LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 389
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък взех от 16.01 от митница Пловдив,но нищо не беше за мен от тази поръчка. Единственото не обсъждано беше тази рокля/туника в черно:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-avec-pois-sur-velours-la-redo … tegoryid=32665599

Изобщо не стои зле,но на приятелката ми 34 й е малко,така че някой,ако се интересува, да свирка,иначе ще заминава в продавалника сигурно. Другите неща бяха от намалените детски блузки,туники и 7/8 дънки-много са готини всичко,материите на трикото са плътни,по-късно ще кача и 1-2 реални снимки.

Ето реални снимки на роклята/туника и на една малка редутска манекенка:

http://prikachi.com/images.php?users/yanitka/2k.jpg
http://prikachi.com/images.php?users/yanitka/3Z.jpg

Размери на туниката:
гръдна-43см
в талията(в най-тясната 4аст)-37см
най-долу ширина-42см
дължина от модмишницата-83см
от рамото до долу-103см

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 17:17 от yaya

# 391
с кой код ги намаляш,мила?и на мен нещо ми намигат отдавана???да не те лъжа,но май са с номер напред?пробвах тук подобни с номер напред..

Аз имам същите само че са купени от тук 37 номер и си отговарят на номера  Peace

# 392
Пуснали са пак тук-таме разни нещица из Албанците, които вчера и днес бяха изчезнали, сигурно да подлъжат шаранчетата като мен с още някоя поръчка  Rolling Eyes Laughing  Успяха де... ooooh! Заръчах поредната копринена малинова пола- цялата рода обзаведох вече  Joy и тази жилетка, че хвърлиха око на моята и ще ми я вземат иначе  Laughing И разни други дреболии, все на далавера...От тая далавера ще затъна в заеми накрая  Mr. Green

Днес получих поръчка от 15.01., над 2кг. Тренчът на Актив от зеления сектор, който беше последно към 13 и нещо, ми се струва умален  Rolling Eyes Ще помисля малко дали да го продавам. Спалният комплект с момиченцата с лаптопите много ми харесва  Grinning Ами и да ви разказвам за нещата, те намаленията свършиха вече  Sad , което като се замисля, би трябвало да поражда у мен единствено  Grinning Simple Smile

а, ето го тренча, но на редовна цена http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme-ceinturee-active-wear. … 6&prodcolor=3- за 13 евро е ОК, но за 55- не си струва.  Peace

# 393
  • Пловдив
 Blush Малко помощ ?!!?
В рембурсмента и на двата акаунта имам неща. И преди ми се е случвало, но преди много време и нямам много спомени  Embarassed
Сумата там с 5% ли е или не? И може ли да са сумирали няколко неща за да я получат, защото на никоя цена не ми отговаря  newsm78 Но пък на единия акаунт имам три еднакви неща с еднаква цена, и тя пак не отговаря на нищо от поръчаните  newsm78
Как да разбера кое точно ми отказват, изобщо някога изписват ли какво точно е отказано?

# 394
взех си част от поръчката от 8ми
евтините дънки на левис, 31ви номер, малки са ми. мъжо ме успокоява, че е въпрос на 2-3 кила, ама ще видим
едни камуфлажни панталони за него, има същите от преди различна разцветка
една блузка за малкия
за съжаление велуреното якенце (мисля айви го имаше) не ми го е донесла, сигурно чак на пролет. и два чифта балеринки пак тогава ще чакам. яд ме е на ларедутци, че спряха доставките за румъния и сега логистиката ми е усложнена

# 395
невенчоУ,защо са ги спряли?

# 396
Здравейте момичета.
Някой може ли да ми помогне с това съобщение получено на пощата ми, че с online преводача не се разбира нищо.

Madame Maria Poznakova

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide  

За пояснение пуснах първа поръчка и платих с кр.карта, за което получих съобщение от банката за осъществена транзакция, а реално пари все още не са ми взети. Поръчката ми стои със статус A Domicile.

Питането ми е какво искат от мен да направя с това съобщение.

# 397
  • София
с кой код ги намаляш,мила?и на мен нещо ми намигат отдавана???да не те лъжа,но май са с номер напред?пробвах тук подобни с номер напред..

Аз имам същите само че са купени от тук 37 номер и си отговарят на номера  Peace
По всяка вероятност с кодовете за нова колекция, виж другата тема.

# 398
Моля тези, които имат евтината копринена пола от 4 евро да кажат как е номерацията, отговаря ли си? Тайно се надявам да кажете, че е умалена или уголемена, защото моя номер е изчерпан.  Sad Ако някой има 42 или 46 размер и му се мери, ще съм благодарна да сподели размери в сантиметри  Crazy

# 399
Здравейте момичета.
Някой може ли да ми помогне с това съобщение получено на пощата ми, че с online преводача не се разбира нищо.

Madame Maria Poznakova

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide  

За пояснение пуснах първа поръчка и платих с кр.карта, за което получих съобщение от банката за осъществена транзакция, а реално пари все още не са ми взети. Поръчката ми стои със статус A Domicile.

Питането ми е какво искат от мен да направя с това съобщение.

Искат да си валидираш кошницата Simple Smile Няма нищо притеснително, не бързай, пращат го на всички, подканят те да купуваш пак Simple Smile

# 400
Пфу... спъвате ми бизнеса, ей! Тъкмо щях да изкарам некое и друго евро, и Kaxala взе, че отговори.  Mr. Green

# 401
Благодаря за бързия отговор, аз съм сложила няколко неща в кошницата може би и заради това го пращат - до сега не са ми пращали та затова се зачудих.

# 402
Като рекламен агент на малиновата пола да взема отношение   Laughing

pepi, полата си отговаря на номера според мен, но ако няма твоя номер, не мисля, че ще е фатално, ако вземеш един номер по-голям- ще ти стои с леко паднала талия-моделът понася...или в краен случай може да я стесниш. За 4евро е грехота да не я поръчаш просто  Laughing Peace

mariapoznakova, мейлът е стандартен и няма нищо общо нито с поръчката ти, нито с това дали имаш или нямаш неща в кошницата си- обикновена реклама е.

# 403
мерси много за отговорите, поръчвам смело

# 404
Ей страшни сте благодаря още веднъж Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт