LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 460
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 330
Не рискувай да изчакваш колети накуп,плаща се магазинаж  и освен това може да ги върнат като неполучени.

# 331
  • София
Направила съм поръчка на 25ти, а още не са ми дръпнали парите от картата! Днес ходих до банката да ги вкарам по сметка, а те въобще не са изтеглени. Извинявам се ако е коментиран подобен случай, но кажете моля ви дали е нормално!!! Rolling Eyes

Ако толкова искаш да дадеш пари, аз ще ги взема!  Mr. Green
 Joy Joy Joy A-a-a, искам и аз  Mr. Green Ние, дет си нямаме рекламни постинги в поста, защо да страдаме безплатно, а? Mr. Green Аз тъкмо бях решила да ти предложа да си усъвършенстваш подписа, пък ти взе че го направи за около 3-4 страници, докато ги прочета де  Joy

За особо притеснените - взех от 12.01 сутринта от митницата (тия гадове пак са я запратили там... пууу, 'начи Mr. Green), тръгнала на 29.01 от Франция.
Има един потник, който не знам с кой акъл го поръчах - лъскавиня отвсякъде, с пайетки, раз'ираш ли, гол гръб, абе... ooooh!  Нещо не го откривам, както и др. неща, по реф. номер, но довечера ще снимам.
Има едни ботички - ммм, красота. Бая са височки пак  Crazy , ама ще ги нося с черното кожено палтенце Heart Eyes

Пуснах и последната поръчка с лелеяните широки дънки чааак 42 номер, за да могат да ми увиснат от'секъде Mr. Green И , понеже пропуснах коженото якенце, пуснах карираната зелена парка на Актив, ей така, да не се минавам и да я пратят, ако може, пак на митницата  Mr. Green

# 332
може ли да ми каже някой ако използвам ваучер които е за повече пари от колкото поръчката ми какво става с разликата. ще и я върнат ли или да се взема още нещо

# 333
може ли да ми каже някой ако използвам ваучер които е за повече пари от колкото поръчката ми какво става с разликата. ще и я върнат ли или да се взема още нещо

Ще ти върнат нов ваучер с разликата.

# 334
  • Стара Загора
номера ще ти го пратят на мейла, още на др. ден

# 335
Може би и аз ще задам тъп въпрос, но моля да ме извините.
Тъй като сме малък град, имаме митница, но на нея няма такова гише за пратки, а нашата митница се води към софийската. Това разбрах току-що от моя позната, която работи в нашата митница.
Ако пратката ми е над 2кг. (както предполагам, че е заради дюшеГа), как ще ми дойде до тук? Митница София ще я разпредели към нашия град с БГ пощи, или някак си трябва да гадая, че е в София и да се разкарвам до там?
Моля, някой, който е имал подобен проблем, или знае какво се прави, нека каже!

# 336
Може би и аз ще задам тъп въпрос, но моля да ме извините.
Тъй като сме малък град, имаме митница, но на нея няма такова гише за пратки, а нашата митница се води към софийската. Това разбрах току-що от моя позната, която работи в нашата митница.
Ако пратката ми е над 2кг. (както предполагам, че е заради дюшеГа), как ще ми дойде до тук? Митница София ще я разпредели към нашия град с БГ пощи, или някак си трябва да гадая, че е в София и да се разкарвам до там?
Моля, някой, който е имал подобен проблем, или знае какво се прави, нека каже!

Ще дойде в пощенския ти клон по местоживеене.

# 337
  • sofia
Получих на митница от 20 януари, не съм много доволна. Излиза, че внезапно съм надебеляла, пораснали са ми цици и краката ми са се смалили  Cry
снимки тук

# 338
  • София
Получих на митница от 20 януари, не съм много доволна. Излиза, че внезапно съм надебеляла, пораснали са ми цици и краката ми са се смалили  Cry
снимки тук
E, това с циците дай боже всекиму  Mr. Green Последната туника ми харесва много. На каквяа цена я взе и има ли я в сайта още? Ако изнамериш линк, че аз не се сещам да съм я виждала  newsm78

П.П. Забелязвате ли, че с приключването на намаленията мненията се публикуват без проблеми без да се изписв, че са публикувани еди колко си мнения?  Mr. Green Еееех...

П.П.П. Все забравям да пожелая леко раждане и здравичко бебенце на Линката  Hug

# 339
  • sofia
sVeshti4ka, баш последната. То направо прелива отвсякъде, а на ръкавите ми е тясна. Ще я продавам няма начин. Не я намирам вече, от зеления сектор беше. Иначе е много приятна мека и лигава материя, стои ефектно, ама на мене прекалено ефектно  Grinning

# 340
Някой с поръчка 17-ти януари да си е получил пратката?
Аз чакам от 18.01 и се надявам тази седмица вече да пристигне,макар че има още време
имам и за 13-ти и за 17-ти и за други дати, но няма да ги изброявам, нищо не ми е пристигнало освен от 8-ми и 10-ти.
DVD доста си нетърпелива  Wink
Ааааа не,аз кротко си чакам,ама в тая поръчка са на мъжа ми обувките и вече се побърка.Сега пак си говорим и спори с мен,че съм можела да проследя поръчката чрез някакъв код,възможно ли е това?Аз не съм чела за подобно проследяване

# 341
Някой с поръчка 17-ти януари да си е получил пратката?
Аз чакам от 18.01 и се надявам тази седмица вече да пристигне,макар че има още време
имам и за 13-ти и за 17-ти и за други дати, но няма да ги изброявам, нищо не ми е пристигнало освен от 8-ми и 10-ти.
DVD доста си нетърпелива  Wink
Ааааа не,аз кротко си чакам,ама в тая поръчка са на мъжа ми обувките и вече се побърка.Сега пак си говорим и спори с мен,че съм можела да проследя поръчката чрез някакъв код,възможно ли е това?Аз не съм чела за подобно проследяване

Ми като спори с теб, да я проследи той.
Не може. Ако можеше, доставката нямаше да струва 6 евро.

# 342
bebolina1 имам питане за тези обувки  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10480464.Може ли линк и отговарят ли си на номера?

# 343
sVeshti4ka, баш последната. То направо прелива отвсякъде, а на ръкавите ми е тясна. Ще я продавам няма начин. Не я намирам вече, от зеления сектор беше. Иначе е много приятна мека и лигава материя, стои ефектно, ама на мене прекалено ефектно  Grinning

А аз пък мислех, че тоя пакет сутринта в пощата е за тебе.
Лично аз се чувствам късметлийка. Вчера след поредната дилема пуснах тия маратонки http://www.laredoute.fr/vente-baskets-surlin-3k-ado-garcon-adida … tegoryid=54195660, но на цена от 14 евро, а не 50 както са в момента. Бе тия франсета побъркаха ли се?

На първа страница не виждам упътването как да поканим приятел и да спечели 10 евро , моля за някакъв линк.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 17:49 от storm76

# 344
  • Пловдив
E, това с циците дай боже всекиму  Mr. Green

[/quote]

Аааааааа, не всекиму, моля...... Че с мойта чашка F  Rolling Eyes накъде повече  Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт