LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 162
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Бургас
Ако чаршафа не ти е фактуриран, няма да ти изтеглят пари за него и затова няма да ти се появи в рембкаквотоидае  Peace

Тед, кое не е така-че кодът не е с тези условия, че въпросът ти не е за тази тема или това, че е обсъждан от вчера в темата за кодовете? Да не говорим пък, че има перфектно описан начина, по който се публикуват разните оферти и кодове, но наистина някой трябва да го прочете от първия пост  Peace

# 1 141
И аз искам да попитам нещо относно връщането на пари.

Пуснах поръчка на 01.02, на 02.02 в фактурираха нещата освен, един горен чаршаф, който бил изчерпан точно на 02.02.  Tired Въпросът е, че от тогава нито някакъв чек в пощата съм получавала, нито имейл, нито пише нещо в my remboursements. Доколкото разбрах те трябва да ми пратят ваучер по пощата (обикновено до седмица или най-късно до месец) и някакъв код по имейла? Но трябва да се отрази и в my remboursements, нали  ?
Ще се отрази, ама по-късно Simple Smile
На мен за поръчка от 9ти.. ми го отразиха на 26ти  Laughing

Не, няма да се отрази. Щом не е фактурирано нещо, не теглят пари за него, така че няма какво да връщат  Peace

# 1 142
Поръчах на майка ми няколко панталона, но не знаех кой номер е точно и взех различни номера.Сега като ги получих се оказа, че единият от тях и е малък. Много моля ако някой има панталона за 2Е номер 44 и желае да го замени за 42 да ми пише лс.
Ето за този панталон става въпрос    http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-coupe-droite.aspx?product … tegoryid=23110316 

# 1 143
Steli_Meli... май е повече от 0.34  Е, това е цена за Франция.
Също така имай предвид, че повече от минута ти пускат някакви реклами, после може да се наложи да чакаш дълго да те свържат с оператор, който хич не е в час с международните дела. Confused Мен ме караха да звъня на някакъв друг номер за клиенти извън Франция, но на мен ми писна и не се занимавах повече с телефони. А и бях навъртяла повече от 10 мин. от GSM да им слушам рекламките.  Mr. Green

Най-сигурен отговор, и то "черно на бяло", ще получиш от любимата ни Сабине  Peace
Изчакай отговор.  Hug

НА колко акаунта плащаш с тази карта?  Rolling Eyes

# 1 144
  • Варна
Ако чаршафа не ти е фактуриран, няма да ти изтеглят пари за него и затова няма да ти се появи в рембкаквотоидае  Peace

Не, няма да се отрази. Щом не е фактурирано нещо, не теглят пари за него, така че няма какво да връщат  Peace

Не съм сигурна, че е така. Имам една рокличка в поръчката от 28.01., в Суиви-то е отразено, че същата е изчерпана на 29.01. и не е фактурирана. Да, ама парите за нея (4 евро) са изтеглени - сумата, която ми беше блокирана, съвпада с тази, която е в потвърдителния е-мейл (включващ рокличката) и с тази, която ми изтеглиха. Rolling Eyes

Смятам да почакам още малко, за да видя дали ще се появи нещо в рембу-каквото-и-да-е, ако не - ще им пиша да ми пратят ваучер.

# 1 145
Така, вече три дена не мога да си пусна поръчката, проблема е неизвестен, но не е в банката или картата. Писах на имейлите никой не ми отговаря, сега ще звъня на Съветничките им, та в тази връзка искам да попитам, някой говорил ли е по телефона с тях:
Този ли е номера (направо така ли се избира): 0 892 350 350
И цената и за мен ли ще бъде 0,34 евро на мин?

С код за франция отпред Simple Smile 0033 892 ...
Каква ти е картата и имаш ли пари в нея?
Райфайзен - Виза Елктрон, плащала съм и друг път с нея, вчера обсъждахме с Алекс проблема ми, пари има, сто пъти звънях до банката, проблем няма при тях... Вече много се ядосвам, че поръчката е с неща за приятелки, и повечето неща изпуснах от намаленията...  #2gunfire Та сега искам направо да им звънна да ги питам аджеба какъв ми е проблема???  Crossing Arms

А минутата толкова ли ще ми струва, да знам колко да се разпростирам в разговора?
И аз това щях да питам - от колко акаунта плащаш с нея ?

# 1 146
  • Бургас
chockolina, на мен не ми се е случвало (засега), но имам спомени, че това бе обяснено по-назад из темите. Поне на теория е нормално да блокират пълната сума, но после да изтеглят правилната и по този начин да не пращат ваучери  newsm78 Но пък може да има и изключения де-хора сме   Thinking

# 1 147
Здравейте, момичета, да ви попитам някой поръчвал ли е  това-
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-rayee.aspx?produ … tegoryid=36806375
знаете какъв е пълнежа-памук или силикон? Благодаря ви предварително! 

# 1 148
Имах подобен случай,в банката има наличност,но в картовия отдел като звъннаха се оказа ,че има блокирана сума ае видна само там.
Искам да похваля тези балеринки отвътре са с естествена кожа.
mama T,това е плик.

# 1 149
  • София

Ако някой а ги има, моля да даде размерите на 162см.

# 1 150
Влюбена съм в тези сандали, но снищо неуспявам да ги намаля. Има ли някой идея с какво бих свалила цената поне малко.

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-somewhere.aspx?pro … 6&prodcolor=1

# 1 151
Имах подобен случай,в банката има наличност,но в картовия отдел като звъннаха се оказа ,че има блокирана сума ае видна само там.
Искам да похваля тези балеринки отвътре са с естествена кожа.
mama T,това е плик.

мисля че е плик/горен чаршав

# 1 152
  • София
Влюбена съм в тези сандали, но снищо неуспявам да ги намаля. Има ли някой идея с какво бих свалила цената поне малко.

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-somewhere.aspx?pro … 6&prodcolor=1

Въпроса ти е за другата тема  67709 ще ти ги намали с 23 евро.

# 1 153
упс, май обърках цитата  Whistling

# 1 154
Здравейте момичета,
искам да ви попитам, някой от вас случайно да си е поръчвал тези обувки ако може да ми каже дали си отговарят на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32414499 … tegoryid=32411507

Общи условия

Активация на акаунт