LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 467
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 345
Моля за съвет! Според вас какъв размер трябва да си поръчам от Ларедут със следните мерки: височина 162 см, ханш 109 см, бюст 100 см и талия 92 см. Питам защото спред мен съм за 50 размер, а според моя приятелка съм за по-малък размер. Благодаря предварително.

# 346
  • sofia
bebolina1 имам питане за тези обувки  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10480464.Може ли линк и отговарят ли си на номера?

Не знам защо не ми излезнаха коментарите под снимките Номер 39 са и са лекичко уголемени, както и лилавите, подходящи са за широк крак.И от тях ще се лиша, че ми се показват кебапчестите пръсти от тях. Иначе са много меки, хубави и удобни. Ето линк
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-a-lacets.aspx?productid … tegoryid=30363522

# 347
момичета имам огромна молба  може ли някой от софия който ще пуска поръчка днес  да ми пусне 2 ризи  41/42 от тези  че тъкмо си пуснах поръчката и видях че има по малкия размер  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4091175& … ue&ksource=-1 Praynig

# 348
# 349
Имам известие за пощата и на него пише, че работят до 20.00 часа.  Дали е възможно, малко съмнително ми се струва? Някой знае ли до колко работи колетно на пощите?

# 350
  • Sofia
би трябвало поне до 19ч да работят

# 351
Имам известие за пощата и на него пише, че работят до 20.00 часа.  Дали е възможно, малко съмнително ми се струва? Някой знае ли до колко работи колетно на пощите?
В нашия град работят до 18ч.
storm76, mon espas client-> je parrain un/ e/ami/e/ Simple Smile

# 352

Преди малко и аз получих , пише до 19 ч . Интересно ми е , че пише 2.530 кг  Rolling Eyes, четох , че до 2 кг са в поща .Не , че ще го върна , де  Laughing

# 353
Аз пък взех от 16.01 от митница Пловдив,но нищо не беше за мен от тази поръчка. Единственото не обсъждано беше тази рокля/туника в черно:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-avec-pois-sur-velours-la-redo … tegoryid=32665599

Изобщо не стои зле,но на приятелката ми 34 й е малко,така че някой,ако се интересува, да свирка,иначе ще заминава в продавалника сигурно. Другите неща бяха от намалените детски блузки,туники и 7/8 дънки-много са готини всичко,материите на трикото са плътни,по-късно ще кача и 1-2 реални снимки.

# 354
Опитвам се да пусна поръчка но ми казва отдолу с удивителен следното:
Не можеш да си купиш по-късно от три персонални позиции в една и съща цел. Благодарим ви, за да изтриете елементи във вашия потребителски ред
Въпроса ми е как да разбера кой артикули са персонални за да махна някой.Моля ви само не казвайте ,че трябва да махна всичко и да почвам наново Praynig

# 355
Моля за съвет! Според вас какъв размер трябва да си поръчам от Ларедут със следните мерки: височина 162 см, ханш 109 см, бюст 100 см и талия 92 см. Питам защото спред мен съм за 50 размер, а според моя приятелка съм за по-малък размер. Благодаря предварително.
Според мен си 48,може панталони 50 да си взимаш но на всеки модел и марка е различно.

# 356
Не можеш да си купиш по-късно от три персонални позиции в една и съща цел. Благодарим ви, за да изтриете елементи във вашия потребителски ред
Въпроса ми е как да разбера кой артикули са персонални за да махна някой.Моля ви само не казвайте ,че трябва да махна всичко и да почвам наново Praynig

Колко плащаш да ти кажа?
И само някой тоз път да смее да ми подпие бизнеса... Бан!  Mr. Green

# 357
  • Временно
Днес взех поръчка от 14.01. за поща(за София става въпрос).Снимки,когато остана свободна.
На известието ми пишеше,че пощата работи до 19 часа.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 18:33 от eva_merry

# 358

Колко плащаш да ти кажа?
Абе, Алекс, си верно си с местожителство редут  Laughing

# 359

Колко плащаш да ти кажа?

Колкото кажеш само да ми помогнеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт