LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 252
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 065
Shocked
днес пуснах искане в ОББ за Виза Електрон, въпреки, че четох тук ,че не става. Утре ще пускам за Виза класик кредитна, да не би да не става и с нея?  Rolling Eyes Ако не става да пусна към друга банка заявление  Tired
Имам сметки в ДСК и ПрокредитБанк. Техните карти стават ли?

Извинявам се, някъде четох за картите доста мнения, но в последните дни само чета назад и не мога да се сетя в коя тема и къде беше.. Blush

ИраМира , благодаря, тъкмо го гледах. На снимката е страхотен и предполагам под някоя прозрачна бяла блуза ще е невероятен. Но с моите цици, дето покърмих доооооооооста време...  Confused

# 1 066
моля за линк към по-добър речник от този на гугъла

# 1 067
Някой може ли да помогне?
Не ми приема картата и немога да си пусна поръчката. Изписва ми Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Пробвах с 2 карти VISA и на двете ми изписва това  Confused

Аз имам две VISA на ПИБ и едната ми е много нова с нея платих без да съм я ползвала въобще преди това на банкомат,а и никога не са ми правили проблем при поръчка  Peace

# 1 068
аз още чакам от 09.01. - днес пак проверявах и я нямаше. казаха, че днес нищо не са получавали! ама още не съм се притеснила... Peace

newsm78 луда работа , моите от 27 и 29 , да не се надявам скоро значи   Sad

# 1 069
Shocked
днес пуснах искане в ОББ за Виза Електрон, въпреки, че четох тук ,че не става. Утре ще пускам за Виза класик кредитна, да не би да не става и с нея?  Rolling Eyes Ако не става да пусна към друга банка заявление  Tired

Извинявам се, някъде четох за картите доста мнения, но в последните дни само чета назад и не мога да се сетя в коя тема и къде беше.. Blush

на ОББ никоя май не ставаше, щом имаш на ДСК и ПрокредитБанк ,работи си с тях но да са Визи електрон или другите с които можеш да се разплащаш и в чужбина. Дано си ме разбрала  Wink

# 1 070
Shocked

От всички карти, само Виза Електрон на ОББ не става. С Виза класик и Мастъркард става.
На ДСК става. За Прокредит - не знам, но би трябвало да може.

# 1 071
Теди, Алекс, благодаря ви  Hug

# 1 072
Теди, Алекс, благодаря ви  Hug
Привет, Крейзи  Hug И успех с ларедутоманията  Joy

аз още чакам от 09.01. - днес пак проверявах и я нямаше. казаха, че днес нищо не са получавали! ама още не съм се притеснила... Peace

newsm78 луда работа , моите от 27 и 29 , да не се надявам скоро значи   Sad
Ти бъзикаш ли се?

# 1 073
  • Варна
Прокредит Банк-виза класик и виза електрон -стават /електрона е доста по-евтин вариант/
местната карта , с логото на борика и магнитна лента-не

# 1 074
Аз пазарувам с ОББ мастеркард и нямам никакви проблеми вече 2-ра година Sunglasses

# 1 075
Ted, на ОББ всички карти стават, без Виза Електрон.
Имам Мастъркард на ОББ от 3 години плащам с нея без един път да ми е дало грешка или да я е отхвърлило. Имам и Виза Класик на ОББ, и с нея плащам.

# 1 076
Не, нищо не става. Опитах се поне 20 пъти да я пусна. Изчаквах, рестартирах  ...  Confused
Картата не е нова и е плащано през интернет.
А има ли значение дали в момента има пари в картата?
Мислех днес да поръчам, а утре сутринта да я заредя.

# 1 077
  • Пловдив
Някой може ли да помогне?
Не ми приема картата и немога да си пусна поръчката. Изписва ми Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Пробвах с 2 карти VISA и на двете ми изписва това  Confused

Да не би да оставяш интервали между цифрите, като ги въвеждаш.... newsm78
Е сега вече се изясни "проблема". Без наличност в картата не може да поръчаш.

# 1 078
Не, нищо не става. Опитах се поне 20 пъти да я пусна. Изчаквах, рестартирах  ...  Confused
Картата не е нова и е плащано през интернет.
А има ли значение дали в момента има пари в картата?
Мислех днес да поръчам, а утре сутринта да я заредя.
Е как да стане тоя номер .. Разбира се, че трябва да има пари, за да пуснеш поръчка  ooooh!

Shocked Shocked Shocked

Става ми все по-весело напоследък  Mr. Green

# 1 079
Ted, на ОББ всички карти стават, без Виза Електрон.
Имам Мастъркард на ОББ от 3 години плащам с нея без един път да ми е дало грешка или да я е отхвърлило. Имам и Виза Класик на ОББ, и с нея плащам.
ще си извадя тогава Мастъркард на ОББ и  Виза Класик на ОББ , дано да нямат някакви изисквания. Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт