LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 492
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 240
Някой с поръчка 17-ти януари да си е получил пратката?

# 241
Благодаря ти много "nata6ka"...стана!!! Joy

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 12:43 от diatod

# 242
Ауу, цените от снощи до днес са доста завишени, което всъщност ми решава проблема  Mr. Green

# 243
някой да е поръчал това яке и да по някаква причина иска да го продава?
http://www.laredoute.fr/vente-parka-enfant-garcon.aspx?productid … tegoryid=22920834

купувам всякакви размери от 94 до 182см

# 244
  • Бургас
Ауу, цените от снощи до днес са доста завишени, което всъщност ми решава проблема  Mr. Green

Ах, твоят проблем е решен, а аз още не мога да го преживея това увеличение  Mr. Green

# 245
  • Пловдив
Сега се сещам, че когато обявиха 90%-то намаление при албанците миналата седмица в имейла си пишеш още 4 дни, т.е. до днес. Така че те хората са си казали, че кранчето секва днес.

# 246
  • БУРГАС
Някой ще може ли даде референтния ноемр на тези дънки   Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-active-wear-taille-bass … tegoryid=31640749
 че ще се изям от яд. Sad
аз имам едни излишни от този модел 38 номер, взела съм ги за 19 евро мога да покажа фактурата, някой ако се интересува да пише на лични Peace
и аз имам 42 , които са ми големи чакам едно момиче да получи 40 и евентуално да раменяме аз също ги взех на 17 и нещо евро.Разменям и едни дънкини бермуди 31 ном.бяха на 21 еур някъде.Не ги намирам и в асайта сега не съм търсила след като дигнаха цените.

# 247
  • Разпиляна във въображението
Сега се сещам, че когато обявиха 90%-то намаление при албанците миналата седмица в имейла си пишеш още 4 дни, т.е. до днес. Така че те хората са си казали, че кранчето секва днес.

Много неприятно наистина. Аз още се ослушвам за последна поръчка

# 248
момичета искам да попитам пуснах първата си поръчка миналата събота изтеглили са пари от картата ми но не съм получила мейл за потвърждение...Да се притеснявам ли?И на някого случвало ли му се е?Забравих да кажа ,че в suivre mes comanndes ми излиза поръчката.

# 249
# 250
  • София-Лагера
Днес бях до митницата.Чакам си поръчката от 10.1.
Още я няма.Казаха ,че днес са пристигнали много кашони Peace

# 251
Значи има надежда  Joy

# 252
Някой с поръчка 17-ти януари да си е получил пратката?
Аз чакам от 18.01 и се надявам тази седмица вече да пристигне,макар че има още време

# 253
момичета искам да попитам пуснах първата си поръчка миналата събота изтеглили са пари от картата ми но не съм получила мейл за потвърждение...Да се притеснявам ли?И на някого случвало ли му се е?Забравих да кажа ,че в suivre mes comanndes ми излиза поръчката.
искам и да попитам адреса за получаване е в Приморско къде трябва да пристигне поръчката ако въобще пристигне

# 254
  • сусурлево
DVD    И аз имам поръчка от 18.01 пиши когато си получиш твоята

Общи условия

Активация на акаунт