LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 342
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 260
Ето какво са ми пратили  за липсващите артикули  на другия акаунт
Hello,
I regret that some items were missing in the parcel and I apologize for this. However, the pull 8061840 and bra 7850190-95 E are now out of stock.
You will receive a voucher for the reimbursement for 15,92 ?.
Thank you for your understandingпък са ми пратили  за липсващите артикули  на другия акаунт:
След това имам друго писмо с код/видях го в друтата тема- 67709.
  А?най- отдолу на офертата  има закачено нещо като чек ? Т ова ли чакам? Или  то си е към офертата?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=173dd3765e18103769
Предварително мерси

# 1 261
Ще ми помогнете ли? Колежката ми е с мерки - 97 ханш, 79 талия . Кой размер за пола трябва да поръчаме. По таблицата на първа страница излиза според ханша - 40ти размер, а според талията - 46. Ние поръчахме 40ти за рокля, а за пола сме в чуденка newsm78
40 е ок и за пола, и за панталон ..

# 1 262
Роси аз съм от Свиленград и чакам от 21.01,но го няма.Ти известие ли получи или провери на гарата?

На гарата проверих. Майка ми ходи още онзи ден и имало, но не бил минал митничарът, а бях сигурна, че трябва вече да има нещо и днес хоп 2  Laughing
А този от 20.01 видя ли кога е изпратен?

# 1 263
ted , може ли линк към детските сандалки и ако може да ми ги измериш ще съм мн благодарна  Hug
teddy_ ,не съм ted ,но ето сандалките
Аз пък искам да попитам ted ,цвета на снимките в албума реален ли е? Понеже много исках и аз да ги поръчам, но видях снимки в продавалника и там ме се видяха доста "зелени" и се отказах... А в твоя аблум по се доближават до цвета в сайта.Та сега пак съм в чуденка.... newsm78

Имаме същите, купихме ги още на летните намаления, на мен не ми изглеждат "доста зелени", а са си същите като на снимката в сайта. Харесват ми, на сина ми - също.

# 1 264
  • София
Ще ми помогнете ли? Колежката ми е с мерки - 97 ханш, 79 талия . Кой размер за пола трябва да поръчаме. По таблицата на първа страница излиза според ханша - 40ти размер, а според талията - 46. Ние поръчахме 40ти за рокля, а за пола сме в чуденка newsm78
40 е ок и за пола, и за панталон ..
Благодарим за отговора! Hug Смело ще поръчваме! Grinning

# 1 265
  • Бургас
Роси, може ли размери на екипа Адидас от момичешката серия, 156?

П.П. И, ако искаш да се отървеш от него, прочетох, че ти е голям, можеш да ми пишеш на лични!  Peace

# 1 266
ако някоя мама знае френски моля да помага искам да пратя едно писмо да ларедута,защото все още в статуса на поръчката ми пише,че ще получа мейл,а не съм и незнам дали ще имам доставка или не,ако може някой да напише едно кратко писъмце нещо от рода дали имам поръчка,приета ли е,ще бъде ли доставена,моля помагайте  Hugзабравих да кажа,че поръчката е направена на 05.02

# 1 267
  • Бургас
Стела, можеш да им пишеш и на английски Peace

# 1 268
ако някоя мама знае френски моля да помага искам да пратя едно писмо да ларедута,защото все още в статуса на поръчката ми пише,че ще получа мейл,а не съм и незнам дали ще имам доставка или не,ако може някой да напише едно кратко писъмце нещо от рода дали имам поръчка,приета ли е,ще бъде ли доставена,моля помагайте  Hugзабравих да кажа,че поръчката е направена на 05.02
Можеш спокойно и на английски да им пишеш..
А какво значи, в статуса пише, че ще получиш мейл?? Какво пише?

# 1 269
Роси аз съм от Свиленград и чакам от 21.01,но го няма.Ти известие ли получи или провери на гарата?

На гарата проверих. Майка ми ходи още онзи ден и имало, но не бил минал митничарът, а бях сигурна, че трябва вече да има нещо и днес хоп 2  Laughing
А този от 20.01 видя ли кога е изпратен?

Не, съжалявам , а и изхвърлих кашона  Confused

Роси, може ли размери на екипа Адидас от момичешката серия, 156?

П.П. И, ако искаш да се отървеш от него, прочетох, че ти е голям, можеш да ми пишеш на лични!  Peace

Тц, не си го давам  Mr. Green Може пък и да надебелея малко  Laughing
По-късно ще го измеря, че го изпрах и е на тавана   Peace

# 1 270
Само за справка получих колет от 30,01-чакам още един от тази дата и един от 14,01. и другите от февруари.
По-късно като го донесе баща ми ще пусна снимки.

# 1 271
ето и новите ми придобивки тук

Маратонките Адидас отговарят ли си на номера?
не +1
ted , може ли линк към детските сандалки и ако може да ми ги измериш ще съм мн благодарна  Hug
teddy_ ,не съм ted ,но ето сандалките
Аз пък искам да попитам ted ,цвета на снимките в албума реален ли е? Понеже много исках и аз да ги поръчам, но видях снимки в продавалника и там ме се видяха доста "зелени" и се отказах... А в твоя аблум по се доближават до цвета в сайта.Та сега пак съм в чуденка.... newsm78

Имаме същите, купихме ги още на летните намаления, на мен не ми изглеждат "доста зелени", а са си същите като на снимката в сайта. Харесват ми, на сина ми - също.

същите като на снимката в сайта  Peace

# 1 272
Аз пък вчера си получих поръчка от началото на януари.  Crazy Лот от две бллузки и едно потниче, като на потничето пише Made in Bulgaria.  Laughing

Ако знаете в "Яница" Елхово колко неща се шият всяка година за Ла Редут... Mr. Green То и не само тук де...
да ама в La Redoute  са по евтини отколкото ги продават в магазина им Laughing

# 1 273
Мимита, размерите на долнището на екипа са: Талия 36-37см, Дължина 100см, дължина по вътрешния ръб 75см
Но това са приблизителни размери, понеже ми е малко трудно да го държа и да меря  Crazy После ще измеря и горнището  Peace

# 1 274
Скоро четох за покана за регистрация в Ларедут и че първо трябва да има направена поръчка от Акаунт1. Аз имам три направени поръчки, без да са получени още. Направих покана и регистрирах Акаунт2. Досега обаче не съм получила никакъв код за намаление на Акаунт1. Дали пък не трябваше да си задам въпроса в темата за кодовете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт