Отговори
# 60
Готово Ласи  Hug Hug Hug

Никито нищо нямам за обезводняване, но в болницата Габи пиеше от тези прахчета Хидрасек (така ли се пишеше незнам  Embarassed newsm78) и много и харесваха защото са сладички  Hug

Днес дадох телешко с моркови и ориз за пръв път и Габи едно че почна да пръцка яко, след това изака малко воднисто ако и накрая се изака както трябва но пак беше воднисто. Май не и понесе много добре. Сори че пиша за акота толкоз подробно, ама да си го имам написано тука  Hug

Ау таз книга мн Убава стана ми много инетерсно и в процеса на четене правя списък за покупки. За мъжете Дюкани- срещам доста вече, много добре им действа и на тях тъй като по-често се случва мъжете да обичат месо  Hug

Айде аз продължавам четенето, то стана като "Голямото четене" по Канал едно  ooooh! Tired ...и пак уж нямаше да пиша, ама Сис виждаш ли кой е най-голям форумопристрастник (егати думата  Crazy)  Embarassed Rolling Eyes

Пете сори ако съм те засегнала, ама откакто баба ми ми каза да трия сол върху Габи след всяка баня, нещо ми става като чуя бабини деветини...а на мойте баби като почнат със съветите директно им затварям телефона, обучила съм ги много добре и вече си мълчат  hahaha Naughty

Нанче мерси мила за обяснението  Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet

# 61
Абе алооо, какво сте се разписали, аз сега как ще смогвам да ви чета!?

Да се включа по многообсъжданата тема - аз съм шофьор, но мъжът ми е супер печен - хем не се бави като някоя баба, хем е достатъчно съобразителен. Но да ни пази Господ, че на пътя не зависиш само от себе си!

А пък там ръководните органи - ми впишете жената като иска, може пък да почне да пише, дето се вика да я умилостивим  Peace

Акварелка - само така!

В този  дух - я Дюканките на отчет какво са яли и пили днес?

Аз си имам едно "прегрешение" - сутрин ям Нестле Фитнес, защото работата става мнооого запечена - няма трици, мици.... Иначе после пуешка шунка, няколко чаши прясно мляко и сега си варя яйчица. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПИЕТЕ ПО 2 ЛИТРА ТЕЧНОСТИ, иначе нищо няма да стане!

# 62
  • Добрич
Танзен,яли сме рибка-един съвет от мен за рибата-колкото повече,толкова повече-най-много се слабее от нея PeaceСега пека пилешки бутчета върху сол Heart Eyes

# 63
Здравейте и от мен! Hug
Бяхме на консултация, от 4 месеца не сме били, най-сетне да се вредим и ние! Party newsm44 newsm44
Бърз отчет: Mr. Green 72 см., за сметка на това сме цели 7700 гр.! Някой да се опита да ни вземе първото място за най-финна мацка?!? Naughty Laughing Очаквах повечко да е качила, ама не. Педито каза, че сме си добре, нищо че сме такива кльощави. За нощното хранене - щом й се яде през нощта, няма проблеми. То така или иначе не заспива без АМ. Mr. Green

Вие се точите на Дюкян, а пък аз май имам нужда от напълняване. Кокетка, хайде бе жена, няма ли да качиме някое килце с тебе. Simple Smile

Аз също не мъча Лидия ако не иска да яде. Само някой път й набутвам нещо в устата,поне да види, че й харесва и после тя сама си отваря устата. Blush

# 64
Айде и аз да се разпиша в новата темичка - ЕММА -  smile3525
Нашто Лили от петъка до снощи беше с една такава никаква Т - между 37 и 37,9 градуса, и от време на време разтройство. Днес Т няма, разтройство само веднъж. Дано с това да се разминем, че ми омръзна всички вируси за нас да се лепят. Освен това ни изби и горно зъбче!
За карането на кола - шофьорка съм, но само на книжка. А с татито проблеми нямам, той се състезава само докато е сам - най-често между Пловдив и Пазарджик.
Аз да си призная имах един период, в който гоних Васко с лъжицата и се правех на маймуна и той продължи до към третата му година Embarassed, но вече не го правя, защото първо: нямам време и второ: разбрах, че няма смисъл.
За кърменето - пишете ме и мен в списъка на кърмещите НО - отворен е само нощният млечен бар, дневният от около месец е заместен изцяло от ДК Simple Smile
В тази връзка планирам през май - юни да диетствам и аз. Реяна, моята дието е същата - чай, мед и плодове - като ще е гарга да е рошава. Правила съм я два пъти и съм хипер мега доволна. Месо не обичам особено, а пролетта е добър сезон за този тип диета.  Peace.

В домашната ни аптечка има мнооого неща- основно тези за децата: против Т - Нурофен, Панадол, Хексалгин и т.н., п-в кашлица - Фитолор, Стодал, Проспан; п-в разтройство -  Хидрасек и Ентерол; както и Отипакс.

Хикс,радвам се за теб!

Момичета, утре е св. Харалампий, не забравяйте да си  hahahaизметете къщите, за да излезнат навън болестите!!!

# 65
  • Разпиляна във въображението
Аз също все още кърмя Димана на поискване. Откакто е болна почти половината ни ядене е такова Whistling

В петък сме на консултация и се надявам да сме наддали неповече от 200-300 гр., но да сме дръпнали на височина Praynig

# 66
Не мисля, че е правилно да преследваш детето си, за да го храниш на сила - така по-соро може да се получи обратен ефект, т.е. да го направиш злоядо Peace

Коалката, ако имаш желание, увереността идва с практиката - от само себе си не става. Обаче е най-добре да нямаш до себе си опитен и нервен помагач, защото това само ще те накара да се съмняваш в собственитеси възможности Peace

# 67
Здравейте от мен!
Днес ми е малко смотано,защото получих призовка за развода и отидох да взема едни документи и се оказа,че делото било БЕЗ ДВИЖЕНИЕ! Искат отново копия от всички документи! Адвокатката ми каза,че било чисто и просто трик за отлагане,че ги мързи! Е питам аз-ако беше някоя жена,дето мъжът и я спуква от бой колко месеца трябваше да чака не да се разведе,а само да кажат дали одобряват иска и да насрочат дело!!! Sick #Cussing out
Сиска,аз знам защо не стават обувките! И на Миленчето не и стават никакви ботуши и почти никакви обувки като цяло! Педи каза,че на повечето дечица крачетата долу са много дебелички и производителите не се съобразявали с това! #Cussing out
Акварелче,щом следиш Голямото четене-в четвъртък ще дават сестра ми,когато е филмчето за Железния светилник Heart Eyes
Ясминка,не че ми е зор за самите зъби,а просто съм си параноя-искам да се появят,за да се успокоя Hug

# 68
здравейте и  от нас

Ние от петък сме болни  с хрема и  червено гърло и лека Т. Уж сме по добре.
Сияна като види  помпата за нос  и   почва рев.

Таткото и  той е болен дано аз да се размина че поне един здрав да има в къщата.

А за дюкан смятам да го почвам и  аз след седмица, че пробвах зелевата супичка ама резултата беше много малък.

И  сега чета книгата и  разни  рецепти  в нета.
Аз имам да свалям цели 15 кг за да си  върна фигурата преди  да родя , а че преди това имам още 10кг които  ми се пречкат е друга тема. За тях ще мисля малко понататък. Мале те станах много  дето  са излишни - ужас.

Сега си  викам като  ядох през бременноста онез ти  сладкиши и какво ли още не ми беше добре  - после ще ги  свалям кг, е да ама не. Трудно се свалят уффффффф.

# 69
Момичета, утре е св. Харалампий, не забравяйте да си  hahahaизметете къщите, за да излезнат навън болестите!!!

Ееее, Кау - ама как не каза по-рано - аз току що лъснах гадния паркет...Сега и утре ли да чистя! Twisted Evil
ВаняМ - не бе, как ще е мъжа ми...ама негови роднини бяха (аз да го натопя!!!) - но мисля, че и на него му стана много неудобно и неловко...а за карането аз искам да ви споделя, че мой Иван кара с ОГРАНИЧЕНИЯТА навсякъде! Ако щете вярвайте! И това от една година...Преди 2 години беше останал с една точка и после няколко пъти възстановява точки...после бяхме свидетели на няколко ужасни произшествия...(на едното бяхме с Елица) - и след това той просто РЕШИ - кара навсякъде с ограниченията...Отначало свикна много трудно - постоянно увеличаваше и намаляваше - но после - просто заковава на 90 или на 130...можеш понякога да се побъркаш Wink И не дава пари никога на полицаи - принципи...не съвпадат с моите де, но го понасям някак си...ВаняМ - я хвърли Деси, Дени и Косьо у нас за през нощта - ние сме до Феста...Целувки!!!

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 18:50 от helenblondy

# 70
  bouquet Heart Eyes за Еммата !

# 71
леле ама колко сте написали  #Crazy

ЕММА   bouquet темичката е супер
reianaсъжалявам че те мотаят така ,ама нашето правосъдие си е такова  ooooh! много мудно ,дано по бързо мине всичко за да го загърбиш вече  Peace
За слабеенето и Дюкана и аз съм за там ,ама все отлагам ще видим кога ша я почвам  Whistling
nikitto
Цитат
Аз пак да си задам въпроса-какво държите в аптечките си за случаи на обезводняване??
И аз се интересувам по тоя въпрос ,моля някой по компетентен да каже

# 72
Маги-Рехидрин имаме! Мисля,че е най-доброто,щом ни го даваха в Инфекциозна болница Hug

# 73
Ха добър вечер!  bouquet

Нахраних семейството, приспах най-малкия и ей ме на. Какво ядохме ли,Танцен? Пилешко с грах в плик. Много ме беше страх от граха, но като си го изядох реших да го проверя - е има малко повече въглехидрати, но не е като картофите. Демек - става! Да си кажа правичката вчера и днес са ми много кризисни дни - страшно ми се яде. Но добре, че си нямам проблеми с харесването на месото, та удържам фронта. И много ми е любимо киселото мляко, оцветено и подсладено със Степче. Мммммммммм..........

Шофьор съм. От 4 години  (ooooh!кога минаха???). В началото карах с мъжа ми, но той като вземе да ми вика и почвам да се шашкам и затова като замина в една командировка взех колата и реших, че сама е най-добре. Поне сама си вадя изводите кога и защо, и как е могло по-добре. Обичам и по-бързичко да карам, но не съм чак толкова екстремен тип. Усещам се, че и доста подвиквам в колата. И най ме е яд на мъже смотльовци на пътя-дето уж все жените били лоши шофьори, а колата не могат да си паркират. Моят е внимателен на пътя, имам му доверие. Но не му харесвм маниера на изпреварване - като се лепне за тоя отпреде и после рязко с волана - да му използвал въздушната струя или не помня точно теориите му. Абе, инженер! Mr. Green

Аптечка.... ми то си имаме един шкаф с лекаства - от всяко боледуване на някой. Разчистваме го периодично от лекарства с изтекъл срок на годност. И много ме е страх да не ми тежи някой клошар на съвестта, ако ги хвърлям в контейнера, та на части...Иначе като пътуваме нанякъде нося температуропонижаващи, риванол, стеримар, мазила за сърбежи и май дотук.... newsm78

Голям ферман стана. Ще спирам до тук. Утре ще преброя списъка, не че ми е важно, но ми стана интересно...

Айде, мацки, лека от мене!

# 74
Добър вечер!

Емма страхотна тема!   bouquet

Отдавна не съм писала,с тези лекций ще се побъркам.

За Аптечката: Панадол,Нурофен,Ефералган,Стеримар,Клотримазол,Вигантол,Дентокинд и Дормикинд.

Относно обувките в петък търсихме,но не можаха да ни паснат нито едни-крачето ни е дебеличко и късичко. Пробвахме 6 чифта но уви.Утре ще гледам в Търново,но не мога да му купя без него.

Днес купих памперси на Памперс 4 с ластик за 25 лв/72 бр. Има ги почти във всеки голям детски магазин в цялата страна на промоция.Евтинички са,защото са за износ за Турция.

И аз съм шофьор и съпруга ми също,обичаме високите скорости,но от както се е родил малкия и е с нас не правим рисковани изпреварвания.

Лека нощ от мен,ще лягам че утре съм пак на лекции от 8 и ще ставам в 6.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт