LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 092
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 125
  • sofia
момичета искам да попитам за тази пола
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=32407011&a … 321409#DescDetail
притесняват ме тези лъскави нишки може ли някой който е има да ми каже дали е хубава. Благодаря предварително.

Аз я имам и много си я харесвам. Имай предвид, че съм висока 174 см и ми е до петите. Лятото си я относих, но мен изобщо не ме притесняват лъскавините. Има си ги и на слънцето си блестят, ама аз съм малко "луд на шаренко се радва"  Grinning
Материята е тънка, непрозрачна и мека, а държи хладно. Изобщо препоръчвам я  Peace

# 1 126
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=54194789-и тези са хубави,не знам дали отговарят на номера,че ги взех с перспектива  Rolling Eyes Стелката на №25 е 15 см.

За тези детски Пуми MamaB беше писала, че на номер 25 стелката е 16 см. Би ли я премерила пак, моля...
Да,права си,извинявам се  Blush,стелката наистина е 16 см.За разлика от Адидаските на тези не я извадих,а я премерих както си е вътре.Иначе на кутията пише 15,5 см...Ще коригирам и в албума.

Успокои ме... Hug, че щяха да са ни малки...

# 1 127
добро утро,искам и аз да попитам нещо,след като изпратят поръчката ти от дадена дата-тя изчезват ли артикулите от сувито...защото артикулите ми от поръчки с дата -30.01 ,24.01,ги няма там,там са нещата от по  скорошно направени поръчки?
Ами нормално е Simple Smile И не изчезваш - цъкваш долу на Toutes mes commandes

# 1 128
  • в семейството
Вчера си взех поръчката заявена на 8.01 . Подробно довечера. Изпартили са вместо сак OXBOW ,тази на PALADIUM. Ако някой проявява интерес да пише на ЛС. Приятен ден   bouquet .

# 1 129
  • София
И аз искам да попитам нещо относно връщането на пари.

Пуснах поръчка на 01.02, на 02.02 в фактурираха нещата освен, един горен чаршаф, който бил изчерпан точно на 02.02.  Tired Въпросът е, че от тогава нито някакъв чек в пощата съм получавала, нито имейл, нито пише нещо в my remboursements. Доколкото разбрах те трябва да ми пратят ваучер по пощата (обикновено до седмица или най-късно до месец) и някакъв код по имейла? Но трябва да се отрази и в my remboursements, нали  ?

# 1 130
момичета искам да попитам за тази пола
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=32407011&a … 321409#DescDetail
притесняват ме тези лъскави нишки може ли някой който е има да ми каже дали е хубава. Благодаря предварително.

Аз я имам и много си я харесвам. Имай предвид, че съм висока 174 см и ми е до петите. Лятото си я относих, но мен изобщо не ме притесняват лъскавините. Има си ги и на слънцето си блестят, ама аз съм малко "луд на шаренко се радва"  Grinning
Материята е тънка, непрозрачна и мека, а държи хладно. Изобщо препоръчвам я  Peace
А горе на ластик ли е или на цип и с висока талия ли е  newsm78

# 1 131
И аз искам да попитам нещо относно връщането на пари.

Пуснах поръчка на 01.02, на 02.02 в фактурираха нещата освен, един горен чаршаф, който бил изчерпан точно на 02.02.  Tired Въпросът е, че от тогава нито някакъв чек в пощата съм получавала, нито имейл, нито пише нещо в my remboursements. Доколкото разбрах те трябва да ми пратят ваучер по пощата (обикновено до седмица или най-късно до месец) и някакъв код по имейла? Но трябва да се отрази и в my remboursements, нали  ?
Ще се отрази, ама по-късно Simple Smile
На мен за поръчка от 9ти.. ми го отразиха на 26ти  Laughing

# 1 132

Към мамите които владеят добре френски, получих това, но с речника нищо не разбвах  Embarassed моля за помощ  Praynig
Nom du client : Madame Markova Teodora
N° de client : 557744118
Concerne : votre prime-achat de 23?*

Madame Markova Teodora,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis 20 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 67709.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT. Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

Profitez dès maintenant de votre offre

Cordialement,

Ph. Démarret
Responsable Relation Clients

VINGT TROIS EUROS
   23?*

Madame Markova Teodora

557744118    Roubaix
     11/02/09

67709

# 1 133
Пратили са ти код, който намаля 23Е от 46 ..
не е нъжно да знаеш френски, че да го разбереш..
Въпросът ти е за другата тема.
Ако поме мъничко беше прочела първо там, щеше да видиш, че е залята вече с този код..

# 1 134
   Вчера получих първите си неща от LaRedoute, много съм доволна и безкрайно благодарна на Амелия, без която нямаше да стане.
Установих, че панталоните за Александра можеха да бъдат и по- големи- тя сега е на 3,10 год, поръчах за 5. Иначе за блузките си отговаря номерацията!

Вече съм зарибена Crazy

# 1 135
Момичета, някой получил ли е полата на волани от 4евро, не мога да качвам снимки , затова ще я опиша: полата е комбинация от кадифе , дантела и плат, на волани, дълга ,има я в кафяво и черно. Досега не съм я срещала в нито едно албумче, сега я има в черно 36 номер, но се притеснявам дали си струва . Някой има ли отзиви за нея?

# 1 136
Така, вече три дена не мога да си пусна поръчката, проблема е неизвестен, но не е в банката или картата. Писах на имейлите никой не ми отговаря, сега ще звъня на Съветничките им, та в тази връзка искам да попитам, някой говорил ли е по телефона с тях:
Този ли е номера (направо така ли се избира): 0 892 350 350
И цената и за мен ли ще бъде 0,34 евро на мин?

# 1 137
Така, вече три дена не мога да си пусна поръчката, проблема е неизвестен, но не е в банката или картата. Писах на имейлите никой не ми отговаря, сега ще звъня на Съветничките им, та в тази връзка искам да попитам, някой говорил ли е по телефона с тях:

С код за франция отпред Simple Smile 0033 892 ...
Каква ти е картата и имаш ли пари в нея?

# 1 138
Пратили са ти код, който намаля 23Е от 46 ..
не е нъжно да знаеш френски, че да го разбереш..
Въпросът ти е за другата тема.
Ако поме мъничко беше прочела първо там, щеше да видиш, че е залята вече с този код..
не е така, но сори че товаря тази тема Tired

# 1 139

С код за франция отпред Simple Smile 0033 892 ...
Каква ти е картата и имаш ли пари в нея?
Райфайзен - Виза Елктрон, плащала съм и друг път с нея, вчера обсъждахме с Алекс проблема ми, пари има, сто пъти звънях до банката, проблем няма при тях... Вече много се ядосвам, че поръчката е с неща за приятелки, и повечето неща изпуснах от намаленията...  #2gunfire Та сега искам направо да им звънна да ги питам аджеба какъв ми е проблема???  Crossing Arms

А минутата толкова ли ще ми струва, да знам колко да се разпростирам в разговора?

Общи условия

Активация на акаунт