LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 071
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 990
Това е проблема, че там няма нищичко за тази поръчка. Има една единствена от август месец, която отдавна съм получила (пък аз имам и други).  Иначе - плащам си, кошницата се изпразни и получих потвърждаващ имейл. Оттогава ни вест ни кост от тази поръчка. Много е странно  Twisted Evil

# 991
  • Пловдив
А аз да питам  по моя проблем с объркания колет... Този който французите по погрешка са пратили на мен, вече надявам се пътува към истинската си собственичка, но... моя? Ако не се намери? Какво следва при такъв случай? Ако пиша на французите че ми няма колета - какво става?

Аз имах почти същия случай миналата година по това време
Бяха ми изпратили чужд колет, с чужди неща, с моето име и адрес на него
Наложи се да го връщам до Франция, за тяхна сметка и след дълги разправии ми върнаха парите с ваучер

# 992
Картата е Visa Electron на Райфайзен, плащала съм и друг път с нея, по-точно миналата седмица, това ми беше третата поръчка за последните две седмици. Стигам до последната стъпка, но ми изписва, че ми отхвърлят плащането с картата и ми препоръчват да се свържа с банката картоиздател... Свързах се и отговорът беше, че проблем с картата няма, и че може би проблемът е в сайта, където се опитвам да платя. Това е по-подробно... Tired

А да не би да се опитваш да платиш на друг акаунт с нея??? С една карта може само на максимум два различни акаунта.

Не само два акаунта имам. Tired

# 993
Извинявам се за спама но не можах да се въздържа
АЛЕКС малката има невероятна коса, просто нямам думи.На последната снимка от албума ме разби

И за да не е съвсем спам тези намаления бях много икономична и пуснах само три поръчки
Първата от 7.01 дойде още миналия месец на 23, от 14 още я няма и последната вчера.

# 994
Картата е Visa Electron на Райфайзен, плащала съм и друг път с нея, по-точно миналата седмица, това ми беше третата поръчка за последните две седмици. Стигам до последната стъпка, но ми изписва, че ми отхвърлят плащането с картата и ми препоръчват да се свържа с банката картоиздател... Свързах се и отговорът беше, че проблем с картата няма, и че може би проблемът е в сайта, където се опитвам да платя. Това е по-подробно... Tired

Аз съм с Виза Електрон на ЦКБ и това ми се случва при всяка поръчка! Просто давам стъпка назад и опитвам пак - понякога чак от 4-5 опит става, но винаги успявам с плащането в крайна сметка Simple Smile Първият път си помислих, че е защото съм "напитила" овърдрафта, но след като отхвърли и картата на приятеля ми, който няма такива проблеми Simple Smile, опитах отново и стана. И така...

# 995
  • Sofia
Здравейте, виждам , че на първа страница има доста за размерите, но все пак да ви питам за мъжките Nike например, на кой номер отговарят XL и 2XL при блузките.
Благодаря Ви предварително!

# 996
  • София

Аз имам от зимния модел, поръчах си 36 номер, който ми е огромен, въпреки че и понадебелях малко сега. От втория модел сега чакам да пристигне, поръчах си 34 номер. Дали не направих грешка, че не поръчах пак 36-ти номер?

Едва ли, ще са ти малки. Мерено под ципа на 34 размер е 44 см при положение,че са изпрани. Като ги обуя мога да си пъхна юмрука.

# 997
Стели-Мели,целия номер на лицевата страна на картата ли се пише като банков номер,защото и при мен не се получават нещата? Благодаря!

# 998
  • на плажа
 Получих си колетите от 14.01 и 23.01. Снимки тук . Повечето неща са обсъждани до втръсване  Wink.  От повечето съм доволна, с изключение на сутиена Морган. Пълен буклук - супер тънък, от кофти материя и с широк колан  Sick. Яд ме е и за долнището на адидас - 38 номер и ми е голямо. Ако някой има 36 и му е малко можем да си ги сменим.

# 999
И аз с един въпрос   Crazy
На 09.02 са ми отбелязали в  remboursement,че имам отказан артикул в поръчката от 16.01  Crazy  Та до него пише  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE,това значи ли,че ще ми пратят чек,защото веднага им писах,че искам ваучер и получих това "Vous recevrez le remboursement par bon d'achat, par courrier sйparй."

Според мен ти казват, че ще получиш ваучер по пощата. И аз имам отказан артикул на тази дата и ми пишеше по същият начин, но след като писах на Сабине днес ми отговори че ще ми възстановят сумата с ваучер и да се свържа с нея утре да ми прати номера на ваучера.

# 1 000
Извинявам се за спама но не можах да се въздържа
АЛЕКС малката има невероятна коса, просто нямам думи.На последната снимка от албума ме разби

Косата й никога не е рязана, откакто се е родила. А сега вече ми е жал да я отрежа.

Още се чудя на тази рокля: http://www.laredoute.fr/vente-robe-avec-pois-sur-velours-la-redo … 6&prodcolor=1
Добре ли стои?

# 1 001
А аз да питам  по моя проблем с объркания колет... Този който французите по погрешка са пратили на мен, вече надявам се пътува към истинската си собственичка, но... моя? Ако не се намери? Какво следва при такъв случай? Ако пиша на французите че ми няма колета - какво става?

Аз имах почти същия случай миналата година по това време
Бяха ми изпратили чужд колет, с чужди неща, с моето име и адрес на него
Наложи се да го връщам до Франция, за тяхна сметка и след дълги разправии ми върнаха парите с ваучер
Колетът е на мое име, но фактурата явно е на истинския собственик. Така, че сега ще го изпратят на адреса от фактурата. Вероятно моите неща са някъде с моята фактура, но изпратени на друг адрес... та се чудя ако се запилее някъде....аз няма  какво да им връщам на французите, защото нищо не съм взимала Rolling Eyes какво правят в такива случаи?

# 1 002
привет момичета! спомням си че някой имаше тези пуми 37 номер http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … tegoryid=48249729 та да помоля да измери стелката  Praynig !
имам известие, но по късно ще взема колетчето предполагам че е от 15.01

аз пък искам да ги видя реално.. някой ако има реана снимка отвсякъде ще съм много щастлива да ги видя и мен ми харесват но не смея да ги поръчам искам  да ги огледам отвсякъде Simple Smile  Praynig  Peace   bouquet

# 1 003
Чакам опръчка от началото на януари и още я няма , писах на суппорта им и ми отговориха следното.И с преводача не можах да разбера смисъла .Моля помогнете да разебра какво пише EmbarassedБлагодаря.  bouquet

Bonjour Mme .....
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour ce retard.

Votre colis a йtй expйdiй а l'adresse suivante:
.......................

Merci de vйrifier que l'adresse ci-dessus est correcte et de me confirmer votre dйcision.
Je vous remercie de votre confiance.

# 1 004
Стели-Мели,целия номер на лицевата страна на картата ли се пише като банков номер,защото и при мен не се получават нещата? Благодаря!
целия на лицевата,
после трите цифри на гърба на картата в другото поле - то е снимано Wink

Кaxala, аз вчера над 40 пъти съм опитвала, че я бях блокирала за 24 часа  Crazy
Днес обаче е същото, но няма да опитвам повече преди да ми отговорят, ако трябва ще си говорим по телефона с французите  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт