LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 030
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 200
Ако става въпрос за това яке, няма да сте само вие Некерманки. И аз взех за мен и дъщеря ми и тя е толкова доволна че имаме еднакви якета, нали все се опитва да ме имитира.

кой размер си взе, ако може мерки?

# 1 201
искам да помоля мацките които има неща от ларедута и ги продават, ако може линкчета към тях...може да се възползвам   bouquet

# 1 202
искам да помоля мацките които има неща от ларедута и ги продават, ако може линкчета към тях...може да се възползвам   bouquet

Я погледни първия пост по-подробно!  Wink

# 1 203
  • Варна
Някой дали може да помогне с информация за размера на тези
.
Наличен е само 40 номер и се притеснявам дали няма да са ми големи. С много широк крак съм, а дължината на ходилото ми е 24,5/25см. и ми е доста сложно да преценя по картинка. Та, ако някой ги има да сподели умалени ли са или са ок?

Аз ги имам в черно 36 номер. Като цяло са тесни, модела им е такъв, иначе си отговарят на номера. Дължината на стелката на 36номер е 24см доколкото успях да я измеря, тъй като не се вади Laughing

# 1 204
  • сусурлево
искам да помоля мацките които има неща от ларедута и ги продават, ако може линкчета към тях...може да се възползвам   bouquet
www.prodavalnik.com   Но някои са прекарили с цените например тази обява : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=452584&cat=43
Незнам , но мисля , че е доста некоректно това.Макар , че не е луд този който яде баницата , а този който му я дава

# 1 205
  • на село
  Но някои са прекарили с цените например тази обява : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=452584&cat=43
Незнам , но мисля , че е доста некоректно това.Макар , че не е луд този който яде баницата , а този който му я дава

Че какво и е на обявата, доколкото помня горнището е над 20 евро,
момичето пише че го е взело за 50е.
да не очаквате да  го прададе за 10лв.

# 1 206
аа искам да кажа че преди 3 минути прочетох цялата кореспонденция там отнсно това горнище
и мен ми харесва ама сега е по на сметка  Peace в сайта имам предвид ларедута

# 1 207
  • София
Да се изфукам, че днес си взех от митница поръчката от 22.01. Всичко е многократно коментирано. Искам само да похваля комплекта за маникюр и педикюр на д-р Шол
http://www.laredoute.fr/vente-spa-manucure-pedicure-de-scholl.as … &numberpage=1
За тия пари напълно си заслужава.

# 1 208

Я погледни първия пост по-подробно!  Wink

абе гледах аз ама кой знае какво пак съм изтървала..отивам да гледам пак
съжалявам  Peace

# 1 209
  • сусурлево
  Но някои са прекарили с цените например тази обява : http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=452584&cat=43

Че какво и е на обявата, доколкото помня горнището е над 20 евро,
момичето пише че го е взело за 50е.
да не очаквате да  го прададе за 10лв.
В момента е 15евро , мин. седмица беше 12.50 евро ..... е взела го е преди година , тогава може и 50 евро да е било , но защо не го е продала преди година като и е малко. Всъщност всеки има право да продава каквото си иска и на каквато цена си поиска. Просто дадох инфо на mirela_m3 да сверява цените преди това . Опс ....сега видях , че е обличано .......

# 1 210
момичета кажете какво да правя имам отказани поръчки за 14 евро писах им от първия пост поне 5 пъти но нищо писах на Сабине тя каза да пиша в сайта как да процедирам

# 1 211
  • Пловдив
Имах подобен случай,в банката има наличност,но в картовия отдел като звъннаха се оказа ,че има блокирана сума ае видна само там.
Искам да похваля тези балеринки отвътре са с естествена кожа.
mama T,това е плик.

А отговарят ли си - кой номер си взе и може ли стелка  Praynig Praynig Praynig

# 1 212

Момичета, чакайте малко, аз онзи ден купих от сайта именно това горнище на Адидас за което голямо вайкане падна, кой за колко го продава, дори и да на не го е купила за 50 евро, да го е купила за 12.50 евро, а смятайте, колко излиза?!

Ето вижте: 
1  Sweat adidas
rose   5392152  12,5  ? 

Montant total avant réduction 50  ?
 Montant total après réduction 12,5  ? 
 Frais de traitement 5  ?   Frais Collissimo  0  ? 
 Frais livraison domicile (hors Colissimo)  0  ? 
 Frais de Contre-Remboursement  0  ? 
 Frais 24h chez vous 0,62  ? 
 Frais d’éco-participation  0  ? 
 Montant total de la commande  18,12 ?

Ами нека помислим малко преди да се нахвърляме, излиза че не е 40лв. а е 36лв., за 4лв. ли правим въпрос!!!!!

# 1 213
ето и новите ми придобивки тук

# 1 214
ted , може ли линк към детските сандалки и ако може да ми ги измериш ще съм мн благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт