LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 629
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 90

И аз ги дебна,ама ги няма  от известно време Confused

# 91
  • София
И в моята кошница са вдигнати цените, но като го намеря пак в сайта е на намалената цена. Пробвайте преди да триете.
Не става ,в кошниците ги дава на високата.
и при мен се получи с един колан, опитах и с нова позиция не става .. явно бъгясва нещо

# 92
Намирам продукта наново в сайта с намалена цена, слагам го в кошницата и цената отново е повишена  Close
Спокойна, при теб получава ли се, като го сложиш отново?
Не че имах кой знае какво ценно, но много ме е яд за един панталон за сина ми  #Cussing out То, и без това, много трудно намирам нещо интересно за него, а този ми беше харесал  Tired Ама, от 13 на 29 евро - няма да стане; да си го носят  Crossing Arms

# 93
  • София
И в моята кошница са вдигнати цените, но като го намеря пак в сайта е на намалената цена. Пробвайте преди да триете.
Не става ,в кошниците ги дава на високата.
Da, в сайта са на намалена цена, а като ги добавя пак в кошницата и на редовна... егати... дано е временно, че умирам за едно яке кожено и чакам утре да внеса парите  Confused

# 94
  • София
още по-тъпото е, че не успявам и да платя това което ми остана  #Cussing out

# 95
  • Пловдив
и аз това установих сега,имах две неща от днес при това сложени,че уж пуснах последната си поръчка (май не съм збъркала че не чаках до утре,че имах само 40 лв. в картата и реших да ги оползотворя за 4-5 нещица) ама пак взех да пълня кошницата Simple Smile ....... ей така за спорта  hahaha
mamaB аз все пак си пуснах дънките дето снощи коментирахме,дано ми станат 36,че сега като си мерих мои и са с по-малки размери,ама аз поотслабнах малко и да не са поредните Ларедутски дето като на теб ще ти висят в гардироба  Whistling
Алекс благодаря ти отново   bouquet

офффф 8 нови отговора,да не сте на състезание  Mr. Green

# 96
Айде паника..
Спокойно, ще се оправят нещата..

Няма да се прецакате..

# 97
# 98
  • София
Пише ли в темата Теменужка от Хаджи Димитър? Да ми пише на лични моля  Praynig

# 99
Не бих казала, че съм в паника. Просто констатирах и коментирах  Peace

# 100
момичета, сори за спама, ама да ви кажа - не знам как сте издържали. Crazy че и спокойни едни такива, давате съвети. Hug
аз се наларедутих цялата - то такова напрежение, тръпнене - ще го има ли този артикул моя номер и цвят, ще ми приеме ли кода, ще се вдигне ли цената в последния момент, ще ми дойде ли изобщо, нищо, че са ми блокирани парите, дали ще ми дръпнат сумата.......

направо все едно на изпит по пазаруване се явявам. Mr. Green

# 101
Може ли линк към тези, благодаря   bouquet

Като напишеш в търсачката на Ла Редут името на обувките /копирано от сайта merkitemi.wordpress.com/ и ще ти излязат само те. Вкарвани са с имената, за да ви е по-лесно да търсите.

Ама в сайта пише "Маратонки Адидас".  newsm78

# 102
  • In The Middle Of Nowhere
момичета, сори за спама, ама да ви кажа - не знам как сте издържали. Crazy че и спокойни едни такива, давате съвети. Hug
аз се наларедутих цялата - то такова напрежение, тръпнене - ще го има ли този артикул моя номер и цвят, ще ми приеме ли кода, ще се вдигне ли цената в последния момент, ще ми дойде ли изобщо, нищо, че са ми блокирани парите, дали ще ми дръпнат сумата.......

направо все едно на изпит по пазаруване се явявам. Mr. Green

Ти наистина много се вживяваш  Wink

# 103
  • На морето!
И аз мисля, че е някаква грешка, която ще оправят след няколко часа- както с центовете миналото лято.

# 104
  • София
Da, в сайта са на намалена цена, а като ги добавя пак в кошницата и на редовна... егати... дано е временно, че умирам за едно яке кожено и чакам утре да внеса парите  Confused

sVeshti4ka
, дай линк за коженото яке, моля!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт