Отговори
# 240
Акварелче,страх ме е даже много! Но на детето му харесват и иска! Вчера отхапа ограмно парче и спря да диша #Crazy Няма да описвам как се чувствах аз Sick Слава богу успя да повърне и парчето излезе Praynig Гледам да и давам по-мекички-като тези на Плазмон,защото взех едни на Хипп,дето и аз не мога да ги сдъвче,еле пък Менката,коята зъби йок hahaha
л
+

Ей да ви кажа-днес и купих гсм,щото от тва дигитално поколение отърване няма! развали ми един мой вече! Нейният е играчка и се надявам да не пипа нашите вече! Записваш си на него твоя глас и после си слуша него Peace

# 241
  • Канада, Монреал
Stefinka, като прочетох поста ти, лошо ми стана. Браво за бързата реакция!!
Aquarielche, за морковите виидях, че си писала - и аз давах в началото, но педиатърът ми даде една таблица с въвеждането на храните и там изрично пише да не се дават на децата да гризат сурови моркови, както и сурови картофи  Shocked Не знам коя майка дава сурови картофи.... Мисля си, че ако леко се сваряват зеленчуците, стават по-меки и няма да има опасност да се задавят мъниците, като си ги хапват сами.
Ние сме с 2 зъба и 2 почти показали се.
Да ви се похвалим, че обикаляме навсякъде, рекордът на Сами вчера беше обиколка на хола без придържане и с много клатушкане, горкият така залита и прави някакви чупки в рамената, все едно иска да направи заден мост - нещо като Нео в Матрицата.
Понеже пада много, челото му е в синини, ама луд умора няма..., исках да ви питам имате ли книга от рода на Домашен лекар или оказване на първа помощ? Търся някаква книга, в която да мога да прочета как да реагирам и какво да дам, ако падне или се задави, или му потече кръв от носа, при болки в корема, такива неща.

# 242
Заповядайте малко Бърза помощ при спешни случаи:
http://consult.speednetbg.net/fs/html/noii_iaieea.html

# 243
Ясмина, на мен горчиво не ми се получавало, по скоро кисело, но то е защото самия плод си беше леко кисел.Аз кашата я слагам направо в насипен вид, без предварително да съм я разтваряла.

Новини от НОИ - пари няма, но затова пък няма и да има скоро. #2gunfireПари са превеждани само до края на 315 дни. За останалите, НОИ все още нямали програма, с която да ги изчисляват, чакали да им я инсталират, ама не е ясно кога - можело парите и чак април да бъдели преведени накуп, ама никой нищо не знае още.Ще чакаме, пък да видим. Междувременно дечурлигата да затягат коланите и да си свиват масрафите, че иде безпаричие. Кивита и ананаси ли? Я попарка със сух хлебец Laughing И на което не му харесва да ходи пред НОИ да реве жално белким се смилят над него Wink

# 244
Ииииии, Ласси, какви са тез новини лошите бе......Чак април  Twisted Evil Не ги е срам  Twisted Evil

Ясмина
, и на мен ми се получи ужасно горчиво, чак не се ядеше, а кивито като го опитах преди да направя десрта си беше добро на вкус  newsm78

# 245
Ваня, Ясмина , вие кивито със семките ли го давахте - може от тях да е горчало
А за парите - да се надяваме, че бързо ще си оправят проблемите и ще ни зарадват

ПП Добавям

Аз не мога да разбера, защо е толкова важно да присъстваш в "оня списък" след като не желаеш да контактуваш с останалите майки newsm78 То тук  да не е ЕСГРАОН - да водим на учет всички, които са се родили през април 2008?
Пределно е ясно, че това са дечицата на майките, които водят съвместен виртуален живот във форума и които полагат усилия да го поддържат.
Не се заяждам, просто от миналата тема се чудя що за удоволствие е да си вписан просто протоколно в някакъв списък без да общуваш с останалите лица от него newsm78

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:06 от Lassi

# 246
Здравейте,мили момичета!
Искам най-учтиво да помоля да махнете Боби от елхата на първа страница. Няма нужда след като вече ни няма и в списъка.
Приятна вечер ви желая и много здраве на вас и малките слънчица!

# 247
Мамчета моля ви споделете опита си.
Досега се е случвало Марта да се задави с ябълка. Shocked Оттогава й давам само настъргана ябълка.  Бисквитки й давам да гризка отскоро и засега не се случвал инцидент, да чукна на дърво! Взела съм едни бисквитки на "Ети бебе", които са малки и тя добре си служи с тях, а и една й е напълно достатъчна. Давам и трохи хляб, много й харесва.

Коалката, имам клаустрофобия, не понасям асансьори, пещери и всякакви тесни прастранства Crazy

Тодоранче, и на вашия батко Теди много се кефя - много е криетивен, с въображение и сръчен - прекрасно дете   bouquet

Мерси, Ваня, много си мила!  bowuu

Тодоран, даваш ли назаем сценариста - аниматор?[/color]

Ласи,  Peace

Ето една  от поканите

# 248
Ласси, махнах семките на кивито - така имено разбрах, че самия плод е ок, защото аз изядох тая част със семките, обаче бъркоча след това станал горчив Sick Аз първо дадох на боби да си хапва, тъй като в обикновената каша, която си яде по принцип, просто сложих от кивито и не предположжих, че може нещо да стане, обаче като почна да прави физиономии това детенце, аз си мислех, че се глези  ooooh! Пък то...Обаче вече си имам едно на ум - винаги, ама винаги ще опитвам преди да дам на Боби всичко, което е малко по различно и ново за него  Grinning

Ели-в, не е ли по-добре да добавим Боби в списъка, вместо да го махаме от елхата    Wink

# 249
Здравейте и от мен.Аз имам същата молба като eli-v да махнете Дани от елхата след като не сме достойни да сме в списъка значи и на елхата не му е мястото.Благодаря ви за което.

# 250
Момичета беба си удари очето отстрани много лошо и сега и е подуто! Пуснах я да се държи на библиотеката с книгите и тя си хвана една книжка и се пусна без да се държи и реших да я оставя така и се удари в библиотеката! Много се притеснявам сега да не и стане нещо на окото Praynig
Искам да ви питам какво кисело мляко им давате!? Аз давам някакво Сердика-детско,но се чудя дали не е по-добре някакво био?
Верчо,Хриси-за съжаление в петък съм от 10 и 30 на зъбар чак в Редута и ще пропусна музиката! Ще се видим направо в Мола! Hug

# 251
  • Разпиляна във въображението
Леле какви са тези лоши новини за майчинството #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 252
Мирка, Марти много се давеше с едрите пюрета. Педиатърката ме посъветва да започна да го свиквам с корички хляб, или бисквитка, или нещо което той сам да държи в ръка и да си слага в устата. Да ти кажа имаше ефект и сега гризе смело всичко.

Реянче, няма проблем за музиката. А киселото мляко Сердика е рекламен трик, защото всъщност си е на Данон (една майка работи там и ми каза) и е по-добре био, или дори някое от "по-простите" марки - Елена, Бор чвор.

Тодоран , страшна покана, браво на малкия мъж! Heart Eyes

# 253
  • София
Ние пък да се отчетем - за два месеца Марти е качил +500 гр (9,300) и се е извисил с цели 3 см (75). 4 зъба са ок, в скоро време да очаквам ще два.  Wink В тоя ред на мисли да ви питам - вашите бебчета скърцат ли с новите си зъбчета, защото Марти от два дена само това прави и ме докарва до лудост. Embarassed

Не ползваме спален чувал, нито възглавница, а новото столче за Марти е ето това, но все още не сме го пробвали, надявам се тези дни и това да стане, че татито го сърбят пръстчетата да повози наследника в новото Рекаро.

Честит рожден ден на рожденничките!  baloni

# 254
Hrisi, млякото Сердика не е на Данон. Произвежда се от бившия държавен млекокомбинат в Добрич, който сега е под шапката на Фама. Разликатае, че те използват една жива датска закваска, а не българска, която е по-сладка от нашата. Знам го от продуктовия мениджър, който им произвежда кофичките.

Тодоран, Теди е невероятно дете! Марта е щастливка да има такъв батко! Възхищавам ви,се че сте създали такава атмасфера в семейството си и сте възпитали такъв младеж, който ще се превърне и в прекрасен мъж! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт