LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 040
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
И аз искам да попитам нещо относно връщането на пари.

Пуснах поръчка на 01.02, на 02.02 в фактурираха нещата освен, един горен чаршаф, който бил изчерпан точно на 02.02.  Tired Въпросът е, че от тогава нито някакъв чек в пощата съм получавала, нито имейл, нито пише нещо в my remboursements. Доколкото разбрах те трябва да ми пратят ваучер по пощата (обикновено до седмица или най-късно до месец) и някакъв код по имейла? Но трябва да се отрази и в my remboursements, нали  ?
Ще се отрази, ама по-късно Simple Smile
На мен за поръчка от 9ти.. ми го отразиха на 26ти  Laughing

Не, няма да се отрази. Щом не е фактурирано нещо, не теглят пари за него, така че няма какво да връщат  Peace

Благодаря, момичета. Понеже на 01.02 блокираха цялата сума, а картата не е моя и не мога да следя какво са изтеглили бях решила, че цялата ще изтеглят и после ще връщат. Peace

# 1 156
Направих поръчка на 21.01.2009.Всичко мина нормално,но на 06.02 получих имейл с статъка от ваучера.Това означава ли че чак на 06.02 е тръгнала поръчката?

# 1 157
  • Перник
Направих поръчка на 21.01.2009.Всичко мина нормално,но на 06.02 получих имейл с статъка от ваучера.Това означава ли че чак на 06.02 е тръгнала поръчката?

Не е задължително

# 1 158
Привет ! Един въпрос- поръчах но 10.02 вечерта. Всичко мина, но в суивито нямам тази поръчка, а старата от преди 1 м. Пари също все още не са ми блокирани , но пък получих следние мейл :
заглавието е - Votre commande en attente de validation sur laredoute.fr

Votre commande du 10/02/2009

Bonjour Madame Nenkova bogdanov Veneta hristova,

Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 10/02/2009.
Celle-ci est actuellement en cours de validation dans nos services. Nous vous tiendrons informé(e) du suivi de votre commande dans les plus brefs délais.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr

Julie Areski,
Responsable relation client du site
и по надолу е описана поръчката ....

това значи че съм поръчала - НАЛИ?!? Трябва ли аз да правя нещо   newsm78

П.п. Използвах код за БД, който ми изпратиха предния ден, да не би заради него се получава така?

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:43 от veni-b

# 1 159
Имах подобен случай,в банката има наличност,но в картовия отдел като звъннаха се оказа ,че има блокирана сума ае видна само там.

Да, и аз това щях да те посъветвам - помоли обслужващата те банка да се обади в картов отдел и да провери дали нямаш блокирани суми по картата (възможно е да нямаш достатъчно наличност). Аз също съм с Виза Електрон на Райфайзенбанк и единствено картов център могат да кажат дали имам блокирани, но неизтеглени все още суми и на каква стойност.  Peace

# 1 160
  • sofia
little miss™, относно полата, не е на ластик, с цип е, на мен ми е висока талията, защото нямаше моят номер 40 и взех по-малкият 38, но мисля че и по-голям номер ще е с висока талия, защото има платка горе, дано разбираш какво имам предвид, няма еластичност.

# 1 161
 добро утро от мен Simple Smile пазарувате ли?

НЕЗНАМ НЯКОЙ ДАЛИ И СПОМНЯ СНОщИ ПОПИТАХ АКО НЯМАЙ ИМА РЕАЛНИ СНИМКИ НА ТОВА  Praynig  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … 6&prodcolor=2

МНОГО ИСКАМ ДА ГИ ОГЕЛДАМ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ... А ДОСТА ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ..ИМА ЛИГИ НЯКОИ ИЛИ ГИ ЧАКАТЕ ОщЕ  Hug  Peace

# 1 162
  • София
mypearl,  и аз получих тези обувки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273914&pid=10517009 , 41 номер уж моя, но са ми супер малки- на теб ОК ли са ти или са наистина умалени.. Супер много ме е яд, защото страшно ми харесват и точно такъв модел исках...а ще заминат за продавалника..

Умалени са. Аз взех от една мама тук 40, а нося 39. На дължина са ми добре, но са ми широки и сега са в Продавалника.

# 1 163

Ако някой а ги има, моля да даде размерите на 162см.
имам ги, но не мога да дам размери, защото ги подарих - бяха ми опънати. мога да ти дам обаче описание - еластични са, така че жена с размер 40 спокойно може да влезе. с доста ниска талия са. на мен ми станаха, но не се чувствах комфортно с тях - коланът ми се падаше малко над шева на секциото. висока съм 172, тежа 69-70 кила, обиколките ми са талия, т.е. не талия, а там където се пада колантът - някъде около 10 см под пъпа - ок. 105; ханш - ок. 115; дължината ми беше ок, въпреки 10те см. разлика; иначе цветът е добър и личи, че е мислено по дрешката  Peace

във вчерашната си пратка /от 12ти ян, на митница/ получих и едни обувки: http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-talon-compense.aspx?prod … tegoryid=32411354
те са за приятлека, но не й станаха. номерът е 41, но отговаря на 40. ако някой има инетерс към тях, да свирка с лс, че мацката няма какво да ги прави. купувани са за 11.97 Е - пазя фактурата.
друго по отчета:
- същата мацка си поръча сребърната чанта - ей тая: http://www.laredoute.fr/vente-sac-forme-banane.aspx?productid=32 … tegoryid=32816209 - супер ефектна е - смалки метални плочки. наистина е умопомрачителна. изглежда непринудено официална, обаче категорично не става да я носиш, слизайки от трамвая  Wink
- жилетката с иглата, която сега не откривам, считам, че е умалена. взех номер е 38-40, което е моят номер за горни дрехи, но ми е опъната. ще я нося все пак. цвят верт - страхотен, материя не знам каква, но усещането е за нещо топло и меко  Peace
- бебешкото комплектче на So home е чудесно - пишеха го пижама, но аз лично по-го виждам като мечешко екипче; мекичко, мекичко. а и цената му беше добра - от 34 Е на 7 и нещо - сега не го намирам там, където беше
- имам и един лот от жълти и оранжеви чорапки с бутончета отдолу - бяха 1 Е - и тях не намирам - е те са толкоз свежарски, че ми е мъчно, че не награбих 5-10 броя за подаръци;
- 3 роклички за петранчето - ръст 114 /а тя е ок. 102/ - съвсем добреса й- дължината се пада до коляното някъде. страхотни десени, леки материи. ето ги: http://www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-la-redoute-creat … tegoryid=38152221 -тая в синьо-зелено - страхотен десен! и другата - http://www.laredoute.fr/vente-robe-la-redoute-creation.aspx?prod … tegoryid=38152221 - тая в нещо си корал - и тя е суперска; третата не я намирам, но и тя си заслужава - с буфан ръкавче, взех я в една странна кафеникава гама със светли петна по нея - страхотна е. цените им бяха долу-горе такива - в диапазона на 6.70-7.80 Е.
- синьото детско сако-яке, дето беше 4 Е, също не го намирам. направо е прелест! мислех, че е джинс, а то е нещо като кадифе - плътно, дебело, с подплата - става и за по-хладно време. от него взех както за петра, така и за мен - ръст 168 - съвсем чудесно ми пасва. сега ще ходим по некермански облечени с еднакви горни дрехи  Wink
- евтините сандалки - дето бяха х 2.20Е - като джапанки със завързване около глезена. купих 40 и 41 -отговарят си ан номера. мислех,ч е ще са супер смотани - на реалните снимки на мацките изглеждаха някак смачкани, а като се сложат на крака имат съвсем друг ефект.

има още неща, но вече ме мързи да описвам.

все така попадението от тия намаления си остават поларените мъжки халати за 2 Е. вече подаръх единият и предизвиках фурор. страхотни са! жалко, че ги пуснаха само за 1-2 часа и че не награбих повече...
...
едитвам се - виждам, че докато съм писала е станало реч за същите обувки  Wink

# 1 164
  • София
И аз искам да попитам нещо относно връщането на пари.

Пуснах поръчка на 01.02, на 02.02 в фактурираха нещата освен, един горен чаршаф, който бил изчерпан точно на 02.02.  Tired Въпросът е, че от тогава нито някакъв чек в пощата съм получавала, нито имейл, нито пише нещо в my remboursements. Доколкото разбрах те трябва да ми пратят ваучер по пощата (обикновено до седмица или най-късно до месец) и някакъв код по имейла? Но трябва да се отрази и в my remboursements, нали  ?
Имала съм такива случаи.Блокират цялата сума,в последствие теглят парите без сумата за изчерпания артикул.Тя може да остане блокирана известно време,но ако се обадиш в банката ще я разблокират веднага най-вероятно.
Щом артикула се е изчерпал преди фактурирането,в Рембурса няма да се появи нищо.

# 1 165
  • София

Заповядай:

Талия-37 см.
Ханш/под ципа/-42,5 см.
Вътрешен ръб-82 см.
Външен ръб-103 см.

Аз нося 34 или 36 размер от дамската и тези са ми малко широкички.Талията е доста ниска.С колан си ги нося,обаче Laughing

# 1 166
  • в реалността

Заповядай:

Талия-37 см.
Ханш/под ципа/-42,5 см.
Вътрешен ръб-82 см.
Външен ръб-103 см.
а линкче към дънките може ли

# 1 167
  • София
Рени,ето
Дънки Обер

# 1 168
Моля Ви мами помагайте.Получих това на емейла и се опитах да го преведа с преводача но неможах да разбера какво точно ми казват.

Mademoiselle Dochkova Nadejda,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis 29 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 67709.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT. Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

# 1 169
Ако става въпрос за това яке, няма да сте само вие Некерманки. И аз взех за мен и дъщеря ми и тя е толкова доволна че имаме еднакви якета, нали все се опитва да ме имитира.

Общи условия

Активация на акаунт