LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 453
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 360
  • Перник
Моля за съвет! Според вас какъв размер трябва да си поръчам от Ларедут със следните мерки: височина 162 см, ханш 109 см, бюст 100 см и талия 92 см. Питам защото спред мен съм за 50 размер, а според моя приятелка съм за по-малък размер. Благодаря предварително.
Според мен си 48,може панталони 50 да си взимаш но на всеки модел и марка е различно.

О, 48 ще ти е голямо. Лятото с ханш 104 се побирах в дънки с еластан 40. За теб 44, а ако има еластан или идват уголемени, може би и 42. За блузи 42/44 Grinning

# 361
здравейте
искам да ви попитам на кой мога да си поръчам ако си харесам нещо от Ларедут?
хич не ми е ясен номера с регистрацията нещо не мога да се справя,а си харесах много неща
ще съм ви много благодарна ако ми помогнете

# 362

Колко плащаш да ти кажа?
И само някой тоз път да смее да ми подпие бизнеса... Бан!  Mr. Green

Колкото кажеш само да ми помогнеш Peace

Тарифата е четене на 1-вия пост.  Wink
Айде и жокер ще дам: "Често срещани проблеми с поръчката".

# 363
здравейте
искам да ви попитам на кой мога да си поръчам ако си харесам нещо от Ларедут?
хич не ми е ясен номера с регистрацията нещо не мога да се справя,а си харесах много неща
ще съм ви много благодарна ако ми помогнете
В ПЪРВИ пост има имена на майчета, които поръчват за отделните градове. Така като гледам откъде си може би ще си поръчаш при Силвето от Бургас или Зайка....

# 364
Опитвам се да пусна поръчка но ми казва отдолу с удивителен следното:
Не можеш да си купиш по-късно от три персонални позиции в една и съща цел. Благодарим ви, за да изтриете елементи във вашия потребителски ред
Въпроса ми е как да разбера кой артикули са персонални за да махна някой.Моля ви само не казвайте ,че трябва да махна всичко и да почвам наново Praynig

Точно под описанието всякя стоката в кошницата на три от тях има допълнителен надпис нещо си personalise махни ги и опитай пак да ги сложиш и при мен се получи същото но успях да ги пусна

# 365
пума отговаря ли си на номера или е +1,като адидас,ето тези имам предвид,ако има впечатление някой  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-calcetto-junior-ado-garcon … tegoryid=54195660 и аз краче 19 см,кой размер отговаря благодаря
От личен опит Пума са +1.  Peace
Чудя се, как се ядосвате за глупости, а и били свършили намаленията.  ooooh! Да си призная тази година нещо не ми харесаха намаленията, а и не бяха кой знае какви, за разлика от миналата година, когато има 100 поръчки, а тази само 1 и то с 1 единствен артикул.

ми аз поръчвам предимно пуми, ама до сега от нито един вид не съм поръчвала +1, винаги си поръчвам точния номер /и на мен, и на съпружеството и на каката/
Пумата си отговарят Peace

# 366
пума отговаря ли си на номера или е +1,като адидас,ето тези имам предвид,ако има впечатление някой  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-calcetto-junior-ado-garcon … tegoryid=54195660 и аз краче 19 см,кой размер отговаря благодаря
От личен опит Пума са +1.  Peace
Чудя се, как се ядосвате за глупости, а и били свършили намаленията.  ooooh! Да си призная тази година нещо не ми харесаха намаленията, а и не бяха кой знае какви, за разлика от миналата година, когато има 100 поръчки, а тази само 1 и то с 1 единствен артикул.

ми аз поръчвам предимно пуми, ама до сега от нито един вид не съм поръчвала +1, винаги си поръчвам точния номер /и на мен, и на съпружеството и на каката/
Пумата си отговарят Peace
Пума си отговарят на р-рите за пума.. Но като цяло моделите им са тесни, затова +1 номер е добре, спрямо другите модели Simple Smile

# 367
Момичета, сигурно вече е задаван този въпрос, но ми е непосилно да изчета всички теми...
Искам да ви попитам следното - една приятелка поръчва от Ларедут за първи път, поръчката е за доста голяма сума, и си е потвърдила всички стъпки до края за потвърждаване на поръчката. Пазарува с Мастъркард. Работата е там че е получила мейл в който и казват нещо от сорта че трябва да потвърди поръчката. Тя се притеснява дали няма да се дублира. Какъв е този мейл, и нормално ли е да го пращат при всяка поръчка ли пращат мейл за потвърждение?
Благодаря предварително.  Simple Smile

# 368
Момичета, сигурно вече е задаван този въпрос, но ми е непосилно да изчета всички теми...
Искам да ви попитам следното - една приятелка поръчва от Ларедут за първи път, поръчката е за доста голяма сума, и си е потвърдила всички стъпки до края за потвърждаване на поръчката. Пазарува с Мастъркард. Работата е там че е получила мейл в който и казват нещо от сорта че трябва да потвърди поръчката. Тя се притеснява дали няма да се дублира. Какъв е този мейл, и нормално ли е да го пращат при всяка поръчка ли пращат мейл за потвърждение?
Благодаря предварително.  Simple Smile

Не е нужно да четеш всички теми, само 1-вия пост на настоящата.
Това е рекламен мейл, с който те приканват да пазаруваш - т.е да валидираш кошницата си. Няма нищо общо с вече направена поръчка.

# 369
Благодаря ти!
Да, първия пост го прочетох, но не бях сигурна дали при всички е така. Значи не трябва нищо да предприема, в смисъл да пише писма и т.н...
А пращат на адрес или в митницата. Говорим за Разград.

# 370
  • Временно
В днешната ми поръчка беше и тази тениска на Адидас за мъжо

,но мноооого съм го надценила-стои му като чувал.Ще се продава.Ако някой има интерес на лични.

# 371
  • Балчи-Варна
с кой код ги намаляш,мила?и на мен нещо ми намигат отдавана???да не те лъжа,но май са с номер напред?пробвах тук подобни с номер напред..

# 372
  • София
Моля за съвет! Според вас какъв размер трябва да си поръчам от Ларедут със следните мерки: височина 162 см, ханш 109 см, бюст 100 см и талия 92 см. Питам защото спред мен съм за 50 размер, а според моя приятелка съм за по-малък размер. Благодаря предварително.
Според мен си 48,може панталони 50 да си взимаш но на всеки модел и марка е различно.

О, 48 ще ти е голямо. Лятото с ханш 104 се побирах в дънки с еластан 40. За теб 44, а ако има еластан или идват уголемени, може би и 42. За блузи 42/44 Grinning

С твоите мерки съм горе-долу - талия точно като теб, гръдна и ханш с + 3-5 см. и взимам 48 за поли и панталони и 46-48 за блузи. Полите и панталоните започват да ми стават широки, така, че мисля, че си за 46.

Но 40/42 според мен ще ти е много малко, за 44 вече не мога да гарантирам.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 19:19 от desitka*

# 373
Едвам успях да ви изчета.  Simple Smile
Днес взех от пощата 2 от поръчките ми, пуснати на 16.01. Парите ми бяха дръпнати на 30.01. Тръгнали са от Франция чак на 6.02. Направо не мога да повярвам на печата. На 8.02. са сложили печат в БГ. Днес си ги получих. Тъй че предполагам, че тази седмицата, ще дойдат и останалите поръчки от началото на януари.  Hug

Относно поканите и аз се подлъгах да пусна няколко. Повече не мисля да го правя: първо още не са дошли пратките, ако изобщо дойдат, второ нито един чек от обещаваните 20 Е не получих, при условие, че едната поръчка с кода за 10 Е е от 15.01., а другата е от 20.01. Има доста по-готини кодчета.

Rujalia, по-скоро си за 46, според мен.

# 374
Само аз ли не съм си получила поръчките от 09.01 и 14.01 за митница София?

Общи условия

Активация на акаунт