LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 510
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 300
А забелязахте ли, че са сменили крайната дата на намаленията на началната страница - преди пишеше до 11/02, а сега - до 10/02...

# 301
АЗ вече се оплаках от отказан артикул - и моят е от 4.02., поръчката е пусната на 14-ти.
А това с края на намаленията се обсъжда много повече от последните 5 страници вече! Ама кой да чете?!

# 302
пума отговаря ли си на номера или е +1,като адидас,ето тези имам предвид,ако има впечатление някой  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-calcetto-junior-ado-garcon … tegoryid=54195660 и аз краче 19 см,кой размер отговаря благодаря

# 303
  • София
Лелееее полудяла съм, първата ми поръчка е от 15.01....която вече се надявах да пристигне, но какво виждам на 06.02 имам отказан артикул на стойност 4 евро. Смятам да им пиша и да поискам обяснение. Ако бяха закъсняли още малко с поръчката и ми я бяха пуснали на 06. март със сигурност щеше да има и доста повече отказани неща. Смисъл??? Не е ли редно след като съм поръчала на 15 айде нека 1 седмица да им дам за опаковане и т.н ама 20 дни по късно да се сетят да я правят естествено че ще имам отказан артикул. Ужасно се нервирах. Сега се връщам да чета как стои въпроса от тук на татък че ми е за първи път. Знам единствено че трябва да искам от някоя си Сабине ваучер /а не чек/.............голяма тъпня, не са прави изобщо.

и аз имам отказан артикул на 04.02 от поръчка, пусната на 15.01 - и то една много хубава синя рокля, ама да ти кажа хич и не се ядосвам.
 голяма работа.....до сега съм преживяла без тази рокля, мисля и занапред да оцелея без нея............аааайде, баба ми все от ларедут е пазарувала. Laughing

как разбра кой точно артикул е отказан. аз имам на тази цена 3 неща и едно на цена 3,30. Не бе и мен не ме е яд за тъпата дрешка, яд ме е че не са прави, това са почти 3 седмици по късно. При по експедитивна работа въпросният артикул /който и де той/ може би все пак щях да го получа, или пък въобще да не бяха теглили пари за него. Сеш ли се......ама тва са рисковете на онлайн пазаруването  Mr. Green

# 304
Това някой щеше да го поръчва? Дали е хубаво наистина, от една седмица му се чудя? Давайте акъл  Mr. Green
 http://www.laredoute.fr/vente-gilet-facon-cache-c%C5%93ur-la-red … tegoryid=37933818
Ми то аз и се чудих,даже питах за нея,но на мен ми се искаше сива,а то пък няма от моя номер  Tired ....та не съм я поръчала. Дадоха отзиви за нея,че била много тъничка, дори прозрачна,но  хубава  Grinning като тази блузка...нея я поръчах  Mr. Green

# 305
  • Варна
пума отговаря ли си на номера или е +1,като адидас,ето тези имам предвид,ако има впечатление някой  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-calcetto-junior-ado-garcon … tegoryid=54195660 и аз краче 19 см,кой размер отговаря благодаря
От личен опит Пума са +1.  Peace
Чудя се, как се ядосвате за глупости, а и били свършили намаленията.  ooooh! Да си призная тази година нещо не ми харесаха намаленията, а и не бяха кой знае какви, за разлика от миналата година, когато има 100 поръчки, а тази само 1 и то с 1 единствен артикул.

# 306
Ех , чаках сутринта нЕкой мъж да почерпи поне по един бАмбон, че свършиха намаленията , то само жени в абстиненция Crazy  Mr. Green.
Алекс , забогатя по тия намаления , сега ще се чудиш как да си похарчиш парите от консултации  Laughing.

# 307
Сега с парите от консултации ще си поръчам това:
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-tricot-la-redoute-creatio … tegoryid=37933818  Mr. Green

# 308

как разбра кой точно артикул е отказан. аз имам на тази цена 3 неща и едно на цена 3,30. Не бе и мен не ме е яд за тъпата дрешка, яд ме е че не са прави, това са почти 3 седмици по късно. При по експедитивна работа въпросният артикул /който и де той/ може би все пак щях да го получа, или пък въобще да не бяха теглили пари за него. Сеш ли се......ама тва са рисковете на онлайн пазаруването  Mr. Green

по цената се ориентирах, само тази рокля беше на тази цена. пък, ако са се объркали и ми я пратят, няма да я върна. Mr. Green

виж сега, принципно си права, ама има къде-къде по-големи трагедии по света. да сме живи и здрави, една дрешка по-малко - много важно.  Peace

# 309
Лично аз съм доста разочарована, защото бях избрала подаръци за Гегьовден, но когато видях днес новата цена  Mr. Green То имавреме де, но мъжки панталон и две блузи Адидас ми идваха към 110 лв. А сега...  Crazy

# 310
Здравейте мами, аз съм голям почитатл на ла редут и наскоро направих първата си поръчка (благодаря за инструкциите) от тук. Затова имам и въпрос. Получих днес едно Известие от Разменна Пощенска Станция при Митницата -София, на което ми казват да се явя на гише, за да си получа пратката от Франция. (предполагам това е от Ла Редут, защото друга пратка от Франция на служебния си адрес не чакам).
- 1во - защо в митницата?
- 2ро - ще ме карат ли да им плащам мито?
- 3то - там има и телефон, за новата им услуга 'Доставка до дома' , но той дава непрекъснато заето. някой да е успял да си получи колета от Митницата до дома чрез този телефон?

Благодаря предварително!  Simple Smile

# 311
Здравейте мами, аз съм голям почитатл на ла редут и наскоро направих първата си поръчка (благодаря за инструкциите) от тук. Затова имам и въпрос. Получих днес едно Известие от Разменна Пощенска Станция при Митницата -София, на което ми казват да се явя на гише, за да си получа пратката от Франция. (предполагам това е от Ла Редут, защото друга пратка от Франция на служебния си адрес не чакам).
- 1во - защо в митницата?
- 2ро - ще ме карат ли да им плащам мито?
- 3то - там има и телефон, за новата им услуга 'Доставка до дома' , но той дава непрекъснато заето. някой да е успял да си получи колета от Митницата до дома чрез този телефон?

Благодаря предварително!  Simple Smile

- 1-во - защото колетът е по-тежък от 2 кг
- 2-ро - не, няма да ви карат. ще платите само 4 лв. В ЕС сме от 1 януари 2007-ма година.
- 3-то - доста хора получават, но записването е за след няколко дни и излиза доста солено.
и 4-то - моля, да прочетете първия пост на темата. Всичко, което написах тук, е написано и там.

# 312
От личен опит Пума са +1.  Peace
Чудя се, как се ядосвате за глупости, а и били свършили намаленията.  ooooh! Да си призная тази година нещо не ми харесаха намаленията, а и не бяха кой знае какви, за разлика от миналата година, когато има 100 поръчки, а тази само 1 и то с 1 единствен артикул.

ми аз поръчвам предимно пуми, ама до сега от нито един вид не съм поръчвала +1, винаги си поръчвам точния номер /и на мен, и на съпружеството и на каката/

# 313
тези дънки някой имали ги да каже как са като изпълнение  Peace не съм срещала коментар за тях, гледам и размери има....та си помислих че не струват  Laughing

# 314
  • Все на втория етаж
От сутринта до сега чета темата , въх, изморих се  Laughing

Аз няма да се жалвам за увеличенията, даже ще спестя на мъж ми някой лев. Да споделя, че получих поръчка от 27.01. беша малка и за поща. Сутие, пуловер за Максим и пуловер за Алекс, оцелила съм размера за Макси и мен, но това на Алекс отива за продажба. Не ги намирам за линкове да пусна.

И да питам за кецовете Пума от 13 евро , отговарят ли си, мъжките, сега ще потърся и линк, по- напред са коментирани. Мъжа ми иска точно такива за фитнеса, обаче носи 45 номер, а е изчерпан, дали 44 ще му стане? Или може нещо подобно да ми препоръчате.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10374025

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-el-rey-woven-de-puma.as … tegoryid=48250334

Егати от всичко, което ми хареса 45 е изчерпан... Sad

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 16:15 от Иренка

Общи условия

Активация на акаунт