LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 174
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте.
Имам 2 въпроса, някой има ли това? ->

И от кои дати получавате поръчки ? Имам такава от 18.01, но нямам известие още, чудя се да се разкарвам ли до митница или да чакам още ...

# 571
  • Чукарландия
Моля Ви да ми обясните този клиентски номер за какво служи?
ами за да им кажеш кой си ти, в случай на проблеми, например. в техните системи ти не си лицето ХХХ с мейл YYY, а си клиент номер някой-си  Wink приеми го като ник-нейм един вид  Peace
Да, благодаря! Мислех си да не би пък да има някакви преференции, като си получиш клиентския номер?!? newsm12

# 572
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Върнали са старите цени на тези неща които вчера бяха увеличили, една секунда преди да пусна поръчката видях и сега ще си ги добавя отново!!!!!!!!!!!!!!

# 573
Да се похваля, току-що ми донесоха на вратата известието за митница  от 22,01,09.   newsm44  С нетърпение чакам да отида да си взема колета.

# 574
  • Чукарландия
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Върнали са старите цени на тези неща които вчера бяха увеличили, една секунда преди да пусна поръчката видях и сега ще си ги добавя отново!!!!!!!!!!!!!!
И при мен се получи същото, добре че видях да си ги метна пак в кошницата! Бравос на нас!

# 575
Аз преди малко съм получила известие за митница от 19.01. а от 14/01 още нямам.Отивам на обяд да си взема колетчето.

# 576

Някой има ли рзмера на ходилото на N 40 или поне дайте размер на този който имате  Simple Smile
Знам, че номер 37 е със стелка 23.5см..

На 39 номер, който получих, е 25,5 см. Аз нося 39 по принцип и ми паснаха супер Simple Smile

# 577
Аз преди малко съм получила известие за митница от 19.01. а от 14/01 още нямам.Отивам на обяд да си взема колетчето.

и аз чакам от 14 -ти

# 578
  • БУРГАС
Слагам снимки от поръчката от вчера и се връщам да ви чета.

От тук и нататък.
Може ли линк на дънките леко исулените от албумчето ти.

# 579
Айде и аз да се отчета - днес ми дойде първата направена поръчка от 16.01 - тези балеринки за мен и една приятелка. Мойте мисля, че на тънък чорап ще са ми точни, но това ще пробвам като се прибера, че съм на работа. Някой ако иска мерки - в момента имам 35 и 40 номер при мен и мога да меря стелки.
Дойде и въпросният матрак - нали съм нов клиент. В зелено е, има някаква клапа, но не знам точно как се надува. Ще дам отзиви като се прибера. Не е гадно зелено, става. Доволна съм от поръчката.

----------

Преди няколко дни ми дойде и една от двете поръчки от 23.01, но в нея няма нищо за мен, дрешки за децата на приятелки.

Та тази, дето реват, че им няма колетите от двайсе и не знам кой си, да се спрат - както виждате идват без никаква логика!

# 580

Някой има ли рзмера на ходилото на N 40 или поне дайте размер на този който имате  Simple Smile
Знам, че номер 37 е със стелка 23.5см..

На 39 номер, който получих, е 25,5 см. Аз нося 39 по принцип и ми паснаха супер Simple Smile

Да споделя и аз (получих 39ти също) - и аз, и майка ми носим 39, моят крак е нормален, нейният е по-широк, на нея не и станаха, но дори и 40ти да е - не са за широк крак определено  Peace

# 581
BEHA - я разясни моля те за новите клиенти...
Благодаря!

# 582
  • София
Слагам снимки от поръчката от вчера и се връщам да ви чета.

От тук и нататък.
Може ли линк на дънките леко исулените от албумчето ти.
Нещо не мога да го сложа в кошницата по реф. номер (гледам от фактурата), явно нета нещо ме цака. Ето ти реф.номер, пробвай да сложиш. Нашия размер е 132, който ми даде, че е изчерпан, та пиши 126 (има го) - 7890176

# 583
BEHA - я разясни моля те за новите клиенти...
Благодаря!

Всеки нов клиент с ПЪРВАТА поръчка може да използва ето този код: 22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/, с интегрирана система за надуване, отгоре е плюш.

Дава го като подарък.
За повече подробност прочети темата за кодовете , че тук ще ни бият Simple Smile

# 584
  • Sofia
Моля,кажете  кой номер от тениските на Пума отговаря на XXL!Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт