LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 547
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 75
Синеоч, ще взема да рискувам с 36, пък.....дано ми стане.
ако не му качат цената след малко, че като гледам......

# 76
Синеоч, ще взема да рискувам с 36, пък.....дано ми стане.
ако не му качат цената след малко, че като гледам......

36 ще ти стане  Peace Hug

# 77
Да не сте сложили някой код?

# 78
  • Sofia
Какво се е случило с цените  Shocked Ей-сега си влязох в кошницата и 50% от нещата, дето си стояха вътре, са на редовни цени  Rolling Eyes При мен ли е проблема или....

аз затова към 8 часа поръчах, понеже на 1 жилетка и вдигнаха цената, а след няколко минути веч беше изчерпана, май намалението свърши Confused

# 79
Може ли линк към тези, благодаря   bouquet

Като напишеш в търсачката на Ла Редут името на обувките /копирано от сайта merkitemi.wordpress.com/ и ще ти излязат само те. Вкарвани са с имената, за да ви е по-лесно да търсите.

# 80
всичките групово ли? или ни пише на акаунтите 'бг-мамма' - демек продайте им на тях нещата скъпо.

# 81
  • София
не още не бях стигнала до кодовете, сега избирам  ooooh! ooooh!.
дано не се вдигне всичко докато разгледам в другата тема, че нея не я следя  Tired
Изтрих всичко, което се повиши  Sad

# 82
  • София
Въпрос (вместо "запис")... може някой да се изхили, но аз след като напазарувам от намаленията поне 2 месеца не влизам  Embarassed
след 12.02. всичко ли върви нагоре?

# 83
всичките групово ли? или ни пише на акаунтите 'бг-мамма' - демек продайте им на тях нещата скъпо.

Ами спасявайте се поединично тогава..

# 84
Извинете, че си задавам тук въпроса, но знам че има много френскоговорящи мамчета.
http://www.kiabi.com/ - този сайт прави ли доставка до БГ и евентуално на каква цена?

# 85
  • София
И в моята кошница са вдигнати цените, но като го намеря пак в сайта е на намалената цена. Пробвайте преди да триете.

# 86
според мен франсетата компенсират сега за миналогодишните центови цени. Laughing

# 87
  • София
И в моята кошница са вдигнати цените, но като го намеря пак в сайта е на намалената цена. Пробвайте преди да триете.
ами пробвах и в другия акаунт вкарвам ги, уж са намалени но в кошницата не са  Sad Sick

# 88
Не става ,в кошниците ги дава на високата.

# 89
  • Пловдив

Няма я вече  мисля Peace

Общи условия

Активация на акаунт