Отговори
# 90
Ей , момичета , я кажете , вашите дечица свалят ли неща от масата .Моят син онзи ден си изсипа пюрето върху главата , а днес си изсипа цялата попара на земята .А , и ми докопа телефона и ми развали тъч панела. Колко ли ще струва нов  newsm78 newsm78  Или нов телефон май.

# 91
milenag ние най обичаме да дърпаме покривката на масата ,и аз затова гледам да не оставям много неща отгоре,но каквото види и може да докопа взима от масата и започва да го удря или в масата или доло на ламината  #Crazy

# 92
Milenaq хахаха позната картинка. Един път както си беше на столчето с една играчка уцели точно чинийката с кашата , която бутна бурканче с пюре което падна на килима. И това с един удар от дадлече  Joy Редовно вършеее из масата аз затова я държа наредена само с нейните играчки Simple Smile

Абе и Габа от вчера я забелязвам че потръпва и взех да се притеснявам леко, досега не го беше правила Simple Smile

Днес и аз ще чистя щом сте рекли  Mr. Green

Дюканки мили мамки да се отчета за сега: Снощи си премерих ханш, талия, бедро и гърди (леле мале), записах си мерките, днес сутринта на гладно скочих на кантара и си записах кг. Закуска: 4 парчета пуешка шунка+ половин кис.мляко + 0,50мл вода+ кафе с подсладителче и малко прясно мляко (0,1%). Сега съм сложила за обяд бяла рибка с резенчета лимон и копър Simple Smile Свикнала съм на ден да пия по 2 л вода и мисля че няма да имам проблем с водата Simple Smile Сутринта звънях и на лекарката да я питам сигурна ли е че мога да почна ударната фаза или да се преорентирам към кърмаческата, тя ми каза че е сигурна че може да си почвам ударната и че габи е вече голяма и да не се притеснявам от нищо Simple Smile

Айде чао майчета тука е много хубаво времето и ние ще излизаме

# 93
Добро утро!
Добре бе ,едно не мога да разбера newsm78 от седмица насам му давам на Даниел в полунощ АМ /ХИп-ванилия/ защо не го засища яката това мляко?След има-няма 2 часа пак ококорен!Тамъъъън го бях научила да прави пауза от 12 до 5 часа и като му вкарах туй адапте се обърка работата Crossing ArmsВследствие на даването ми на АМ циците ми пресъхнаха и елате да ме видите как в 3 сутринта по гащи бъркам мляко с Даниел на ръце #Puppy dogТой хептен обърка деня с ноща....денем нищичко неще да яде,а нощем като обезумял дърпа тез цици,ма те кат не пускат нищо!!!Това ме подсеща да ви питам нещо:Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/
Цитат
Вече виждам групичка от тримата ни мъже (на Ивейн и Бибо) за срещата.....мухахахахаа!!!
а за моя мъж ще се намери ли групичка  Whistling болни фенове на ЦСКА???Айде още един въпрос в бързината:Мъжете ви на кой отбор са фенове...ЛЕВСКИ/ЦСКА???

Цитат
Ей , момичета , я кажете , вашите дечица свалят ли неща от масата
Ми няма как да го огрее тъй като масата е опряна до стената и всичко се трупа от вътрешния край на масата така,че малките му,палави ръце да не го докопат newsm65 Колко съм лоша!!!Наредбата в нас е  съобразена с шефа!

Да взема да си синтезирам  умните въпросите,че да не останат незабелязани Whistling

1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/
2.Мъжете ви на кой отбор са фенове...ЛЕВСКИ/ЦСКА???

Толкова от мен засега,че ме хванаха бесовете smile3511 отивам да си тегля един горещ душ,да изпусна малко парата!!!

# 94
Здравейте!
Имам толкова много да чистя, че празникът идеално ми дойде  newsm75.
На Айа това и любимо да срутва всичко, докато я сложа в паяка и прави една почистваща обиколка(маси, бюра, сушилници , всичко) Grinning

# 95
  • София

1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/

Сис,
1.  wavey  макар да ме е срам
2. ЦСКА (но не му е върл фен)...за сметка на това мрази ЛЕВСКИ (щото аз съм му фен)

# 96
*Сиска* я моляте ми кажи през какъв биберон даваш на Дани тоя розовия Хип нали за него става дума дето е с ванилия,той нали е малко кремообразен и пробвах 3 биберона и тъц.. нестава нетече .И  сподели как накара Дани да го пие ,ние само се мръщим въртим глава и не го иска това АМ незнам как да я накарам да го пропие  ooooh!
1.Я да вдигнат ръце майките ,които още спят заедно с порасналите си бебета /не ги е срам!!!/ АЗ СЪМ Т ТЯХ  Peace спим си двете все още
моя не е футболен фен

# 97
  • Варна
[

1.АЗ вдигам високо ръка, ама не ме е срам. През деня Невенка си спи в кошарата, но вечер след първия й сън (ок.12) я взимаме при нас. Много ми е топличка и ми е супер приятно да си я гушкам.  Heart Eyes

2.Моят мъж не е футболен запалянко. Ако може да го включите в клуба на феновете на Ф1.  Peace

# 98
  • София
Добро утро!
Добре бе ,едно не мога да разбера newsm78 от седмица насам му давам на Даниел в полунощ АМ /ХИп-ванилия/ защо не го засища яката това мляко?След има-няма 2 часа пак ококорен!

*Сиска*
и ние бяхме така, само дето малкия не ще и шише, та сме с лъжичка. Какво постигнах по въпроса: към 20:30 ч.  след като го изкъпеме му давам АМ (давам Нутрилон 2, но едва ли това е от значение), но в нея разтварям и 3-4 бишкоти на Плазмон за мляко. И човекът си спи после докъм 6:00 часа. Иначе преди това се  будехме на всеки час. Ако искаш опитай и ти, дано помогне  Peace.

Иначе и аз вдигам високо ръка за спането с бебока, ама много високо. Мъжът ми не е по футбола, там е много зле, той волейбол си обича човекът.

# 99
Цитат
разтварям и 3-4 бишкоти на Плазмон за мляко.
Кой са тези бисквити на Плазмон аз сякаш не съм ги срещала ,аз взимам тея бихте ли ме светнали как изглеждат другите за мляко  Peace

# 100
Ще ти кажа Маги Peace
биберон 2-ка на Авент,НО аз му направих с иглата 3-4-5-6 дупки /това ми беше под ръка една нощ в тъмнината/ Не искаше да тръгне млякото и аз трябваше да действам веднамагически /тъй ли беше думата бе Ема/ за да не се събуди бяса!Хванах иглата и надупчих нищо неподозиращия биберон Angry та тъй де...добре ди тече сега!
Цитат
Ако искаш опитай и ти, дано помогне 
вадя тефтера и записвам... smile3523 трошиш бисквити Плазмон в млякото!!!Още тази вечер ще го приложа!!!!

Тц,тц,тц...не съм и преполагала,че съм имала толкова много "колежки" в спането с бебето!Това донякъде ме успокоява!

# 101
Добър деееееееен  Hug

Брех, какви групички се заформят. Емма, не знам дали моя е баш за тази група, щото той не кара бързо, но виж пък при изпреварване предприема много рисковани маневри. Сега се замислям, че може човека и да има желание за по-високи скорости, ама нашата въшка (т.е. колата) да е проблема  hahaha

*Сиска*, брой го и моя към върлите фенове на ЦСКА, въобще много е запален по футбола (пфу да му се не види, хич не го обичам този спорт, или по-скоро че има толкова спортни канали  Whistling).
Иначе аз съм от Левски, но това е наследствено, цялата ни рода е левскари, та и аз в кюпа.

А за буденето на Дани, мислиш ли че е от глад? newsm78 А колко АМ изпива? Иначе идеята за бисквитите е добра.

milenag
, и нашата сваля където каквото набара. Вече такова пренареждане съм направила, и пак не е достатъчно, то трябва всичко да изнеса от стаята. Иначе няколко пъти прави опити да събори цялата ни вечеря от масата върху главата си. Слава богу имаме бързи рефлекси.

Браво на дюканките, и ние с мъжо може да се навием, но първо да мине моя РД, дотогава ще си помислим още малко. Засега ще чета и ще черпя идеи от вас  Mr. Green

m_a_g_i_vs, има и едни натрошени бисквити на Плазмон, които са в кутия като АМ. И на кутията е показано мляко.

Хубав ден   bouquet

# 102
  • София
 Ето ги Плазмонките за мляко:

# 103
Вижте тук http://abcnews.go.com/Entertainment/story?id=6804291&page=1 Салма Хейк на мисията си в Африка как кърми едно негърче,стана ми много мило като видях
Сис благодаря  Hug че ме светна как става, май май и аз така ще го дупча биберона довечера  Peace

А за плазмонките какво сега се оказа че има два вида за мляко така ли тея гранулираните и тея дето Буренче е показала  Thinking

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:05 от m_a_g_i_vs

# 104
Тези, които е показала буренче или тези , които са в кутия като АМ са плазмонките за мляко , но не мисля че това ще го откаже - ак наистина искаш да го откажеш от нощното хранене просто трябва да спреш да го храниш - ще ти коства много, но ако наистина имаш нужда от това.

А да има татковци фенове на бирата - че моя мъж до сега не се вписва във вашите клубове по интереси - неговия интерес е само един (и е газиран).

beer beer3 beer2

Общи условия

Активация на акаунт