LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 314
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Някой да има 28 номер.Или поне да каже дали обувките на Roxy  си отговарят newsm78

Поръчала съм съм точно28ми номер и ги чакам с голямо нетърпение. После ходих в ЦУМ и там гледах на Рокси /друг модел/ маратонки, но 28ми номер ми се сториха доста мънички. Може би не сме си улучили номера.

# 676
мами [color=red]ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!![/color]ОТ ПОЛОВИН ЧАС СЕ ОПИТВАМ ДА ПУСНА ПОРЪЧКА И НЕМОГА!КАК ДА ПРЕМИНА НА ЕТАП 2 ПОСЛЕ НА ТРИ И 4 !ДОСЕГА СЛОЖИХВСИЧКО В КОШНИЦАТА ,И ПОСЛЕ НЕЗАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!

# 677
Харесах някои неща,кой ще пуска скоро поръчка да се включа?

# 678
мами [color=red]ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!![/color]ОТ ПОЛОВИН ЧАС СЕ ОПИТВАМ ДА ПУСНА ПОРЪЧКА И НЕМОГА!КАК ДА ПРЕМИНА НА ЕТАП 2 ПОСЛЕ НА ТРИ И 4 !ДОСЕГА СЛОЖИХВСИЧКО В КОШНИЦАТА ,И ПОСЛЕ НЕЗАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!
По големите розови бутони се движи Simple Smile

# 679
Момичета има ли някой от тези обувчици на Адидас и ако може да ми кажете размера на стелката на 26 номер или близък до това Peace

http://www.laredoute.fr/vente-mary-j-adidas.aspx?productid=32412 … tegoryid=22911957
Много са хубави  Peace Едва ли ще ти помогна, но на номер 22 стелката е 14 см.

Благодаря за бързия отговор, Петя  bouquet Ориентирах се горе-долу. Али има от есента маратонки на Пума, които са 26 номер и са й добре все още, но се колебая от тези дали да не пусна 27 номер или ще са й много големи за пролетта newsm78

# 680
Някой да има 28 номер.Или поне да каже дали обувките на Roxy  си отговарят newsm78

Поръчала съм съм точно28ми номер и ги чакам с голямо нетърпение. После ходих в ЦУМ и там гледах на Рокси /друг модел/ маратонки, но 28ми номер ми се сториха доста мънички. Може би не сме си улучили номера.
Абе аз си спомням,че имаши някакви коментари за дрехите на рокси,че са умалени и затова реших да попитам.Ами май няма да рискувам.

# 681
  • София
[Абе аз си спомням,че имаши някакви коментари за дрехите на рокси,че са умалени и затова реших да попитам.Ами май няма да рискувам.
[/quote]
Ако ги получа тези дни мога да дам размер на стелката! Peace

# 682
  • София

Абе аз си спомням,че имаши някакви коментари за дрехите на рокси,че са умалени и затова реших да попитам.Ами май няма да рискувам.

Аз имам дамски обувки на ROXY......те си отговарят......ако това е някакъв ориентир за теб  Rolling Eyes

# 683
Ханш 93-94 см. дали ще се събере в размер 162? А и за гр. об. 95 см. в горнището му дали ще мога да вляза?

162 има вероятност да ти го пратят по-голям размер, на нас ни го пратиха 176
при всички положения ще влезеш в 156 сигурно, аз с малко по-голям ханш влизам в Найк 150-156 от юношеската

# 684
  • Чукарландия
Извинете ме, но искам да разбера, трябва ли да си си получил вече първата поръчка, за да пратиш покана за регистрация или няма значение. Т.к. преди около половин - един час направих покана за регистр., а отговор никакъв! Днес пуснах първата си поръчка (за пояснение)
Да, можеш да отправяш покана само от акаунт от който е пазарувано вече
Да, значи яснао, няма да стане докато не си получа поръчката (първата, коята пуснах днес)л Благодаря много!

# 685
Момичета има ли някой от тези обувчици на Адидас и ако може да ми кажете размера на стелката на 26 номер или близък до това Peace

http://www.laredoute.fr/vente-mary-j-adidas.aspx?productid=32412 … tegoryid=22911957
Много са хубави  Peace Едва ли ще ти помогна, но на номер 22 стелката е 14 см.

Благодаря за бързия отговор, Петя  bouquet Ориентирах се горе-долу. Али има от есента маратонки на Пума, които са 26 номер и са й добре все още, но се колебая от тези дали да не пусна 27 номер или ще са й много големи за пролетта newsm78

27 номер ще са ви добре.

# 686
Цитат на: bradata (или просто Цушикате Качика)
Благодаря,Цушикате Качика bowuu но търсех цветните Wink

# 687
вече няма 90% при албанците

# 688
Anji78 тези потници отговарят ли си на номера? Аз още не мога да преценя кой номер съм, защото от първата ми поръчка един потник 38-40 ми беше доста голям, а блуза същия размер ми беше леко тясна. Много ми харесва модела и искам да си поръчам няколко цвята.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-sans-manches-femme.aspx?produ … tegoryid=56512065

Аз от лятото имам 34/36. Разтеглив е и на мен ми е като излят (мерките са ми гръдна 86, талия 66). Ще видим сега дали ще е голяма разликата с 38/40, че много ще ме е яд ако са ми големи... По принцип от разтегливите материи си вземам блузки 36, а от неразтегливите - 38, така че мисля че си отговаря размера.  Peace

# 689

Имам този модел наROXY http://media.snimka.bg/1990/010235516.jpg  34 номер,стелката е 21 см ако може нещо да те ориентира.За мен си отговарят  Peace  поръчах ги точно номерът който носи дъщеря ми и са й ок

Общи условия

Активация на акаунт