LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 008
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 290
Здравейте искам да попитам когато един acc.  пусне поръчка с разлика няколко дни дали ги изпращат заедно като един колет..или всяка поръчка си е за себе си
всяка поръчка се изпраща отделно Simple Smile
взема да драсна едно писмо до БГ пощите да се размърдат и да си получа колетите от 10ти и 14ти, че искам да се накипря с новите си неща за св. Валентин  smile3516 Laughing

# 1 291
Mishoka, да не си сменяла цвета или размера на 3 или повече артикула?

Гост, пращат си ги отделно.

# 1 292
уффф, да се оплача... 5 от 6 поръчки съм получила от тазгодишните разпродажби. първите доста рано даже... но предпоследната не идва и не идва ooooh! от 15.01 е Sick ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:22 от sophiepp

# 1 293
  • Бургас
Вчерашното ми измрънкване хвана дикиш  Mr. Green (макар и не точно за тази поръчка) и днес получих една мини-поръчица от 30.01, което все пак ме зарадва и сега ще чакам останалите, дето са преди нея  Simple Smile За статистиката да кажа, че това е поръчка, пусната с кода за -10Е от поканите-така че другите, които се притесняваха да няма проблеми с тези кодове, дето уж били за французи, споко!
Имам само две нещица:  тази туника от новата колекция, за която тогава имаше само един отзив, че е умалена поне с 2 номера. Да, ама не е-поръчах си 46 (нося 48 по принцип) и леко ми е по-стегната и опната, отколкото ми се иска, но ще си я нося  Mr. Green Приятен тънък памук и тъй като е намачкана по принцип ще е лесна за поддръжка. Другото ми нещо е  тази сатенена нощница, която е много приятна на допир и цветът също е като на сайта. Мисля, че си отговаря (48 номер е), макар че за да ми седи така като на снимката или трябва да съм със сутиен или да не съм много надарена  Blush Доволна съм този път  Flutter
Ето и реалните снимки: оттук нататък

П.С. В 5-ти клон в Славейков имаше и един чувал от сините-да си признава ако е на някоя от вас  Laughing

# 1 294
благодаря Simple Smile...а в пощите колко ли ги бавят след като пристигнат пратките

# 1 295

ето и новите ми придобивки тук

Извиняваи 24 номер ли са сандалките за бебока и колко сантиметра е ходилцето му.
Мерси много извиняваи ако те затруднявам.  bouquet

да №24, 15см /поне толкова го премерих/

# 1 296
Mishoka, да не си сменяла цвета или размера на 3 или повече артикула?

Гост, пращат си ги отделно.

Ми не, то ме пуска до някъде, например сега се боря да си валидирам плащането, а непрекъснато ми казва "Сори, ама страницата, която търсите в момента не е достъпна" и така по 100 пъти

# 1 297

поръчката ми от 28.01 в линкове

панталон 38 р-р, най-вероятно си отговаря  Rolling Eyes стана ми с много лек зор, закопчавам и цип и копче, но до колко е реален номера не мога да зная, че съм 1 месец след раждане, като се посвия още малко ще ми е 6 точки- излязал ми е за 4,12 Е
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-femme.aspx?productid=32414 … 6&prodcolor=2

туника 168 от юношеската колекция, малко ми е големичка, аз съм 160 и 57 кг, но за сега не ми виси де, чудя се дали да не я подаря на сестра ми- излязла ми е за 4,14 Е
http://www.laredoute.fr/vente-pull-ado-fille-a-capuche-prix-mini … 6&prodcolor=2

страхотни тениски за баща ми XL размер, много хубава мека материя, само дано не се развлачат, и цветовете им супер- цената им беше 5,80 Е
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-polos-manches-courtes.asp … 6&prodcolor=1

пуловер Типстер, размер S- за моя мъж, перфектен, заспа му размера, според мен си отговаря, Ник е особенно очарован и най-вече от факта, че не знаеше, че съм му поръчала нещо, излязал ми е за 5,80 Е
и един панталон за майка р-р 48, пристигна с коланче, иначе е тънка материята определено за по-топло от в момента време, абе направо си е летен панталон, излязал ми е 4,14 Е
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-coupe-droite-la-red … 6&prodcolor=2

и реални снимки: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10526758

# 1 298
уффф, да се оплача... 5 от 6 поръчки съм получила от тазгодишните разпродажби. първите доста рано даже... но предпоследната не идва и не идва ooooh! от 15.01 е Sick ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

и аз още чакам от 09.01. - ама едва ли съм единствена... вчера като проверих на митницата и казах, че не винаги си получавам известията, жената вика и вие ли така  Joy никой не ги получава тея известия  hahaha
добре, че още дават информация по тел., а и на място не ни вземат пари за проверка, като в София. Ама като ги гледам напоследък, че всеки втори за това пита, май и те ще се усетят и ще ни отрежат.... Whistling

# 1 299
  • София
сори за спама, но Мини пуловера Пума ти стои страхотно, но каката е неотразима    Simple Smile

zuzzy, като им писне и на вас ще почнат да събират пари за информация  Mr. Green

# 1 300
  • Бургас
mini_79 , ако не те затруднява, би ли дала когато имаш възможност размерите на панталона на майка ти (талия, ханш, дълбочина, ширина и дължина на крачола)  Hug

# 1 301
Моля ви кажете какво ми отговарят тези Ларедутци, че вече .......  #Cussing out

Bonjour Mme Hristova Cvetelina,

Vous souhaitez obtenir un courrier concernant l'annulation de votre commande.
Je tiens а vous rassurer, aucune commande n'a йtй enregistrйe а votre nom dans nos fichiers.
Je reste а votre disposition.

Cordialement.
Marie Thérèse,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Моя превод е такъв
Здравейте г-жа Цветелина Христова,

Вие искате да получите писмо за анулиране на поръчката.
А аз искам да ви уверим, няма да има йtй enregistrйe а името ви в нашата файлове.
А аз остане на разположение.

С най-добри пожелания.
Marie Therese,
На взаимоотношенията с клиенти Карта www.laredoute.fr

Какво да ме уверява че няма да има, аз искам само да ми кажат че ми е анулирана тъпата поръчка за да мога да си прибера парите.

# 1 302
Добре де, само на пловдивската митница ли искат да се връщат обратно сините чували? Моите ги разрязах и ги изхвърлих, сега лелята ще изпадне в истерии пак.

# 1 303
ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?

# 1 304
  • Враца
благодаря Simple Smile...а в пощите колко ли ги бавят след като пристигнат пратките

поне при нас ако пратката е малка до 2 кг известието пристига още до 11-12 часа същия ден, а ако е в колетното (митница) на следващия, въпреки че аз всеки вторник и четвъртък съм абонирана като обаждане или присъствиеи вече ми разпознават безгрешно гласа  Joy

ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?

при нас все дечурлигата от входа са виновни...по е вървежно като оправдание...иначе като се оплаках веднага разконспирираха коя е и защо не си върши работата  Sick викам си ще уволнят някой зарад мен че ми се ще да ми пристигат бързо пратките и затова използвам за децата...сега вече и не питат само проверяват

Общи условия

Активация на акаунт