LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 948
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 380
Ха привет!... да се запиша и аз в темата Laughing
Имам вече 2 поръчки, но не са ми подвърждавали на мейла за тях  Thinking
 А някой има ли представа дали тези си отговарят; http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … 6&prodcolor=3

# 1 381
  • Sofia
 spam2 Извинявам се, но непрекъснато получавам запитвания на лични
   полата на Active Were я продадох момичета  love001

# 1 382
Моля за помощ?
Сестра ми си е харесала една рокля и незнам кой номер да и поръчам, чудиме се между 42 или 44?
Тя е с бюст 95 см и ханш 103 см.

Бих казала 40, но да кажат и по-опитните мами...
Зависи от роклята Simple Smile
По бюст 38-40, по дупе 42..
Дай моделчето Simple Smile

# 1 383
извинявам се за спама   bouquet    Има ли някоя френско говоряща мама ,получих мн. страно писмо и ми трябва превод, но не като този на гоглето.Сега като го разгледах писмото е на англииски ,пише за няква лотария .Интересно британска банка ,гр.Париж.И съм спечелила.Моля някои да помогне

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 22:57 от zoia_tomova

# 1 384
  • Хасково
СПЕШНО ИСКАМ ДА ЗАМЕНЯ САНДАЛИТЕ СЪС СИНИТЕ КАМЪЧЕТА !!!
АКО НЯКОЙ ИМА 40 , А МУ ТРЯБВАТ 39 ДА ПИШЕ !!!!!!!!

# 1 385
Искам да попитам кецовете,като маратонките ли се поръчват +1  за тези става въпрос
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3239721& … ue&ksource=-1   Благодаря!!!

# 1 386
извинявам се за спама   bouquet    Има ли някоя френско говоряща мама ,получих мн. страно писмо и ми трябва превод, но не като този на гоглето.Сега като го разгледах писмото е на англииски ,пише за няква лотария .Интересно британска банка ,гр.Париж.И съм спечелила.Моля някои да помогне

Щом е за лотария, най-вероятно е само за Франция  Wink Но все пак, можеш да метнеш писмото - ако е на английски, ще помогна с превода  Simple Smile

# 1 387
  • ВАРНА
Някой има ли тези балеринки? Хубави ли са и дали си отговарят на номера? Аз нося 39-39,5. Стелката ми е 25,5см. Някой ако е наясно би ли ме упътил Praynig
Благодаря предварително

# 1 388

Щом е за лотария, най-вероятно е само за Франция  Wink Но все пак, можеш да метнеш писмото - ако е на английски, ще помогна с превода  Simple Smile

писах ти на лични

# 1 389
И аз да попитам за едни обувки, дали са удобни и отговарят ли си на номера?
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-redoute-creation.aspx?pr … &numberpage=1

# 1 390
  • София
* към долнището поръчах и суичър в цвят екрю и същия в цвят розов като комплект към долния панталон...страхотен суичър...мека стегната леко ватирана материя Био памук...отговаря си на номера.....реална снимка и в розово

wb
, кой номер са твоите суичъри? Би ли дала размери?   bouquet

# 1 391
Момичета, някоя от вас, поръчвала ли е от тези http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-cyclo-race-st- … tegoryid=48250334 за себе си. Дали стават за жена или са типично мъжки модел. Виждам, че пише да се поръчват +1, но като са мъжки, дали не са уголемени спрямо дамските от един и същи номер. Ако някой може да ми каже дължината на стелката за 39 или 40 ще е най-добре.

# 1 392
  • Пловдив
офффф днес не мога да ви изчета.....да ми остане време да се похваля с новия получен колет към 10.400, естествено много се надявах да е от 14,имам и от 23,26 и още три четири,но се указа този от 29.01. Ама супер какво пък ,явно франсетата много са били затрупани в началото и накрая са си регулирали нещата Simple Smile Има логика и в тегленето на парите,последните 4 поръчки ми ги теглят още на другия ден,а за тази от 14 ги изтеглиха на 29.01,а и имам и други само блкирани.....
сега и отчета ,на което намерих линкове Simple Smile
1.  спортната рокличка на AWS - старахотна е и много ми харесва как стои,отговаря си на номера и интересно че не ми е много дълга,над коляното и като я изпера ще се почудя дали все пак да я скъся малко.
2.  мъжки пуловер - този е втори за мъжа ми,и на зет ми взехме,много са хубави и не мърдат при пране в пералнята,отговарят си на номера  Peace
3.  детско пуловерче - много коментирано и много хубаво  Laughing
4. балеринките в сиво - стават ми и седят много сладко,отговарят си на номера,малко се разминава сивото с това на рокличката но си отиват  Peace
5.  потничета в синьо много са сладки,наистина малко умалени като се има предвид че са 36/38
6.  мъжки тениски много хубава материя,поне на пипане Simple Smile ще видим като ги изперем,но за тия пари и за вкъщи са идеални  Peace имах 6 пакета в кашона си + и същите - поло
Не открих една детска жилетчица и лота панталонки- много обсъждани,една блузка с дълъг ръкав от юношеските.Някой напред коментираше че 180 отговаря (за сако ) на L ,но аз не мисля така ,поръчала съм няколко неща на съпруга ми,той носи М и 40 номер за панталони и 180 му заспива,на зет ми който носи L  нищо не му става от тези.Може би само сакото е било оголемено,казвам го за да не се заблодите.
Имах и доста неща за познати  Mr. Green
Ето и реални снимки

# 1 393
  • София
Добре де...никой ли не познава Мария Михайлова от София...Ако някой я познава, моля пишете....
Ако и имаш адреса, що не й напишеш писмо-сигурно редовно си отваря пощенската кутия, защото чака известие.
Само да попитам за фамилията-сигурна ли си?
Бях сигурна че пише тук.... Точно сядах да й пиша и писмо... Като се замисля не съм сигурна за фамилията...нещо подобно може би е...все пак четох от френската фактура...преписах адреса и фамилията и се надявам поне писмото ми  да стигне до нея  Sad

Мисля си нещо  newsm78 -защо не напишеш тук в кой квартал или на коя улица е адреса?Ако на някоя от тук списващите софиянки е в района и прояви желание може да ти поиска на лични подробности и да пусне директно в пощенската кутия на тази Мария някакво съобщение(примерно кратко описание на ситуацията и  твой или на пловдивска митница телефон за доуточняване) ,за да се задвижат по-бързо нещата?

# 1 394
  • Враца
sophsan 46/48 са но нещо не откривам сантиметъра (подозирам че котката го  е затъркаляла нейде) ще го търся утре, но си отговаря на размера (носи се здължително с потник отдолу)

de3demonka в албумите ги има в черно ...вземи 40...25 см са номер 39

Общи условия

Активация на акаунт