Crazy иначе едва ли има по-големи фенове на бирата от нас  Rolling Eyes това е свещенна напитка в нашето семейство боготворим човека създал нея и хладилника  Mr. Green
зъби още нямаме
от известно време отново не спим със Стефи ,казвам отново защото сме на периоди известно време го взимам после не ако е спокоен не го закачам ама ако мрънка нямам нерви да ставам по-хиляда пъти и го взимам при мене .
Сисе според мен пробвай веднъж за вечеря да му дадеш кисмляко с бисквити и после точно преди да легне АМ мисля ,че повече ще спи  Peace
за петък много ме е яд ама няма да мога да дойда отивам на среща от другия форум  Grinning  Диде дано успея да те видя все пак преди да заминеш  Hug
Верчо аз сменям пласмасовите шишета на по-малко от 3 месеца  Peace моя съвет е да идеш в Джъмбо и за 4 лева бройката да си купиш стъклени  Peace
имам един съвет към дюканките ..........не ползвайте подсладители .........това допълнително затруднява свалянето на килограмите ,подсладителите са отрова те са напълно непознати за организма и не се разграждат а въпросната кока кола лайт е възможно най -отровното питие  Sick не си натрапвам мнението на никой всеки сам си предценява просто давам съвет   bouquet
айде отивам да изгоня болестите от нас и аз  Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 13:55 от cenitelkata

# 118
  • Варна
Ади добър ви ден и от мен  smile3525
Сиско то и мойто мъж на ЦСКА-то голям фен, че и наскоро пак му се разгорищиха нещо страстите с този футбол и все мачове се въртят у нас, само че сме на Английската лига, че нали бате Бербо се пласира в Манчестър - нямаме изпуснат мач с него ей.
А инак и бирката и червеното винце много си ги тачи, че и жена му покрай него, но в доста умерени количества, че нали още се кърмим - наздраве по случая  beer Wine Glass
Иначе бебо си си спи сам в леглото, ама той такива салта му дърпа, че ако е при нас и една секунда няма да е спал на леглото, а все по земята ще трябва да си го търся  Joy
Верчо ние все още сме си 4-те зъба да видим кога ще ни погнат и другите, май скоро се очертава да е
Нана аз тъкмо щях да питам има ли друг такъв компютърджия  Laughing като моя мъж - ей по цял ден на компа бачка и като се върне вечер вкъщи пак за него се лепва, а дойдат ли почивните дни елате да ни видите, само дето не се избиваме кой да е пръв пред компа - добре, че имаме деца, че да ни влеят малко здрав разум в главите  hahaha
П.П. Халиотис къде се губиш бе жена, бях им забравила хубавите муцунки на твоите дечица, трябва да ги съберем някой път заедно с моите да направят една голяма лудница, че като гледам таман на един акъл ще са по двойки хем, пък знаеш ли може да се и харесат  Joy

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 14:20 от didnik

# 119
иначе едва ли има по-големи фенове на бирата от нас  Rolling Eyes това е свещенна напитка в нашето семейство боготворим човека създал нея и хладилника  Mr. Green
ние сме ви конкуренция Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт