LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 500
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 225
Аз днес получих поръчка от 30 януари Simple Smile Не мога да повярвам, че толкова бързо пристигна Shocked.
Доволна съм, нещата са коментирани.
Някоя от вас поръчвала ли е детски бански на Okao  размер 102? Аз получих размер 114,  но е голям. Ето този: http://www.laredoute.fr/vente-culotte-de-maillot-de-bain-okaou.a … tegoryid=23112588 Ако някоя мама го има и е съгласна на смяна, моля да ми пише Hug

# 226
момичета, здравейте,

Бих искала да ви попитам на кой имейл трябва да пратя запитването си към ЛаРедут за неполучена поръчка. Намерих самия примерен текст на запитването, но не знам на кой имейл да им пиша. А освен това възможно ли е следното - днес получих поръчката си от пощата от 23 януари (съдържаща 7 артикула), а предишната от 15 януари (съдържаща 3 артикула, едният от които мъжко яке) - не съм. Моиля, ви за имейла, на който да им пиша и питам. Много ще съм бладарна да ми помогнете.

# 227
момичета, здравейте,

Бих искала да ви попитам на кой имейл трябва да пратя запитването си към ЛаРедут за неполучена поръчка. Намерих самия примерен текст на запитването, но не знам на кой имейл да им пиша. А освен това възможно ли е следното - днес получих поръчката си от пощата от 23 януари (съдържаща 7 артикула), а предишната от 15 януари (съдържаща 3 артикула, едният от които мъжко яке) - не съм. Моиля, ви за имейла, на който да им пиша и питам. Много ще съм бладарна да ми помогнете.
прочети предната страница и ще разбереш Peace

# 228
момичета, здравейте,

На този от 1-вия пост, за който пише на предишната страница на тази тема.
Да, възможно е да не си си получила поръчки още и от декември.
И наистина, престанете с това - НАМАЛЕНИЯ са! Поръчките се бавят. Поръчка от 15-ти януари не е забавена. Срокът е 6 седмици. Момичетата чакат още от началото на януари, ти чупиш ръце за 15-ти....

# 229
момичета, здравейте,

Мноооооооого ти е рано да им пишеш каквото и да е запитван Simple Smile
Тепърва започват да пристигат за 15 януари Simple Smile
Ако не дойде до края на февруари тогава им пиши. Иначе ще ти отговорят стандартно, че не са минали 6 седмици от поръчката..

Ей.. ако още някой напише коя поръчка му я няма ще е за сефте  ooooh!

# 230
  • София
Момичета, който е получил това (комплекта чаши за шампанско) дали може да ме ориентира за теглото?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9797980& … ue&ksource=-1

Тежат около 2,200.

# 231
Получавали ли сте кашоните си в едни сини чували? Плащате ли за тях нещо? На мен служителката в пощата ми ги иска обратно, все едно давам амабалаж празно за пълно. Казва, че и ги изисквали обратно, което много ме съмнява, защото чувалите не са български. Искали са ми 2 лв за найлонова опаковка, но това е различно. Не искат пари, искат си чувалите  Joy

# 232
благодаря ви момичета (намерих адреса) и съжалявам ако съм ви притеснила. Пожелавам на всички бързо пристигане на мечтаните ни моръчки. Лек ден и седмица.

# 233
Magnetic, аз съм получавала кашонче в чувал (бял) от Амазон, не са ми го искали обратно. Thinking

# 234
Някой да има получени пратки от 16 и 17.01 ?
АЗ НЯМАМ получени пратки от 9 и 10 януари. Яко се притесних този път. Писах им и те казаха да имам търпение, обработили ги на 14-ти и 19-ти. Обаче вече мина един месец! Никога не ми се е случвало толкова да се забавят!  ooooh! Thinking
E, аз още на 04.02. получих 2 поръчки от 16 и 19.01. на митница, но от 14, 18, 20.01. и т. н. още ги няма, ама пък какво от това. Ще си чакам - когато дойдат, тогава  Naughty Служителката ми каза, че съм от единиците щастливки.  Joy А баРеЛинките (от 2Е разбира се) номер 37 ги заменям за 38, ако някой се е прецакал с по-големи, че на мен са ми малко малки  Mr. Green

# 235
Здравейте!
Искам да попитам някой имал ли е проблем с отварянето на кошницата?От два дни не мога да вляза в нея.Пробвах всичко, даже им писах, но нямам отговор.Ако знаете нещо моля пишете.
Благодаря ви!!! Sad  

# 236
Някой да има получени пратки от 16 и 17.01 ?
АЗ НЯМАМ получени пратки от 9 и 10 януари. Яко се притесних този път. Писах им и те казаха да имам търпение, обработили ги на 14-ти и 19-ти. Обаче вече мина един месец! Никога не ми се е случвало толкова да се забавят!  ooooh! Thinking

аз в петък получих от 9ти на митница  Peace

# 237
  • София
запис

# 238
Здравейте!
Искам да попитам някой имал ли е проблем с отварянето на кошницата?От два дни не мога да вляза в нея.Пробвах всичко, даже им писах, но нямам отговор.Ако знаете нещо моля пишете.
Благодаря ви!!! Sad  
пробвай да сложиш в кошницата си едно детско легло-кошара и така ще те пусне да влезеш Peace
http://www.laredoute.fr/vente-lit-blanc-sans-tiroir-authentic-st … tegoryid=55756143
това например

# 239
  • Пловдив
Момичета, успях да си пусна и последната поръчка от намаленията!
Благодаря на всички които ми помогнаха със съвети тоя "сезон", временно ще гледам да се замоизключа от темата за да закрепя семейния мир ... и най-вече да родя  Wink
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт