LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 045
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 795
Не мога да ви изчета от вчера. Сега мисля да пусна една бърза поръчка. Имам митническо известие за 14. 01., но не знам кога ще си я взема  Sad

И за тази фланела да питам, това гръдната обиколка ли е 112 / 119 :

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-manches-courtes-puma-mod … 6&prodcolor=1

Мъжа ми носи 3- 4 пъти ХЛ дали ще му стане? Rolling Eyes
Гръдната е да Simple Smile
Ще се нахлузи.. амааааа ще му стои като трико Simple Smile

# 796
както обещах качвам снимки от поръчката от 07.01 , заради която оревах форума Crazy
странното е, че снощи пуснах мейл на французите за нея и днес получих известие newsm78
http://img134.imageshack.us/img134/2183/sako4ele0.jpg - сакото от 4Е - много приятно, леекичко ми е широко, понеже не бях сигрна във френските размери ипоръчах 42, но мога да го нося.

Предполагам е коментирано сакото, но като не ми се е налагало да запомням, сега обаче майка ми иска, та да попитам - за кой сезон е? колко е дебеличко и евентуално гръдна обиколка 110 и нахш 11о 0тново в кой номер да я сложа майка ми? Благодаря ви!   bouquet

П.П. Няма да се поправя, щото се смях с глас, ама като ми се спи толкова много...нахш е ханш  Mr. Green hahaha Joy

# 797
  • Временно

Еva_merry, може ли размери на бялата пола...

Размер 36
талия - 33 см,но има ластик и може още да се разшири
дължина - 67 см

А аз да попитам дали прозира, че от такива съображения си поръчах кафявата  Rolling Eyes

Прозира съвсем леко.

# 798
В майка ми са.. Утре ще ги изровя Wink
Ако ги запазя в кошницата дали ще останат на старата цена, като утре ги върнат на старата? newsm78

# 799
мен всичко в кошницата ми го дава, че е изчерпано /говоря за намалените цени/
това стана точно в 00 часа  Laughing

# 800
В майка ми са.. Утре ще ги изровя Wink
Ако ги запазя в кошницата дали ще останат на старата цена, като утре ги върнат на старата? newsm78

Не, ще станат с нова цена ако я сменят.

# 801
май намалението свърши, а точно се канех да пусна поръчка. Всичко в кошницата ми стана на нормални цени и е заградено в червено, и това стана точно като  преминах  на втора стъпка newsm78. При вас още на старите цени ли са?

# 802
  • София...........
И на мен точно в 00:00 часа ми даде , че са изчерпани и са на високата цена нещата Sad, точно вкарах кодче.
Е защо? newsm78, нали там е 23 часа?

# 803
  • Къде ли не...
мен всичко в кошницата ми го дава, че е изчерпано /говоря за намалените цени/
това стана точно в 00 часа  Laughing

Да, наистина се свърши  Mr. GreenКой поръчал, поръчал  Laughing

# 804
хайде, честито !
ще се успокоим по отношение на поръчките и ще продължим да питаме кога ще ни дойдат колетите.  Mr. Green

# 805
  • София
Мда,свърши се,но пък в Албанците има "нови"-стари неща,има и доста детски дрешки на Окао,което ме радва,защото
вчера някой спомена,че може и да няма повече от тази марка.

# 806
Аз пък проспах края на намаленията...
Нищо де, едни животоспасяващи маратонки не успях да си поръчам. Ще се живее без тях сега!   Crossing Arms

# 807
  • Варна
Аз имам 2 неща в кошницата и още са си на намелине цени. От спортния сектор са. Rolling Eyes

Не мога да ви изчета от вчера. Сега мисля да пусна една бърза поръчка. Имам митническо известие за 14. 01., но не знам кога ще си я взема  Sad

И за тази фланела да питам, това гръдната обиколка ли е 112 / 119 :

http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-manches-courtes-puma-mod … 6&prodcolor=1

Мъжа ми носи 3- 4 пъти ХЛ дали ще му стане? Rolling Eyes
Гръдната е да Simple Smile
Ще се нахлузи.. амааааа ще му стои като трико Simple Smile

Joy Joy

Иренка, днес поръчах на мъжа ми предния размер, който отговаря на XL, така че този, който си посочила отговаря на XXL. Peace

# 808
Пфу, и аз се подмотвах за последна поръчка, ама к'во стана...
Но и на мен не ми загради всичко  newsm78

# 809
  • Sofia
офффф, най-накрая свърши  smile3521, да успокоим малко страстите, че щяхме да се избием във форума.Пък и сега ще има  време за cook clean prostor
Пристигнали са ми две поръчки от 10.01 и от 23.01, а тази от 11.01 я няма.
Утре ще сложа снимки smile3531

Общи условия

Активация на акаунт