LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 423
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 60
Я ме светнете тези клинове нормална дължина ли са или 7/8?  Че досега имам 3-4 лота поръчани клинове и всичките са 7/8, пък искам дълги.

# 61
Я ме светнете тези клинове нормална дължина ли са или 7/8?  Че досега имам 3-4 лота поръчани клинове и всичките са 7/8, пък искам дълги.
Според мен са нормална дължина. Имаме ги и са много хубави

# 62
Според мен са нормална дължина. Имаме ги и са много хубави

В отзивите за клиенти, много от тях пишат, че клиновете са умалени...  Embarassed

# 63
  • Sofia
запис и в тази тема

# 64
Синеоч, благодаря  Hug
предполагам стои като на снимката и е хубаво, нали?

аз много си го харесвам, хубаво стой да, отсрани няма джобове, но отзад има, ако искаш мерки, свиркай  Hug

свиркам. Mr. Green
ама на кой размер? аз съм 36 /то само този има, де /

ханша ми е 90, пупата малко ми е голяма - талията ми е около 70, твоите мерки какви са?
моят е 38

моят ханш е 88, талията - 70, пупата - около 73, според това кога съм хапнала. Mr. Green
и така като гледам са ни еднакви мерките, а ти в 38 се чувстваш добре. демек 36 ще ми е мъничко? Confused

# 65
Я ме светнете тези клинове нормална дължина ли са или 7/8?  Че досега имам 3-4 лота поръчани клинове и всичките са 7/8, пък искам дълги.

Имаме ги и са 7/8

# 66
Май ще ги махна от кошницата тогава. Ако са само умалени, няма проблем - щерката е кат щурец  Mr. Green, ама със 7/8 сме заринати вече  ooooh! Мерси за отговорите, момичета  Hug

Иве, с тези мерки, може даже и в 34 да влезеш, според мен  Peace Не говоря за конкретния модел, а по принцип. 38 ми се струва, че ще ти е огромно  Wink

# 67
# 68
Ивиче, имайки предвид че панталона е от памук и лек се поотпусна, не ми седи плътно, а ми е по скоро свободно.
Да но аз в някой влизам и в 36 р-р, ако искаш изчакай до лятото, аз тогава го купих моя и беше около 11 евро

# 69
Я ме светнете тези клинове нормална дължина ли са или 7/8?  Че досега имам 3-4 лота поръчани клинове и всичките са 7/8, пък искам дълги.

Имаме ги и са 7/8
Със сигурност са 7/8 и са умалени. Всички дрехи 86 са и малко големи на дъщеря ми, а тези клинчета 86 не може да ги убуе.

# 70
  • София

Иве, с тези мерки, може даже и в 34 да влезеш, според мен  Peace Не говоря за конкретния модел, а по принцип. 38 ми се струва, че ще ти е огромно  Wink

много ти е 38 и според мен влизаш в 34 / щом аз влизам с 90/ Mr. Green

# 71
момичета, аз не съм и пробвала да поръчвам 38, знам, че ще ми е голямо.
просто се учудих, че Синеоч е добре в 38, а е почти с моите мерки.
даже за този панталон http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8121141& … ue&ksource=-1 съжалявам, че свърши 34.

и още един тъп въпрос - видях, че докато се ослушвам, част от нещата в кошницата ми са се променили като цени, нагоре, за съжаление. и то драстично.
това означава, че са им се качили цените или е някаква магария с референтните номера?

# 72
Какво се е случило с цените  Shocked Ей-сега си влязох в кошницата и 50% от нещата, дето си стояха вътре, са на редовни цени  Rolling Eyes При мен ли е проблема или....

# 73
Иви незнам, прецени си, на мен това ми беше първия панталон все пак и реших тогава да не рискувам, но аз със сигурност не мога да влезна в 34, виж в 36 влизам. Прецени си сама, при нас все пак проблема е че талийките ни са повечко. Rolling Eyes Embarassed

# 74
  • София
И при мен, тъкмо пускам поръчка и се облещих кошницата ми стана 200Е. 1/3 от нещата са на редовни цени.
Например това
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7903154& … ue&ksource=-1

Общи условия

Активация на акаунт