LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 847
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 840
БОРИСЛАВА от Кюстендил има кашон в пощата в кв. "Запад"... Да тичааа...

# 841
Тъй като и моята поръчка от 9.01. още я няма вече се чудя да не би да е в митницата?Чета че доста от вас си ги взимат от там.Искам да попитам тези от вас,които са от Бургас някой взимал ли си е колета от митницата или само от пощата.Аз досега съм поръчвала 2 пъти и съм си ги взимала от пощата.Вече взех да се питам дали не ме чака колета някъде в митницата а аз да не знам. newsm78
Еми не съм от Бургас, но и в митницата да ти е ти пак трябва да получиш заявление, с което да отидеш да си вземеш пратката. Обикновено по-големите поръчки отиват в митницата, над 2-3 килограма  Wink

# 842
  • Бургас
Винаги и само в пощата  Peace

# 843
  • Бургас
Тъй като и моята поръчка от 9.01. още я няма вече се чудя да не би да е в митницата?Чета че доста от вас си ги взимат от там.Искам да попитам тези от вас,които са от Бургас някой взимал ли си е колета от митницата или само от пощата.Аз досега съм поръчвала 2 пъти и съм си ги взимала от пощата.Вече взех да се питам дали не ме чака колета някъде в митницата а аз да не знам. newsm78
Не, винаги съм си взимала нещата от пощата.
Момичета, искам да помоля, ако някой има маратонки Пума 19-ти номер да ми каже колко е стелката Praynig По таблицата на сайта щерката излиза да е за 17-18, буйките и също са този номер; поръчах за по-сигурно 19-ти, но сега като чета как вървят стелките на по-големите номера, взех да се притеснявам да не съм поръчала твърде малък номер Embarassed

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 10:42 от Goldie

# 844
Ето нещо което беше изчезнало, но сега е на добра цена.
http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-revers-la-redoute-creation … tegoryid=57969756

# 845
  • sofia
Някой беше питал за тези балеринки. Дано да не съм закъсняла. Малко са уголемени с милиметри, много са хубави, удобни и меки, но на мен ми се показват кебапчестите пръсти от тях, а ги взех, за да не се показват.  Иначе са страхотни, препоръчвам. Подходящи са и за широк крак.  Peace

# 846
И аз си мислех, че би трябвало дори и да е там да ми пратят известие ама нещо им нямам вяра и затова реших да попитам.Благодаря ви ,ще почакам още и дано вече тази седмица да дойде някоя от поръчките.  bouquet Wink

# 847
 PeaceMimita има надежда за нас останалите без чаршаВчета Laughing Wink http://www.laredoute.fr/achat-mode-hiver-et-reductions-linge-de- … mber=1&ps=asc

# 848
# 849
А защо не мога да сложа нищо в кошницата? Shocked Изписва ми ето това:
Nos techniciens font en sorte que tout rentre rapidement dans l'ordre. Nous vous invitons á réessayer dans quelques instants. 

Повредата в моя телевизор ли е? ooooh!

# 850
  • София-Младост
А защо не мога да сложа нищо в кошницата? Shocked Изписва ми ето това:
Nos techniciens font en sorte que tout rentre rapidement dans l'ordre. Nous vous invitons á réessayer dans quelques instants. 

Повредата в моя телевизор ли е? ooooh!
Имат техн.проблем, опитай след малко.

# 851
хайде да поискам малко помощ от знаещите Praynig
до сега не ми се е случвало да имам нещо отказано в рембусамента или каквото и да е.понеже не съм много в час и немога да пусна страницата ще си опитам да го копирам

Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement     Commande
le 10/02/2009                     ARTICLE MANQUANT         6,00 ?                                      N° 20090160732512
                                                                                                                                   du 16/01/2009

чакам поръчки от 12.01 , 16.01,  19.01, и от 05.02
нямам неща за 6Е,всъщност имам от 16.01 един понталон-това ли е?

# 852
И аз си мислех, че би трябвало дори и да е там да ми пратят известие ама нещо им нямам вяра и затова реших да попитам.Благодаря ви ,ще почакам още и дано вече тази седмица да дойде някоя от поръчките.  bouquet Wink

Няма смисъл да ходиш да питаш на митницата,а лично ходих понеже бях прочела тука че по големите колети са за митница,обаче от там ме върнаха и ми казаха че те всичко разпределят по райони и от там щели да ми ипратят известие да си го взема. Confused

# 853
  • София
Може да е досадно вече, ама чакам поръчка от 12.01 и вече почвам едновременно да се притеснявма и да се вбесявам. Някой да има телефона на Софийската митница да ги тормозя  #Cussing out
Аз също не вярвам да пращат винаги съобщения. роверявам в пощата ни, ама там пефката ми каза най-добре да си проверя в митницата щото понякога не пращали, че и магазинаж думкали

# 854
  • София-Младост
хайде да поискам малко помощ от знаещите Praynig
до сега не ми се е случвало да имам нещо отказано в рембусамента или каквото и да е.понеже не съм много в час и немога да пусна страницата ще си опитам да го копирам

Date de remboursement   Type de remboursement   Montant du remboursement     Commande
le 10/02/2009                     ARTICLE MANQUANT         6,00 ?                                      N° 20090160732512
                                                                                                                                   du 16/01/2009

чакам поръчки от 12.01 , 16.01,  19.01, и от 05.02
нямам неща за 6Е,всъщност имам от 16.01 един понталон-това ли е?
Отказаният артикул е от поръчка от 16.01.

Общи условия

Активация на акаунт