LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 935
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Бургас
sis7  тези  пухенки има ли ги още, че не съм ги срещала?

Не съм sis7, но ги няма, от мин. година са. Ние имаме 86 и 174. С детето в големите студове сме само с тях. Страхотни са.

Жалко. Tired Изгледждат много хубави.Аз поръчах една подобна, ама ми се щеше и от тези да взема.  Rolling Eyes

# 1 531
Ето и нещо евтино от мен http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … tegoryid=48250334 Сега, ако някой каже и как са в действителност, ще съм много благодарна.

Хммм, как ви се струват - дамски или мъжки? В мъжкия сектор са, но аз се чудя  Thinking

Velesa,мен също ме интересуват тези маратонки и по точно дали си отговарят на номера тъй като аз нося 37 няма такъв та дали ен са +1  Flutter Crazy 

Пише да се поръчва +1.

А тези златничките да ви се виждат дамски , че много ми намигат?
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-air-plata-de-nike.aspx?p … tegoryid=48250334

# 1 532
  • София
Persia,снимката не е линк,би ли се редактирала  Mr. Green

Кой е казал,че е линк. Mr. Green Или я имаш или я нямаш - трети вариант няма.

# 1 533
  • Бургас
paola2, за златничките, аз си мисля, че са повече дамски модел, отколкото мъжки, въпреки че и те са наредени при мъжките. Виждала съм такива, само че в черно (много ми харесаха) в магазин на Найк и си бяха при дамските.

Ама кажете, все пак, какво мислите за другите Найк - дамски или мъжки са? Че искам да поръчвам...

# 1 534
Кажете все пак, на кой мейл се пишеше, че искаш по майла бон д'ачат, че ми е към 20 е и да не ми пратят чек по пощата.

# 1 535
  • Sofia
Отговориха ми за двете якета които ми изпратиха отделно от поръчката по пощата, че нямало място и били фактурирани отделно.  Shocked
Те ткова за сефте ми се случва, явно са им свършили кашоните.  Mr. Green
Една приятелка ми взе днес другата част от поръчката явно и каза, че е в окаяно насипно състояние, още не съм я видяла, чакам я с нетърпение, дано няма много липси, тежала 20кг.
Сега обаче продължавам да водя кореспонденция тъй като моята негърка хвана пътя и ми се появи сума от 9 евро за връщане от поръчка в която нямам и близка до тази сума, повечето неща са ми над 20 евро и няколко под 6 евро, питах ги кой ми е този мистериозен артикул и ги чакам пак да се изкажат, тъкмо се зарадвах, че тази година нямам изчерпани, май прибързах.  Mr. Green

# 1 536
направих си труда да издиря всеки един артикул от поръчката , която ще ми реимбурсират- само един артикул за 11.60 не откривам- всичките останали все още се предлагат в Албанците, има и номера , и цветове. пак си ги сложих в кошницата, мога да ги поръчам. какво ме мотаят тези редутци с чек за 22 евра?  newsm78 newsm78

# 1 537
Persia,снимката не е линк,би ли се редактирала  Mr. Green

Кой е казал,че е линк. Mr. Green Или я имаш или я нямаш - трети вариант няма.
Жалко,мъжа ми много хареса модела,ако може някой поне референтен номер да даде,че много ми е сп(м)ешно  Laughing

# 1 538
Кажете все пак, на кой мейл се пишеше, че искаш по майла бон д'ачат, че ми е към 20 е и да не ми пратят чек по пощата.
Чекове пращат за цели поръчки обикновено.. За артикули - ваучер.

# 1 539
аз писах на линкът за проблемите от сайта на Алекс1

# 1 540
  • гр.Бургас
здравейте, моля за помощ!!!! пуснах си поръчка в ларедут, но се указа, че не съм написала номера на блока, а са си дръпнали парите от картата. Какво трябва да направя и на какъв адрес да им пиша? Благодаря предварително

# 1 541
  • Варна
Ако отказаният артикул ти е за малка сума до 10-15 евро, никой няма да се занимава да ти издава чек, ще ти пратят ваучер. Не е нужно да пишеш.
Де да беше тъй. Преди два дни ми дойде чек за 2,25 евро. Сега остава само да го сложа в рамка. Ако им го пратя струва 4лв, а да го осребря почти 4 пъти по 4лв.

# 1 542
  • Бургас
здравейте, моля за помощ!!!! пуснах си поръчка в ларедут, но се указа, че не съм написала номера на блока, а са си дръпнали парите от картата. Какво трябва да направя и на какъв адрес да им пиша? Благодаря предварително

Няма смисъл да им пишеш  Confused
Веднъж бях объркала номера на блока, веднага им писах и им написах и точния адрес. Сабине ми отговори, че вече била подготвена поръчката  Shocked и ми каза да си я потърся след определено време в пощата  Laughing

# 1 543
kade to4no se vijda tazi negarka bi li mi obiasnil niakoi Shocked

# 1 544
А, този ваучер с пратката ли идва?

Не, отделно в писмо..

Хайдее дееее, smile3516 защо никой не ми помага на мен,трябват ми някакви размери каквито и да са
  bouquet

Благодаря ти.
Или поне ме посъветвайте кой размер да взема Banghead
Успокой малко топката..
Все пак са от новата колекция, явно още никой не ги е получил..
А за размера как да гадаем кой да си вземеш  Laughing
topkaеми как...кристалната топка не работи ли hahaha
Ми счупи ми я малкия Sad Аз с еоплаках на Алекс  Cry

Здравейте,искам да попитам нормално ли е поръчките ми да се бавят вече4 седмици. newsm78
Да нормално е. И 6 седмици е нормално. И повече от 6 също е възможно.. И не е ненормално..

Общи условия

Активация на акаунт