LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 937
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 825
Момичета, а от къде мога да проверя дали съм направила поръчка и дали е платена?

# 826
  • София-Младост
Момичета, а от къде мога да проверя дали съм направила поръчка и дали е платена?
В суивито трябва да фигурира, вероятно мейл трябва да имаш...а за парите или он-лайн банкиране или позвъняване в банката върши работа.

# 827
Мерси! Понеже съм с виза електрон и парите още са си там и не ми показва транзакция

# 828
  • София-Младост
Мерси! Понеже съм с виза електрон и парите още са си там и не ми показва транзакция
Парите първоначално се блокират и след няколко дни си ги теглят.

# 829

И аз  съм с Виза Електрон на ЦКБ, имам поръчка от 4.02. и онлайн банкирането още не ми показва да са изтеглени. НО през e-pay веднага ми даде намалена наличност, така че те съветвам там или на банкомат да проверяваш за блокирани суми Simple Smile

# 830
Благодаря на всички,които ми отговориха за маратонките Roxy.Сега дали ще може да ме ориентирате в номерацията на това http://www.laredoute.fr/vente-pull-debardeur-taillissime.aspx?pr … tegoryid=23111864

# 831
Момичета да попитам от това яке кой номер отговаря на ХХЛ-54/56 или 58/60
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4932447& … ue&ksource=-1
 Hug

# 832
Бихте ли ме ориентирали за тези детски Puma
при стелка 16-17 см дали да поръчам №26?
Благодаря.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 11:10 от west_end

# 833
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5520720& … ue&ksource=-1
ще може ли някой да ми измери стелката на тези маратонки номер 46 или 45, знам че почти всички ги имате  Simple Smile

Стелката на тези маратонки, номер 45 или 45 и  1/3 както ги пишат те, е около 29 см. Казвам около, защото стелката не се вади и си пъхнах ръката в маратонката, та не съм сигурна дали съм измерила точно, но разликата да е най-много 2-3 мм.

Мен ако ме питате, намаленията свършиха, но не и пазаруването, защото с тия хубави кодове за новата колекция, няма как да се спреш. Още повече, че в новата колекция има доста интересни неща този път.

И последно и аз да изрева, та току виж обърна нещата. Чакам поръчка от 15.01. за поща и вече ме хващат лудите. Лошото е, че не е за мен, а сумата не е много малка. Защо, издънките стават с чуждите поръчки не знам  #Cussing out

# 834
Докато намеря време да се запиша в новата тема и намаленията свършиха. Whistling

# 835
  • Перник
.........................  Защо, издънките стават с чуждите поръчки не знам  #Cussing out

И аз това се чудя. "Зарибих" няколко приятелки. На някои поръчвам от мой ъкаунт, други си направиха техни. И само ме питат кога ще дойде.., още я няма... И на мен ми става много тъпо. В едната поръчка /за приятелка/ имаше неща за 2 - 3 рождени дни. Единият мина, тази седмица и другият идва... А подаръци няма Sad

# 836
  • Там....където всичко е възможно ....
Доста неща са с вдигнати цени ,но и доста са намалени.
Например това http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … tegoryid=48249797

# 837
И при мен така.Едното от нещата беше за РД на свеки на 7.02,другото беше за мама на 14.02 ама като гледам и до тогава няма да го получа  #2gunfire #2gunfire #2gunfireАйде бе мацки от София,ходете си взимайте нещата че да излязат нашите от дъното на склада че да си ги вземем    Laughing Laughing Laughing bouquet

# 838
Цитат на: Velesa
Чакам поръчка от 15.01. за поща и вече ме хващат лудите. Лошото е, че не е за мен, а сумата не е много малка. Защо, издънките стават с чуждите поръчки не знам 

И аз така!  ooooh!   Направо, вече ме е яд да проверявам, и да няма нищо. Цял месец вече стана.

# 839
Тъй като и моята поръчка от 9.01. още я няма вече се чудя да не би да е в митницата?Чета че доста от вас си ги взимат от там.Искам да попитам тези от вас,които са от Бургас някой взимал ли си е колета от митницата или само от пощата.Аз досега съм поръчвала 2 пъти и съм си ги взимала от пощата.Вече взех да се питам дали не ме чака колета някъде в митницата а аз да не знам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт