LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 560
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Нямате спиране Laughing Вдигнаха цените в зеления сектор и превземате Албанците Joy

# 316
  • у нас
Ако някой иска да се "отърве" от лилавото жакетче на Edeis(44 номер) ще му помогна с удоволствие.  Peace

# 317
Здравейте!  bouquet

Някой поръчвал ли е тези? Дали си отговарят на номера? newsm78

# 318
момичета ,здравейте никога до сега не съм писала,но имам нужда от вашата компетенция!!!харесала сам си една кафемашина на филипс и искам да я поръчам ще ми я доставят ли?имате ли представа?

# 319
тези дънки някой имали ги да каже как са като изпълнение  Peace не съм срещала коментар за тях, гледам и размери има....та си помислих че не струват  Laughing

Аз си ги бях поръчала, но въобще не ми харесаха и ги продадох. Първо, че са уголемени и второ - кройката им няма нищо общо с тази на снимката  Peace В ханша са по-широки, а надолу се стесняват  Sick Ето реална снимка, доказваща моите твърдения  Mr. Green

# 320
  • София
Направила съм поръчка на 25ти, а още не са ми дръпнали парите от картата! Днес ходих до банката да ги вкарам по сметка, а те въобще не са изтеглени. Извинявам се ако е коментиран подобен случай, но кажете моля ви дали е нормално!!! Rolling Eyes

# 321
  • Варна
и аз се нареждам с букетче към Алекс1. Grinning ето го -    bouquet

и да използвам да попитам за този панталон : http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3256154& … ue&ksource=-1
някой има ли го и отговаря ли си на номера?
а да, и дали е с дълбока талия?
Имам спомен, че го видях в нечий албум. Описанието доколкото помня беше, че прилича на долнище на пижама, но дамата пишеше, че с някаква горна блузка стоял добре.

# 322
  • София
момичета ,здравейте никога до сега не съм писала,но имам нужда от вашата компетенция!!!харесала сам си една кафемашина на филипс и искам да я поръчам ще ми я доставят ли?имате ли представа?

Ако влиза в кошницата без  червена питанка предполагам,че да.  Една от "колешките" беше поръчала подобна и пристигна :
http://www.laredoute.fr/vente-senseo-nouvelle-generation-avec-ec … tegoryid=22912135

# 323
Направила съм поръчка на 25ти, а още не са ми дръпнали парите от картата! Днес ходих до банката да ги вкарам по сметка, а те въобще не са изтеглени. Извинявам се ако е коментиран подобен случай, но кажете моля ви дали е нормално!!! Rolling Eyes

Ако толкова искаш да дадеш пари, аз ще ги взема!  Mr. Green

# 324

Ако толкова искаш да дадеш пари, аз ще ги взема!  Mr. Green

Значи в началото се чудех защо се карат момичетата и защо така злобно понякога отговарят! Сега разбрах и ми идва и на мен да КРЕЩЯЯЯЯЯЯЯ! Четете бре хора! И за да не си помислите, че съм от лошите, "стари" ларедутки - е, не съм! Пазарувам тук от по-малко от месец!

# 325
Едно момиче беше писало,че ги има може ли да даде снимки http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-levis;-570.aspx?productid … tegoryid=23110316  Praynig

# 326
Днес взех от пощата поръчка от 28.01. Shocked Очаквах да дойде една от 21.01., но...изненада.
Получих една олекотена завивка, така че нищо интересно за коментар. Wink

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 16:55 от paleto

# 327
Днес взех от пощата поръчка от 28.02. Shocked Очаквах да дойде една от 21.02., но...изненада.
Получих една олекотена завивка, така че нищо интересно за коментар. Wink

Евала маце, така да я докарат всички като теб  Peace Кажи че и са намалени, да чакаме края на февруари  Mr. Green

# 328
  • Sofia
Здравей те, понеже не си получавам известията в пощата, днес отново им звъннах, казаха ми,че имам едно известия за митница за пакет от Франция!  newsm44 Да,но сега имам следното питане, мога ли да не взимам известието и да отида до митница да взема пакета? Живея по близо до митницата и за това. Пощата е по адреса ми на регистрация,а той е на другия край на София.
Също така, в пощата е едно известие, а аз чакам две поръчки,от 15 и от 16ти февруари, да изчакам ли още два-три дни за да са се получили и двете и да не се разкарвам по два пъти?

# 329
Здравей те, понеже не си получавам известията в пощата, днес отново им звъннах, казаха ми,че имам едно известия за митница за пакет от Франция!  newsm44 Да,но сега имам следното питане, мога ли да не взимам известието и да отида до митница да взема пакета? Живея по близо до митницата и за това. Пощата е по адреса ми на регистрация,а той е на другия край на София.
Също така, в пощата е едно известие, а аз чакам две поръчки,от 15 и от 16ти февруари, да изчакам ли още два-три дни за да са се получили и двете и да не се разкарвам по два пъти?

Като идеш без известието, ще си платиш 1.15 лв за справка. В нея ще пише, ако имаш два колета.

Общи условия

Активация на акаунт