LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 517
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 285
Зи, 162 е р-р , талия 34 см висока с ластик , дължина от ластика до долу е 109 см.
ето и снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300466&pid=10476285

# 286
Току-що си взех малък пакет от пощата.Поръчката е от 28.01,а чакам от 16 и 24 още ....
Тази блузка и потника от 3евро ,страхотни са и стоят точно като на снимките....   newsm03
http://www.ivshu.snimka.bg/album.php?album_id=292549&pid=10473584

http://www.laredoute.fr/vente-pull-smocke-manches-ballon.aspx?pr … tegoryid=57463677
http://www.laredoute.fr/vente-top-stretch-la-redoute-creation.as … tegoryid=57463669
Потника е по-тъмен в действителност,има го и в новата колекция в др.цветове на 7.99

Здравей би ли ми дала референтен номер от фактура на сивата блуза балон  благодаря предварително  baby_neutral
кой номер е твойта и ако може размери
baby_neutral baby_neutral

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 15:27 от kami06

# 287
Здравейте!
Сега влизам в ЛаРедут - явно намаления вече няма - исках утре да пусна последната си поръчка, но съм закъсняла. Почти всичко в кошницата ми сега е на редовни цени  newsm45

# 288
  • София
Лелееее полудяла съм, първата ми поръчка е от 15.01....която вече се надявах да пристигне, но какво виждам на 06.02 имам отказан артикул на стойност 4 евро. Смятам да им пиша и да поискам обяснение. Ако бяха закъсняли още малко с поръчката и ми я бяха пуснали на 06. март със сигурност щеше да има и доста повече отказани неща. Смисъл??? Не е ли редно след като съм поръчала на 15 айде нека 1 седмица да им дам за опаковане и т.н ама 20 дни по късно да се сетят да я правят естествено че ще имам отказан артикул. Ужасно се нервирах. Сега се връщам да чета как стои въпроса от тук на татък че ми е за първи път. Знам единствено че трябва да искам от някоя си Сабине ваучер /а не чек/.............голяма тъпня, не са прави изобщо.

# 289
Дали има детски 4ар6афи с ластик на изгодна цена ,4е не6то не мога да намеря ,питам 140/60 ,ако някой е мяркал скоро  Peace

# 290
Лелееее полудяла съм, първата ми поръчка е от 15.01....която вече се надявах да пристигне, но какво виждам на 06.02 имам отказан артикул на стойност 4 евро. Смятам да им пиша и да поискам обяснение. Ако бяха закъсняли още малко с поръчката и ми я бяха пуснали на 06. март със сигурност щеше да има и доста повече отказани неща. Смисъл??? Не е ли редно след като съм поръчала на 15 айде нека 1 седмица да им дам за опаковане и т.н ама 20 дни по късно да се сетят да я правят естествено че ще имам отказан артикул. Ужасно се нервирах. Сега се връщам да чета как стои въпроса от тук на татък че ми е за първи път. Знам единствено че трябва да искам от някоя си Сабине ваучер /а не чек/.............голяма тъпня, не са прави изобщо.

Виж сега, това, че на 6-ти са ти вкарали отказания артикул, хич, ама хич не означава, че тогава са ти изпратили поръчката. Ваучерът ще ти го пратят и без да им го искаш. За 4 евро няма да се занимават да ти издават чек.
Ама ти си се нервирай и задължително им пиши и поискай обяснение...
Просто понякога се чудя защо толкова нерви вкарвате в едно поръчване... Голяма работа дали ще почакате седмица или две. Никой няма да умре ако двата парцала закъснеят с няколко дни!
Все си мислех, че пазаруваме за удоволствие и да си правим кефа. Поне за мен това важи. И затова не ми е ясно какви са тези нерви, какво е това чудо...

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 15:25 от Алекс1

# 291
Здравейте!
Сега влизам в ЛаРедут - явно намаления вече няма - исках утре да пусна последната си поръчка, но съм закъсняла. Почти всичко в кошницата ми сега е на редовни цени  newsm45
Здрасти !!!
То това се коментира вече 5 страници

# 292
anason 
Просто исках да изразя своето лично възмущение - защо пише, че намаленията са до 11, а не са?!  #2gunfire Млъквам вече и се примирявам - сякаш имам избор  Twisted Evil

# 293
Момичета сега видях че повечето неща са увеличени.Защо така нали намалението беше до 11.02

# 294
  • Пловдив
kami06,пълна ти я кутията с ЛС,затова го пиша тук  .Ето реф.номер   4834020-р34/36 сиво.Размери:дълж.60см;гръдна-42см

# 295
Момичета сега видях че повечето неща са увеличени.Защо така нали намалението беше до 11.02

Изпуснала си центовите цени сутринта???  Shocked
Сега наваксват загубите от тогава.

# 296

Цитирам Linkata на 17 стр.
"Сега се сещам, че когато обявиха 90%-то намаление при албанците миналата седмица в имейла си пишеш още 4 дни, т.е. до днес. Така че те хората са си казали, че кранчето секва днес."

# 297
Това някой щеше да го поръчва? Дали е хубаво наистина, от една седмица му се чудя? Давайте акъл  Mr. Green
 http://www.laredoute.fr/vente-gilet-facon-cache-c%C5%93ur-la-red … tegoryid=37933818

# 298
ivanka1979    bouquet  bouquet  bouquet излиза на същата цена

# 299

и аз имам отказан артикул на 04.02 от поръчка, пусната на 15.01 - и то една много хубава синя рокля, ама да ти кажа хич и не се ядосвам.
 голяма работа.....до сега съм преживяла без тази рокля, мисля и занапред да оцелея без нея............аааайде, баба ми все от ларедут е пазарувала. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт