Отговори
# 75
  • Временно
В този  дух - я Дюканките на отчет какво са яли и пили днес?

Закусих с кексче от ленено семе,яйце,кисело мляко,извара,бакпулвер и подсладител(и понеже за първи път боравя с такова чудо малко го поспестих,та не беше никак сладко).За обяд и вечеря телешки кюфтенца на фурна с кисела краставичка и тричаво хлебче,приготвено на МВ.Насилих се да пия вода-1,5 със сигурност и отделно Кола Лайт.

.. Да си кажа правичката вчера и днес са ми много кризисни дни - страшно ми се яде. ...

Ивейн,това ще да е зарди пълнолунието.И аз съм така.Много подходящо начало за Дюкана си избрах. Grinning

И не знам дали е много подходящо да спомена,но ми пристигна едната поръчка от Редута.Бях поръчала една тениска Адидас за мъжо,но доста съм го надценила и ще я продавам.Та ако някоя от вас има интерес да зарадва мъжа си да заповяда на лични. Peace

# 76
Нашият татко пък трябваше да вземе памперси,  но на Хъдж(г)иса доставчика Тировете му били блокирани в Гърция  Shocked и поне в Метро няма доставки. И така се сдобихме с Либеро. Отварям ги аз, ама те едни супер странни и малки и какво да видя - татито взел гащички  Laughing Simple Smile Някой ползва ли подобни "изобретения"?. Аз знам, че са за по-нататък, като ги отучваме вече от памперса децата. Много ли са неудобни като цяло засега се чудя  newsm78 Ще видим как ще изкараме нощта де и ще си вадя изводите...

Аз се чудя Марти тия дни е като залепен за мен, просто не ме пуска, от поглед, очи, ръце, гърди всичко. Иска само да го гушкам, по възможност да заспива на ръце. Дано само е период, че иначе ...

Шофьорка съм на документи и много много искам да се донауча да карам. Но мъжа ми все си намира оправдания- преди бях бременна, сега кърмачка, после незнам си какво. Всъщност май не иска да ми дава колата Confused, защото го е страх (основателно), че ще я изпотроша, но все пак ми е супер гадно.

# 77
Аууууу, колко сте изписали, не ви е срам  Mr. Green

Емма, много готини сърчица, много хубава тема   bouquet

Много неща сте коментирали, вече забравих какво точно. Включвам се по последните само.
Аптечката ми е доста постничка сравнение с вашите - ефералган, нурофен, стеримар, реванол, спирт, марли, бинт, витамин С, калциев глюконат и това е май. Ще трябва да си набавя и някои от вашите неща, благодаря за идеите.
Шофьор съм от, чакайте да брой, ухаааа, 10 години, леле кога минаха  ooooh! Отдава ми се (ама съм много скромна), и ми действа много успокояващо. Не съм любител на чак толкова високите скорости. Откакто родих като ходим някъде всички, мъжа ми кара, а аз отзад при малката, а как мразя да се возя отзад не е истина. Иначе мъжът ми е с по-малък шофьорски стаж, кара предпазливо, в повечето случаи аз съм тази която му казва да кара по-бързо, а той ме обвинява че не спазвам ограниченията. А това, което пишеш Ивейн за изпреварването все едно за моя мъж го пиша. Аз не изпреварвам така.
Хайде приключвам, и отивам да положа тялото си да почине малко, че вчера бях на таебо и днес няма да ви казвам как ме боли всичко, ама всичко, че едва пиша дори  ooooh!

Лека нощ  smile3524

# 78
Здравейте, мами! Отдавна не съм ви писала, но и отдавна не съм влизала. аз ли не мога да се организирам, времето ли е малко. newsm78
Ако някоя от вас има злоядо мъниче моля да сподели опит. Вече се виждам в чудо. Признаваме цицката и попарата. Ядем по 2-3 пъти нощем /кърмим се/...

# 79
  • Бургас
Привет, мами!  Hug

bouquet на Емма за чудесната темичка!!!

Чета си ви най-редовно, ама сега реших да се включа по темата за шофирането. Имам книжка от далечната 1995 г., но шофьор станах от 5 години, когато ми се наложи да шофирам служебно всеки ден от Бургас до Слънчев бряг. Това за мен беше най-добрата школа. След това градското изобщо вече не ме притесняваше. Сега си возя Мимето и си свиркаме.  Grinning Естествено, като сме с баща й, оставям волана в неговите ръце, но му имам пълно доверие  Sunglasses

Нашата бебешка аптечка е твърде "постна". Имаме панадол, спрей за нос, дентокинд, едни хомеопатични гранулки за хрема /от които съм ужасно доволна/ и вигантола /ако се брои/. Ами това е, надявам се да не ни трябва друго, но ако се наложи, денонощната аптека не е много далеч.

За слабеенето аз предпочетох 90-дневната диета пред тази на Дюкан, но мисля като я свърша, да направя едни ударни 5 дни на протеини. Просто липсата на плодове в тази диета категорично ме отказа. Може би, ако имам малко килограми за сваляне /до към 5/, бих се захванала, но с моите оставащи 19...  Embarassed тя явно не е за мен.
А между другото, в момента е пълнолуние и се хванах и да лунувам. Стискайте палци утре следобяд кантарът да е благосклонен към мен.  Wink

# 80
Здравейте!
rosidt75, ние - аз и моето сукалче, сме също като вас. Обаче вместо попара му предлагам пюрета (плодови, зеленчукови, месни) или оризова каша.
А бе твърдата храна не му е голям приятел - най-добре се чувства като се гушне и цока от мама. Кърмим се на поискване - денем, нощем, и като гледам нямаме намерение да спираме, поне за сега.
Лека нощ, на всички мамчета и бебоци!

# 81
Еее, Дюканките с тез техни диети ми напълниха устата...Шегууувам се...ох, то вече човек не смее да се пошегува - да не вземе сега някой да каже: "спирам да пиша за диети" - пишете. пишете - аз и  без това съм пишмян домакиня - тъкмо ще открадна идея за някоя рецепта Hug Милена1976 - как се "лунува"  bouquet Бибобибо - не мой тъй - къде ходи на това таебо??? Не е на моето, защото няма в неделя! Я сподели - да ходя и през уикенда! Аз ходя в The Gym - при Ради...Hrisi-Pisi - и моят днес го пратих за Милумил3 (нали е за след 8 месеца - аз досега карах на Милумил 2 - от 4 до Sunglasses - и той взе човека - но гледам аз - а, пише за "над 12 месеца" - та да ви предупредя за Милумил-а - променили са го!!! Преди беше:
1 - до 4 месец
2 - 4-8 месеца
3 - над 8 месеца (и май имаше и 4...)

А сега е:
1 - 0-6 месеца
2 - 6-12 месеца
3 - за над 12 месеца...

Дадох на Елица (че нямаме друго) - и нищо не й стана засега...освен да понадебелее малко, друг проблем не виждам...Какво ще кажете?

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 23:32 от helenblondy

# 82
Здравейте  Hug
И аз съм от страхливите шофьори.Книжка взех от първия път,без грешка на листовките.Бях бременна в 2-рия месец и така и не подкарах кола,защото имах проблемна бременност.С лед като загубих бебето започнах да се уча наново.След това пак забременях и спрях да карам отново.Сега пак започвам тепърва да се отпускам. #Crazy

За Аптечката: Панадол,Нурофен,Стеримар,Вигантол,Дентокид ,Стодал ,Виброцил и някой др.нещица.

чао

# 83
  • Бургас
Милена1976 - как се "лунува"  bouquet
Общо взето - седиш гладен по реме на фазите на луната - в момента е чисто пълнолуние и се твърди, че ако през това време се приема само вода, чай с мед и най-много по някой фреш, се свалят излишни килограми, т.е. организмът се "чисти". Аз малко шеметно обяснявам, за това повече ТУК   bouquet

# 84
Здравейте, извинявам се, че нахлувам в темата ви, аз съм от Юлките. Имам купони за детска кухня, която се намира на гърба на детската градина на Младост 1А (в близост до 145 у-ще). Подарявам ги. Съседката ми с детенце на година и половина ми ги даде, защото ще ражда и праща мъничето при баба му, та няма кой да ги ползва. Моето бебе тепърва го захранвам, затова ако някоя от вашите мами живее на близо, да ми пише ЛС, ще й ги дам. Те са за 2 седмици: от 16 до 26 февруари. Благодаря за вниманието  Blush

# 85
Лелееее, Ивейн-моя същите ми ги говори-той нали е върл фрн на Формула-та и на Top gear и Fifth gear и като пътуваме и като почне да ми плямпа някви работи за шофьорлъка.......ужас...не, 2 ужаса! Вече знам всичките правила на шофирането ако съм била охрана на някой друг......ще речеш съм тръгнала да ставам охрана на някоя височайша особа....Вече виждам групичка от тримата ни мъже (на Ивейн и Бибо) за срещата.....мухахахахаа!!!
 Caw - моля ти се кажи, че и минаването с прахосмукачка върши същата работа, за тоз Харалампий, че с метла .....бая зор ще видя.
 Rosidt, Milena1976 - радвам се че ви виждам , тамън мислех да почвам пак да се карам, че написахте по 2 реда и край!!!! Rosidt - мисля че моя синковец е от доста злоядите.....писала съм доста пъти, вече няма да повтарям, че да не отегчавам аудиторията  Peace.
 И аз съм на диета.....няма да ям...НИЩО! Белким след 3 години 'зема да заслабна......преди да забременея за секънд тайм.

# 86
Добро утро   Simple Smile
Цитат
Caw - моля ти се кажи, че и минаването с прахосмукачка върши същата работа, за тоз Харалампий, че с метла .....бая зор ще видя.
Леле замалко да забравя и аз че трябва да изметем болестите днес от къщите си  ,а дали чистене с моп се признава  :thinking

# 87
Добро утро! Аз ще чистя с прахосмукачка, естествено, метла имам, но освен да я яхна, друго няма какво да я правя Laughing Понеже живеем до църквата св. Харалампий снощи дадохме да се освети мед и да ни прочетат имената за здраве  ooooh! /какво ли не прави човек в желанието си за някои неща/ А това, че се мете къщата го знам от книгата "Български светци и празници" - за българските традиции от време оно, та тогава  hahahaпрахогризачки е нямало, аз после ще изхвърля боклука от прахосмукачката навън и така, дано тази година боледуваме по-малко  Wink
Днес разходка няма да има, че нещо доста духа гледам....Чао засега!
Поздравче:http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 09:32 от cow

# 88
Добро утро !!!

Да се отчетем от консултацията - 9500гр ( +500гр) и 76см ( +1см).

Приятен ден на всички  Hug Hug Hug

# 89
  • София
Добър ден и от мен  Hug

Момичета, утре е св. Харалампий, не забравяйте да си  hahahaизметете къщите, за да излезнат навън болестите!!!

Ееее, Кау - ама как не каза по-рано - аз току що лъснах гадния паркет...Сега и утре ли да чистя! Twisted Evil
...
ВаняМ [/b] - я хвърли Деси, Дени и Косьо у нас за през нощта - ние сме до Феста...Целувки!!!

Това за Свети Харалампий по-добре да не го бях прочела... Tired Пфу, ето една от отрицателните черти на форума - прекалената (в случая бих казала "излишна") информираност  hahaha
Не съм толкова суеверна, че чак пък да чистя ..., но ще отворя широко всички прозорци, та болестите от там да избягат.  bowuu

Helen, аз Дени и Деси не ги мисля. Тях бих ги взела с нас от воле. Но с Косьо не виждах как ще се оправим с неговото нощно цокане... Та в тази връзка, предложението ти идва джъст ин тайм ти нали скоро сподели, че си реабилитирала нощното кърмене на Еличка, та къде едно, там и две... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт