LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 844
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 855
  • София-Младост
Може да е досадно вече, ама чакам поръчка от 12.01 и вече почвам едновременно да се притеснявма и да се вбесявам. Някой да има телефона на Софийската митница да ги тормозя  #Cussing out
Аз също не вярвам да пращат винаги съобщения. роверявам в пощата ни, ама там пефката ми каза най-добре да си проверя в митницата щото понякога не пращали, че и магазинаж думкали
Предлагам да се отвори нова тема за притеснения.  Wink Аз чакам от 11 и 15-ти януари...дано до другата зима дойдат.

# 856
  bouquet  bouquet  bouquet
е чак сега ли ми е отказан Shocked

# 857
  • София-Младост
Сега са смогнали да те информират вероятно...

# 858
  • София
Понеже не ми бяха дръпнали до скоро парите за една поръчка от 15,01 им писах мейл и ми казаха, че поръчката от 15-ти е изпратена на 30 януари - това ви го пиша по повод закъсненията. Спокойно, ще дойдат нещата - както при всяко намаление и сега пак ще ги позабавят, но предполагам, че до март ще пристигнат.

# 859
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Не сега са я приготвили за изпращане и се оказва, че артикула е изчерпан

# 860
  • Бургас
...Няма смисъл да ходиш да питаш на митницата,а лично ходих понеже бях прочела тука че по големите колети са за митница,обаче от там ме върнаха и ми казаха че те всичко разпределят по райони и от там щели да ми ипратят известие да си го взема. Confused
Вероятно си чела за други градове; за Бургас никога не сме писали, че колетите се взимат от митницата Rolling Eyes

# 861
не е точно така, на мен ми се появи отказан артикул в рембурснещото и същия ден си получих пратката, естествено без отказаното

# 862
Снощи им писах за това че поръчката ми от 9.1 още я няма и днес са ми пратили това ама нещо преводача не го превежда изцяло някой с по-добър френски би ли го превел,моля Praynig
   Bonjour Mme Jekova IANITZA,

Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.
 Praynig

# 863

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-en-inox.aspx?productid=32 … tegoryid=54646887
Някой успя ли да поръча това. От седмица се опитвам да пусна поръчка с него. Приема ми всичко и на последната стъпка ме връща в началото и пише че е изчерпано .

# 864
  • София-Младост
Silvipl дай линк моля.
janbi пишат ти да не се притесняваш, ще я получиш.

# 865
Ала-Бала много ти благодаря.Ами явно ще се чака. Simple Smile

# 866
  • сусурлево

Кой номер трява да си взема за да са 17 евро... като си избера номер стават на 49.90 евро ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС   
 http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-revers-la-redoute-creation … tegoryid=57969756

# 867
Може ли да ми кажете, дали тази пола е умалена или си отговаря на номера. Имам някакъв спомен, че нещата на OKAOU са умалени.

# 868
  • Къде ли не...

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-en-inox.aspx?productid=32 … tegoryid=54646887
Някой успя ли да поръча това. От седмица се опитвам да пусна поръчка с него. Приема ми всичко и на последната стъпка ме връща в началото и пише че е изчерпано .
Няма го налично, огражда ми го в червено в кошницата.

# 869
  • у нас

Не сега са я приготвили за изпращане и се оказва, че артикула е изчерпан

Е, как чак сега ще са я приготвили?

И аз сега проверих имам отказан артикул от поръчка от 15/01, която ходя да я диря в пощата и я чакам вече. Абе, тия хора май нещо се будалкат  с нас.

Общи условия

Активация на акаунт