LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 520
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Някой да има получени пратки от 16 и 17.01 ?
АЗ НЯМАМ получени пратки от 9 и 10 януари. Яко се притесних този път. Писах им и те казаха да имам търпение, обработили ги на 14-ти и 19-ти. Обаче вече мина един месец! Никога не ми се е случвало толкова да се забавят!  ooooh! Thinking

# 196
  • сусурлево
nadiad79 Благодаря!
Получих и още едно писмо , но по погрешка го изтрих и сега незнам какво става! Колежки миналата седмица си получаваха неща от 10.01 , сега чета във форума,че някой е получил нещата си от 15.01 още на 31.01. Но за по-сигурно ще си проверя в банката дали са ми дръпнали парите

# 197
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-parka-longue-a-capuche-amovible.as … tegoryid=23112482
Мами, някой да е поръчвал това детско яке? Hug

# 198
коженото яке,което обсъждате естествена кожа ли е

# 199
  • Перник
juliana_p , няма за какво да се притесняваш, все още. Както виждаш има доста чакащи и то от по-ранни дати /пр. vessy1/. Причините могат да са всякакви, ако щеш и стачка във Франция.

То и на мен ми се изчака чакането Sad , ама какво даправя bowuu

# 200
  • В офиса
Неееееее е чесно направо са отвратителни половината ми неща в кошница са се вдигнали яко!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Нали беше до 11-ти!!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И при мен е така! Беснея си тихо и ги благославям на ум!  #Cussing out

И аз така. А какви неща имах в кошницата Sad

# 201
  • София
Получих пратка от 30.01, нищо че чакам от 10.01 насам още 10 поне.
Дънките на левис, за 22 евро, голямо дебнене им падна, чудесни са и са плитки даже...
Дънките отговарят ли си на номера и цветът същият ли е?Че и аз ги чакам,но ако са дори и малко умалени едва ли ще ми станат  Rolling Eyes
Получих известие за митница,предполагам е или за поръчката от 14 или от 16.01,после ще докладвам  Grinning

# 202
Може ли линк към страничката от която се пише писмо?Имам отказан артикул и трябва да пиша,но нещо се загубих и не мога да  я  намеря.Благодаря!   bouquet

# 203
Не се притеснявайте за "забавени" поръчки. ВИНАГИ по време на намаления поръчките се бавят доста повече от обикновено. Даже тези намаления за пръв път идват толкова бързо. Аз си получих поръчката от 08.01 за митница миналия четвъртък, а от 10.01 получих митническо известие в събота, но чакам още поръчки и за поща, които още ги няма, но в никакъв случай не се притеснявам  Naughty

# 204
Гледах в едно албумче реална снимка на тези http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-el-rey-woven-de-puma.as … tegoryid=48250334 но не помня в кое, ако някой се сеща може ли линк ?

Не е в мое, но аз ги получих в петък за мъжът ми и два дни си ги носи с голям кеф
Moже ли някой да ми измери стелката на 42 и 43 номер
Благодаря предварително  Hug

# 205
Брей вече поръчките от 30.01 ли получавате, аз не съм получила още от 26.01  #Crazy newsm78 newsm78
Брей.. получила я е по пощата Simple Smile

И брей.. още от 7-9 не са изчистени кашоните.. за 26 ще има да почакаш към края на месеца  Mr. Green

# 206
Момичета, ходил ли е днес някой до митница Софиа.

Имам поръчки от 12, 21 от миналия месец.
Зимното яке ако дойде април - кой ще го носи.

#Cussing out

# 207
  • София...........
Момичета, който е получил това (комплекта чаши за шампанско) дали може да ме ориентира за теглото?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9797980& … ue&ksource=-1

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 11:14 от divna_

# 208
Може ли линк към страничката от която се пише писмо?Имам отказан артикул и трябва да пиша,но нещо се загубих и не мога да  я  намеря.Благодаря!   bouquet

Виждала ли си някога първия пост на темата?

# 209
Е аз получих от 30.01, но не се тръшкам за тези от 10.01, 14.01....., и парите още не са дръпнати от тази от 30.01.
Нещо излишно се панирате гледам.

Общи условия

Активация на акаунт