LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 590
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 210
някой поръчвал ли е тези
интересува ме колко е дължината на стелката на 19 или 20 номер Rolling Eyes

# 211
  • Пловдив
Момичета, имате ли представа колко е неснижаемия остатък по оранжевите карти на ЦКБ. Нямам кредитен лимит по нея, но си проверявам наличността през epay и виждам че имам толеранс от около 2-2,5 евро над симата по фактурата ми, въпреки това плащането ми не минава  newsm78 Имала съм случаи в които след плащането са ми оставали стотинки, не би трябвало да имам проблем Confused

# 212
  • Шумен
Някой ще може ли даде референтния ноемр на тези дънки   Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-active-wear-taille-bass … tegoryid=31640749
 че ще се изям от яд. Sad

# 213
Момичета, имате ли представа колко е неснижаемия остатък по оранжевите карти на ЦКБ. Нямам кредитен лимит по нея, но си проверявам наличността през epay и виждам че имам толеранс от около 2-2,5 евро над симата по фактурата ми, въпреки това плащането ми не минава  newsm78 Имала съм случаи в които след плащането са ми оставали стотинки, не би трябвало да имам проблем Confused
2лв или 2Е
Ако имаш няколко карти на една сметка - за всяка по толкова..

# 214
Може ли линк към страничката от която се пише писмо?Имам отказан артикул и трябва да пиша,но нещо се загубих и не мога да  я  намеря.Благодаря!   bouquet

Виждала ли си някога първия пост на темата?
Да не мислиш ,че просто съм се треснала с въпроса си на 13 стр?Очите ми изтекоха от 9.00 търсих в LAREDOUTE гледах и 1 стр и не го намерих ,но така като ми каза го открих. Не мисли,че като не пиша често -не чета понякога човек гледа невиждащо.   БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 215
  • Перник

Моята е Виза Електрон на ЦКБ. Оставали са ми по 20-30 ст. след транзакцията. Поръчката ми е минавала Peace

vi_ki , мисля, че няма да се намалят, дори и по реф. номер. Пробвах с друг артикул и не става Sad Дори в кошницата имам от широките Типстърски дънки, без картинка, преди да ги направят на кръгли цени /т.е. вече ги няма в сайта като артикул/, и там цената излиза без намаление Sad

# 216
  • Бг-мама
Жалко за цените нагоре , наложи се да изтрия няколко артикула и бързо да пусна поръчката.Поръчах и аз мъжките пуми от 13 евро (кецовете) , един потник от новата колекция и едни пуми за детето пак от новата колекция , като ги намалих с код с 30 евро .Намаля 30 от 55е и БД .Има го в темата за кодовете.Не можах да му устоя  ooooh!

# 217
  • Пловдив
2лв или 2Е
Ако имаш няколко карти на една сметка - за всяка по толкова..
2Е, имам една карта към тази сметка.

# 218
  • София
записвам се да почета малко назад

# 219
Може ли линк към страничката от която се пише писмо?Имам отказан артикул и трябва да пиша,но нещо се загубих и не мога да  я  намеря.Благодаря!   bouquet

Да не мислиш ,че просто съм се треснала с въпроса си на 13 стр?Очите ми изтекоха от 9.00 търсих в LAREDOUTE гледах и 1 стр и не го намерих ,но така като ми каза го открих. Не мисли,че като не пиша често -не чета понякога човек гледа невиждащо.   БЛАГОДАРЯ   bouquet

В 1-вия пост на ТАЗИ тема е написано с големи букви.

И моля ви, стига с това "Няма ми поръчката" от еди кога си..... Ами намаление е, кой знае колко народ поръчва. Всички колети ще дойдат. На предишни намаления са се бавили и по два месеца и са идвали. А и в митницата предполагам са затрупани от кашони от Ла Редут и им трябва време да ги обработят.  Peace

# 220
  • София

Прегледай пак 1-вата страница и обърни мнимание на линка Адресът за запитвания при проблем с поръчката ще то избоде очите Peace

# 221
  • Бургас
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-active-wear-taille-bass … tegoryid=31640749
 че ще се изям от яд. Sad

Нямям реф. номер на дънките, но си мисля, че не е проблемът в реф.номер.  Thinking
Просто са вдигнали цените, а реф. номера са си същите, както преди увеличението.

# 222
 че ще се изям от яд. Sad
аз имам едни излишни от този модел 38 номер, взела съм ги за 19 евро мога да покажа фактурата, някой ако се интересува да пише на лични Peace

# 223
# 224
  • София
По повод недошлите пратки.
Съветвам ви като нещо ви се губи доста дълго време, да си тормозите служителките в пощата, защото са малко"разсеяни" понякога. Една пратка ми се забави дълко време. Ни известе, ни дявол. Една вечер звъни съседката с моето известие, нои грешна фамилия/направо нищо общо/. Добре, че името на мама е характерно и жената се светнала, че може да е за нас и нали е доброжелателна, даде ни го. Те и в техния си бакалски тефтер го бяха записали грешно името, така че просто настоявайте за по-обстойна прорерка на милите им тетрадки.

Общи условия

Активация на акаунт