LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 118 909
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 375
Моля за съвет! Според вас какъв размер трябва да си поръчам от Ларедут със следните мерки: височина 162 см, ханш 109 см, бюст 100 см и талия 92 см. Питам защото спред мен съм за 50 размер, а според моя приятелка съм за по-малък размер. Благодаря предварително.
Според мен си 48,може панталони 50 да си взимаш но на всеки модел и марка е различно.

О, 48 ще ти е голямо. Лятото с ханш 104 се побирах в дънки с еластан 40. За теб 44, а ако има еластан или идват уголемени, може би и 42. За блузи 42/44 Grinning

С твоите мерки съм горе-долу - талия точно като теб, гръдна и ханш с + 3-5 см. и взимам 48 за поли и панталони и 46-48 за блузи. Полите и панталоните започват да ми стават широки, така, че мисля, че си за 46.

Но 40/42 според мен ще ти е много малко, за 44 вече не мога да гарантирам.
Леле съвсем объркахте жената  Crazy
Заради талията си 46, но заради ханша си 44 за поли и панталони..
За блузи 42/44 за пуловери и разтегливи, 44 за ризи Simple Smile

# 376
  • София
Само аз ли не съм си получила поръчките от 09.01 и 14.01 за митница София?

аз пък имам 2 поръчки на 09.01 за митница, едната пристигна миналата седмица, другата още я няма  newsm78

# 377

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-on-n-est-pas-des-anges.as … tegoryid=23110316

Момичета получих този панталон 34р-р. Малък ми е, ако някой се интересува:
талия-33-33.5см, ханш 45см, дължина крачол 79-80см, дължина цяла 102см.
Качествен е, хубав плат.Имам подобен от Миро /Пловдив/. Но за съжаление няма еластичност и не ми става.

# 378
Само се записвам,че малко ви изпуснах края! Blush
Аз още си чакам от 10-ти и вече се изнервих яко,ама.... Confused

# 379
@- munieka - @ Много ми харесва подписа ти...........

# 380
  • в илюзия
много се извинявам до сега си се оправях перфектно със сайта , но сега получих това писмо:
Vous avez passé votre première
commande sur laredoute.fr et nous tenons
à vous dire une nouvelle fois merci !
Notre objectif premier étant de faire
toujours mieux, nous souhaiterions
connaître votre avis.

Dites-nous TOUT en répondant à
quelques questions et aidez-nous ainsi
à vous donner entière satisfaction !

ако може само някой да ми каже важно ли е, защото речника нищо не ми превежда едно накъсъно , накъсъно........ ooooh!

# 381
  • Бургас
Някой беше получил тази рокля: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5430526& … ue&ksource=-1
Моля за отзиви и, ако е удобно, снимки!

# 382
много се извинявам до сега си се оправях перфектно със сайта , но сега получих това писмо:
connaître votre avis.

ако може само някой да ми каже важно ли е, защото речника нищо не ми превежда едно накъсъно , накъсъно........ ooooh!

Доколкото разбирам, ти благодарят за първото изразено мнение в Ларедут Simple Smile

Редакция: Понеже съм получила същото - може и да те поздравяват за първата получена поръчка Wink

# 383
тези дънки някой имали ги да каже как са като изпълнение  Peace не съм срещала коментар за тях, гледам и размери има....та си помислих че не струват  Laughing

Аз си ги бях поръчала, но въобще не ми харесаха и ги продадох. Първо, че са уголемени и второ - кройката им няма нищо общо с тази на снимката  Peace В ханша са по-широки, а надолу се стесняват  Sick Ето реална снимка, доказваща моите твърдения  Mr. Green
Абе и на мен съмнителни ми се видяха ама.....благодаря ти   bouquet
Сега да споделя че днес получих колет(5,500кг) от 11 януари. Всички неща са чужди и не мога да дам отзиви,но тези блузки  поръчах за мен и не съжалявам,много мекичко и плътно трико, добра изработка  Peace Доволна съм  Grinning

# 384
connaître votre avis.

Благодарим ви за първата поръчка.. блаблабла..

Не можете ли да отсявате кога писмата се пускат масово и кога се отнасят конкретно за вас?

# 385
Към горния емайл от Ларедут има и линк в него към една анкета. Не знам обаче дали получаваш някакъв бонус ако я попълниш- аз получих съшия мейл, попълних анкетата онлайн- засега нямам втори мейл с благодарност под форма на код примерно Laughing

# 386
  • София, Хаджи Димитър
Някой да е поръчвал тази рокля, да каже как е
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-a-larges-bretelles.asp … tegoryid=32665599

# 387
  • в илюзия
connaître votre avis.

Благодарим ви за първата поръчка.. блаблабла..

Не можете ли да отсявате кога писмата се пускат масово и кога се отнасят конкретно за вас?

Не не можах . Речника , който ползвам е много зле , този дадения в темата тук въобще не иска да тръгне. Сори , ама реших да питам Wink
Благодаря за отговорите.

# 388
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4915399& … ue&ksource=-1
Изкам да питам дали си отговарят номерата на адидаските за бебета.И кои номер трябва да поръчам за ходилце 14 см като изкам да може да ги носи и през по хладните вечери на лятото.
  bouquet

# 389
Днес взех от 11.01 искам да кажа,за долнищетоhttp://www.laredoute.fr/vente-pantalon-adidas.aspx?productid=324 … tegoryid=48249981,моето е тъмния цвят и го взех за 13е ,на мен ми харесва ватирано е недостатък е, високата талия и ми е дълго,но ще го отрежа,а за тая цена сега го препоръчвам  bouquet
Зи, 162 е р-р , талия 34 см висока с ластик , дължина от ластика до долу е 109 см.
ето и снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300466&pid=10476285[/size][/color]

Ако вярно го меря от чатала, 34 см не е ли наистина мноооого дълбоко това долнище? И колко е ватирано - за зимата ли става само. Иначе хваща окото.

Общи условия

Активация на акаунт