LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 645
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 120
на мен ми ги носят в къщи или на работата, ако са под 2 кг, а над 2 кг си ги взимам от пощата, за това се тръшкам

# 121
Дамм, и при мен се повдигнаха разни цени. Мисля, че е временно и ще се оправи. Peace

CloseОх дано да е така,че точно гореобсъжданите клинчета трябва да поръчам и в кошницата са ми на по 11 евр ooooh!-случвало ли се е и друг път такова нещо момичета-нали намаленията свършват на 11-има още 2 дена де Crossing Arms

# 122
Дамм, и при мен се повдигнаха разни цени. Мисля, че е временно и ще се оправи. Peace

CloseОх дано да е така,че точно гореобсъжданите клинчета трябва да поръчам и в кошницата са ми на по 11 евр ooooh!-случвало ли се е и друг път такова нещо момичета-нали намаленията свършват на 11-има още 2 дена де Crossing Arms

За първи път го виждам.
Предполагам, че ще се усетят съвсем скоро и ще го оправят.
Не е краят на намаленията, защото цената стои една, като добавяш в кошницата, а в самата кошница е друга. Ако махат намаленията, цената е една и съща и в описанието, и в кошницата.
Затова предполагам, че имат някакъв технически проблем.

# 123
sVeshti4ka не се сдържах - готова си на всичко само и само да не те карат да го съблечеш като ставаш от компа,нали  Joy

сис,аз засега се отказах ще поумувам още ден-два и да видим какво ще измисля  Grinning

Бингъл , благодаря ти  Hug за съжаление моичкия е Л/ХЛ,а те са свършили.В сайта честно казано не изглежда така добре като на твоята снимка за съжаление,че можеше и да я хвана  Rolling Eyes Ще я следя да видим  Grinning
И браво на мъничката Ема.Тя знае от сега,че мама трябва да използва намаленията  Laughing Heart Eyes

Иначе и аз мисля,че ще оправят цените,защото бях получила напомняне на мейла,че 90%-вите намаления при албанците са до 9-ти.Най-вероятно са искали да оправят там и са разбутали и другите цени  newsm78

# 124
  • София
А забелязали ли сте, че на някои неща пише 75% например, а разликата с реалната стойност не е такава , а 50-60%  newsm78

# 125
Joy Joy Joy сигурно се надяват някой да се обърка да си пусне поръчката с тези цени, както те объркаха миналото лято да пуснат центови
размерите на чорапогащниците като в Бг ли са

# 126
  • София
sVeshti4ka не се сдържах - готова си на всичко само и само да не те карат да го съблечеш като ставаш от компа,нали  Joy

Нещо такова, заедно с ония широките дънки, които, слава на Ла Редут, са си на същата цена.  Laughing

# 127
  • София
 hahaha
Joy Joy Joy сигурно се надяват някой да се обърка да си пусне поръчката с тези цени, както те объркаха миналото лято да пуснат центови
Аз замалко това да направя  Laughing Интересно,че първите ми артикули най-отгоре си бяха намалени(такива от албанците) и по-надолу като погледнах  ooooh! Поизтрих ги и пуснах поръчка.Даже съм доволна,че една ще дойде и на поща,другите все на митница ги чакам  Whistling

# 128
  • Бургас
Лина, маратонките Kundo на Adidas: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8117993& … ue&ksource=-1
са естествена кожа. Лентите са от нещо изкуствено и са сивкави.
Много са хубави!  Wink Стелката е 24см на 38 и 2/3. (мисля, че толкова беше, сутринта пак ще премеря, ако има разлика, ще пиша)

Нещо такова, заедно с ония широките дънки, които, слава на Ла Редут, са си на същата цена.  Laughing
Кои са тези широки дънки?
Ох, аз вече съм си поръчала няколко широки модела и и никой не ми харесва как ми стои, явно проблемът е в мен де...  Laughing Ама ти кажи все пак кои са тези дънки.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 00:04 от Мимита

# 129
А забелязали ли сте, че на някои неща пише 75% например, а разликата с реалната стойност не е такава , а 50-60%  newsm78
Дай пример.

# 130
Мимита ей тези на  Laughing

sVeshti4ka,на същата ама не съвсем.Аз не съм видяла,че пак са ги вдигнали може би,че бяха на 9 и нещо последно newsm78

# 131
  • Бургас
Мимита ей тези на  Laughing

sVeshti4ka,на същата ама не съвсем.Аз не съм видяла,че пак са ги вдигнали може би,че бяха на 9 и нещо последно newsm78

О, тези ги имам.  Grinning Ами ... не се харесвам как ми стоят, но явно наистина в мен е проблемът, просто не мога да се възприема с широки дънки, може би  Thinking

# 132
  • София
И аз за малко да дам сума ти пари за тези блузки http://www.laredoute.fr/vente-sous-pulls-bebe-fille-prix-mini-(l … tegoryid=49154507
Уж са 3.60 за 3 броя, а в кошницата са ми на 12. Слагах, вадих, пак слагах-все тая  Rolling Eyes Това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7881592& … ue&ksource=-1 също е 12 вместо 3.60
Ще изчакам да ги оправят и тогава ще пускам...

# 133
  • Къде ли не...
Мерси, Мимита, веднъж да се оправи сайта и атакувам   bouquet

# 134
mamaB, отдавна ги вдигнаха Mr. Green Аз хванах намалението  Mr. Green и ги поръчах на 9 и нещо (на 8.01.), а след 3-4 дни вече бяха на тази цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт