LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 190
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
Айде взеха да валят ваучерите  Crazy  днес имам още един отказан артикул от поръчка 27.01 и на всичкото отгоре си го има наличен   #2gunfire

# 1 171
Някой дали може да помогне с информация за размера на тези
.
Наличен е само 40 номер и се притеснявам дали няма да са ми големи. С много широк крак съм, а дължината на ходилото ми е 24,5/25см. и ми е доста сложно да преценя по картинка. Та, ако някой ги има да сподели умалени ли са или са ок?

# 1 172
  • Бургас
За жилетката с иглата не съм съгласна, че е умалена. Аз също получих 38-40 в зелено, но не ми хареса цвета, а и ми се гърчеше на бюста, а в талията ми беше широка. Дадох я на майка ми, която носи 42-44 и и заспа Peace
И пак да попитам Embarassed, някой има ли маратонки Пума 19-ти или 20-ти номер да ми даде информация за дължината на стелката Praynig

# 1 173
Вчера получих ето този анцунг,заедно с долнището р-р162,но ми е голям .Така става като не повярвах на една мама ,че са уголемени .Ако някой има по-малкия р-р и иска да ги заменим ,да ми пише на лични.А иначе е много хубав.
http://www.laredoute.fr/vente-veste-ado-fille-adidas.aspx?produc … 6&prodcolor=2

# 1 174
Моля Ви мами помагайте.Получих това на емейла и се опитах да го преведа с преводача но неможах да разбера какво точно ми казват.

Mademoiselle Dochkova Nadejda,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis 29 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 67709.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT. Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

аз не съм мама, но ще ти отговоря Simple Smile

след анализ на клиентската ти сметка са решили да ти направят подарък. отстъпка от 23 евра за поръчки над 46.  благодарност и компенсация за предаността ти от ноември 2008. кода ти е 67709. и за да ти се отблагодарят за поръчката, ще има удоволствието да откриеш в колета си подарък.

общо взето това казва писмото което са ти изпратили.  Peace

# 1 175
http://www.laredoute.fr/vente-veste-ado-fille-adidas.aspx?produc … 6&prodcolor=2

ВИСОКА СЪМ 169см. ДАЛИ щЕ МИ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСО ТОВА ГОРНИщЕ. НЯКОЙ ИМА ЛИ РАЗМЕРИ.
АКО ОБИЧАТЕ ДА ГИ ДАДЕТЕ  Praynig
БЛАГОДАРЯ!

# 1 176
Току що при опит да избера плащане с банкова карта ми излиза единствено възможност за Американ експрес  Crazy При справка в банката се оказа, че имам достатъчен остатък по картата, за да направя поръчката. На някой друг случвало ли му се е и да помогне какво да правя  Blush

# 1 177
Вчера получих ето този анцунг,заедно с долнището р-р162,но ми е голям .Така става като не повярвах на една мама ,че са уголемени .Ако някой има по-малкия р-р и иска да ги заменим ,да ми пише на лични.А иначе е много хубав.
пРОДАВАШ ЛИ ГО АНЦУНГА И АКО ДА КАКВИ СА РАЗМЕРИТЕ И ЦЕНАТА МУ?

# 1 178
излез си от акаунта и влез след 5 минути
на всички ни се е случвало, поне по веднъж

# 1 179
Моля Ви мами помагайте.Получих това на емейла и се опитах да го преведа с преводача но неможах да разбера какво точно ми казват.

Mademoiselle Dochkova Nadejda,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis 29 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 67709.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT. Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

аз не съм мама, но ще ти отговоря Simple Smile

след анализ на клиентската ти сметка са решили да ти направят подарък. отстъпка от 23 евра за поръчки над 46.  благодарност и компенсация за предаността ти от ноември 2008. кода ти е 67709. и за да ти се отблагодарят за поръчката, ще има удоволствието да откриеш в колета си подарък.

общо взето това казва писмото което са ти изпратили.  Peace

Неразбрах кода еднократно ли се ползва.Сложих го в поръчката но ми даде само подаръклНищо не ми намали.

# 1 180
Здравейте !искам да ви питам предстоят ли намаления/по-сериозни/на дрехи от новата колекция и кога са горе-долу?БЛАГОДАРЯ!

# 1 181
Ако става въпрос за това яке, няма да сте само вие Некерманки. И аз взех за мен и дъщеря ми и тя е толкова доволна че имаме еднакви якета, нали все се опитва да ме имитира.

ха-ха - да, за това говорех. ама е яко, а?

За жилетката с иглата не съм съгласна, че е умалена. Аз също получих 38-40 в зелено, но не ми хареса цвета, а и ми се гърчеше на бюста, а в талията ми беше широка. Дадох я на майка ми, която носи 42-44 и и заспа Peace
ето ти на - иди, че ги разбери тия редутци Rolling Eyes

пп - а на мен защо никой не ми благодари за предаността, считано от 2007-ма насам
 Crossing Arms

# 1 182
  • Варна
Някой може ли да покаже реални снимки на известната форумска малиновата пола?
В албума на Sun, доколкото помня имаше снимки.

Здравейте, момичета, да ви попитам някой поръчвал ли е  това-
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-rayee.aspx?produ … tegoryid=36806375
знаете какъв е пълнежа-памук или силикон? Благодаря ви предварително!  
Това е само горен чаршаф.

# 1 183
добро утро от мен Simple Smile пазарувате ли?

НЕЗНАМ НЯКОЙ ДАЛИ И СПОМНЯ СНОщИ ПОПИТАХ АКО НЯМАЙ ИМА РЕАЛНИ СНИМКИ НА ТОВА  Praynig  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … 6&prodcolor=2

МНОГО ИСКАМ ДА ГИ ОГЕЛДАМ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ... А ДОСТА ГОВОРИТЕ ЗА ТЯХ..ИМА ЛИГИ НЯКОИ ИЛИ ГИ ЧАКАТЕ ОщЕ  Hug  Peace

mini_79 ги има в албумчето си,надявам се няма нищо против  Peace ...ето:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6838892
п.п.Пиши с малки букви,моля  Peace

# 1 184
http://media.laredoute.fr/product/picture/324115005_0001_PG_1.jpg
полата я имам от миналата година много е хубава не съм я свалила цяло лято нишките не са толкова лъскави на цип е горе аз я носа с ниска таля ако беше по малък размер можеше ида се носи по високо

Общи условия

Активация на акаунт