LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 059
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Някой да си е поръчвал това?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5483034& … ue&ksource=-1 или потника?

# 976
Всички неща, които съм получила на  OKAOU са или точни или уголемени, най-често са уголемени, никога не съм получавала нещо умалено .
Дори и обувките- едни лилави получих наскоро- за момиченце № 26 отговаря на № 27.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-fille-okaou.aspx?produc … b&prodcolor=2

Аз съм поръчвала яке и беше умалено. Детето беше с ръст 110, а якето 114 й беше тамън с ръкави аха да станат възкъси. За мен това яке си е умалено и то доста. Сега го носи като елек. Иначе беше чудесно и топло
И според мен дрехите на OKAOU са умалени, но с доста добро качество Simple Smile. Взех на сина си яке 108 и ръкавите късеят, а той е 102см., има и тениска за лятото 114см., която ще му е добре до тогава.

И аз съм изключително доволна от тази марка - имам над 50-тина арткула поне, хубав плат , хубави конци и щампи, но са  умалени!Бебешкото го взимам  1 година напред или  1 номер. И  на моя син са му  ок, а той не  по-висок или по- едър от нормата.Да кажа и , че ако на етикетчето пише , че  може да се пере на 40- градуса- става и на 60- багренето също е стабилно.

# 977
Аз няма да се съглася за Окау. Имаме жилетки р-р 102, които на високата 115 см Виктория все още са й дълги ръкавите и ги навивам. Панталоните си отговарят абсолютно точно. Р-р 114 й е добре и леко къс, но тя е с много дълги крака.
Това яке е р-р 114, можете да видите как й стои: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5352655
Тази жилетка е 102, дълги са й ръкавите. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226890&pid=5352717

# 978
Първо се извинявам ако това е коментирано  Embarassed
Имам следният проблем: Пуснах си поръчка на 31,01, всичко мина ок с плащането, веднага получих имейл с потвърждение, но в суивито не излиза нищо вече втора седмица Thinking. Досега не ми се е случвало. Какво ли може да е станало.

# 979
  • Варна
Аз няма да се съглася за Окау. Имаме жилетки р-р 102, които на високата 115 см Виктория все още са й дълги ръкавите и ги навивам. Панталоните си отговарят абсолютно точно. Р-р 114 й е добре и леко къс, но тя е с много дълги крака.
Това яке е р-р 114, можете да видите как й стои: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5352655
Тази жилетка е 102, дълги са й ръкавите. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226890&pid=5352717

Интересно, да не би момичешките им неща да са с по-дълги ръкави  newsm78.
Жилетката става ли за момче и ако я има все още налична би ли ми дала линк? Благодаря!  bouquet

# 980
А аз да питам  по моя проблем с объркания колет... Този който французите по погрешка са пратили на мен, вече надявам се пътува към истинската си собственичка, но... моя? Ако не се намери? Какво следва при такъв случай? Ако пиша на французите че ми няма колета - какво става?

# 981
Няма я жилетката отдавна. Купувана е преди 2 години.

# 982
  • Пловдив
Картата е Visa Electron на Райфайзен, плащала съм и друг път с нея, по-точно миналата седмица, това ми беше третата поръчка за последните две седмици. Стигам до последната стъпка, но ми изписва, че ми отхвърлят плащането с картата и ми препоръчват да се свържа с банката картоиздател... Свързах се и отговорът беше, че проблем с картата няма, и че може би проблемът е в сайта, където се опитвам да платя. Това е по-подробно... Tired

А да не би да се опитваш да платиш на друг акаунт с нея??? С една карта може само на максимум два различни акаунта.

# 983
Картата е Visa Electron на Райфайзен, плащала съм и друг път с нея, по-точно миналата седмица, това ми беше третата поръчка за последните две седмици. Стигам до последната стъпка, но ми изписва, че ми отхвърлят плащането с картата и ми препоръчват да се свържа с банката картоиздател... Свързах се и отговорът беше, че проблем с картата няма, и че може би проблемът е в сайта, където се опитвам да платя. Това е по-подробно... Tired
И на мен ми се случи при последната поръчка.
Но рестартирах компютъра, опитах пак и от вторият път стана - после получих e-mail с който ме известяваха за направена поръчка - но не съм я дублирала - в сюивито я има един път, както и потвърждението е за една поръчка.
Изписваше ми по същият начин - да се свържа с банката, но аз знаех че имам пари в картата и не се свързах, но пак си направих поръчката. Според мен е от сайта - претоварен е  Peace
И аз се опитвам да платя с Виза на Райфайзен-стигам до последната стъпка-виждам нещата,които съм поръчала с начислената такса за обработка и адреса ми.Потвърждавам отново,но кошницата си стои пълна и в сюивита нямам нищо.Незнам какво ми изписва-не разбирам френски:( Ще изпусна и последните неща!

# 984
  • Пловдив
И аз с един въпрос   Crazy
На 09.02 са ми отбелязали в  remboursement,че имам отказан артикул в поръчката от 16.01  Crazy  Та до него пише  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE,това значи ли,че ще ми пратят чек,защото веднага им писах,че искам ваучер и получих това "Vous recevrez le remboursement par bon d'achat, par courrier sйparй."

# 985
да кажа относно спирането на доставките до румъния
спряха ги, защото отвориха сайт тук ларедут.ро
междувременно обаче ми одобриха 7 поръчки, за които отчаяно се опитвам да си върна парите
4 са от българския акаунт и ми ги възстановяват с ваучер, но само за 3 засега, за 4тата на ударени ли се правят не мога да разбера, много мъчителна кореспонденция
даже ми казаха, че понеже много липси, ако това се повтори, няма да ми доставят. все едно аз нещо имам вина
другите 3 са ми от румънския акаунт, за тях ми връщат парите по сметка, но без таксата на кореспондетската банка, карам се с тях, но няма да ми я възстановят. въпреки че вината не е моя, да не са ми ги одобрявали въобще, а камо ли пък да си дърпат парите

# 986
Първо се извинявам ако това е коментирано  Embarassed
Имам следният проблем: Пуснах си поръчка на 31,01, всичко мина ок с плащането, веднага получих имейл с потвърждение, но в суивито не излиза нищо вече втора седмица Thinking. Досега не ми се е случвало. Какво ли може да е станало.

най-вероятно няма да я получиш
провери в toutes mes commandes какво й е състоянието
ако е NON FACTURES значи няма да я получиш

# 987
Жилетката , която  е показала Алекс1 я имаме и ние,размер 86, Бобо ми е на 1 г 7 мес- подносили сме я  преди 6 месеца, тогава му навивах ръкавите- сега  му е точно!За панталоните  по същия начин- висок е  72 см например- взимам му 86
А пижамите- тези дето са с крачета, като ританки-Кокон- те наистина са доста умалени!
 Иначе  мисля , че момичешкото и момчешкото са различни  като кройки
 Алекс1 , това якенце няма ли да и стане на куклата догодина?

# 988
Писах на имейла , нямам блокирани суми изобщо по картата, проблемът определено не е в банката, сега чакам отговор... Дано да е от претоварения сайт... Tired

# 989
Като стана въпрос за OKAOU искам да попитам за това панталонче http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-okaou.aspx?productid=3241 … tegoryid=56511591ако някой го има размера отговаря ли интересува ме по специално  81 като в момента синът ми е 79 см дали ще е добре и да ли е хубаво в действителност моля за мнение.

Общи условия

Активация на акаунт