LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 056
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
Много са хубави, изкоментирахме ги в предната тема, отговарят си на нормалната дънкова номерация.
Ето линк: http://www.laredoute.fr/vente-battle-aladin-pepe-jeans.aspx?prod … 6&prodcolor=1

# 1 366
  • София
айде и аз да се похваля с поръчка благодарение на 450  bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bebe-fille-ou-garcon-monta … tegoryid=48248989
тези в розово-25 номер-стелка-16см
и форумските чаршафи в червено-ми супер са и са страхотно качество, и не миришат лошо моите Wink
много съм доволна и чакам и другите си поръчки Laughing

# 1 367
Днес си взех от пощата пакетче от 29.01. Тези дънки са страхотни, но за съжаление са ми малки.
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-ado-fille-morpho-maigre … tegoryid=41789291.
На мъжа ми едни дътки от 7 евро от кръглите цени,http://www.laredoute.fr/vente-jean-gabardine-5-poches-longueur-32.aspx?productid=324131755&documentid=201208&single=false&categoryid=22904451  тези мисля че бяха, също са много хубави. Между другото и  за моите поръчки от 21, 22 и 24 парите все още са блокирани.
кой размерса тези дънки.и може ли снимки  bouquet

# 1 368
  • София

Имам един въпрос тъй като доста от вас ги поръчаха http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-w-zs-star-1000-lo-i-de- … tegoryid=48249797 бих те ли ми дали дължина на стелката за 37 номер и 38 и моля за отзиви за тях удобни ли са ?

Тъкмо този въпрос щях да задам и аз, направо си  ме изпредварила! Wink Моля, ако някой ги е получил вече тези Пумички да каже дали си отговарят на номера!
Чаkам ги тези, ама ме яд - сега са по-евтини от по време на намаленията... гадове такива... Бяха 25, не ги поръчах, после ги намалиха до 21 и ги взех, а сега са 17  Crossing Arms

# 1 369
Добре де...никой ли не познава Мария Михайлова от София (аз пак с моя объркан колет)?  Tired Поръчката й е все с детски дрешки...бях сигурна че пише тук....Заради загубените французи, колета й ще си стои в Пловдивската митница и после ще се върне във Франция...Не знам дали за моя да ме е яд или че Мария няма да си получи  поръчката...не беше никак малка...Ако някой я познава, моля пишете....

# 1 370
  • Някъде там...
мерси Valeria , аз мислех че са по тясни надолу Simple Smile

# 1 371
Добри хора, кажете къде да си видя клиентския номер, че за пръв път ще пиша писмо за липсващ артикул. Praynig

Най-лесно е в някой от потвърдителните мейли за направена вече поръчка.

# 1 372
  • София
Да попитам за отзиви за тези сандалки. Интересуват ме 41-42 номер, колко см е ходилото им?
И още нещо по мейла уведомяват ли ви за направената поръчка?
Последната ми поручка е от 10.02 и дотогава жинаги има потвърждение на майла.
Тези сандалки миналото лято ли пролет си ги поръчвах 2 пъти, защото съм между 37 и 38, но и двата номера не ми паснаха-едните малки-пръстите ще ми изхвръкнат, другите с 1 пръст разстояние отзад-направо ще ги загубя. Иначе са много красиви Sad.

# 1 373
  • Враца
Да покажа поръчката си от 30.01...интересното е че погледнах че е пусната от Франция на 05.02, а е била в софийска митница на 7 и съответно днес пристигна ...явно че им трябва повече време да пристигне от Сф до Враца отколкото от Франция до БГ и другото интересно ми е ...не пътуваха ли само пратките до 2 кг със самолет  newsm78

почучените неща са:

* страхотно долнище на Канабийч...мисля че трябва да е пижама но аз си го взех за домашен панталон или за фитнес...модела е доста интересен и много удобен ...средно тънко еластично трико е...отговаря си на номера...реална снимка

* към долнището поръчах и суичър в цвят екрю и същия в цвят розов като комплект към долния панталон...страхотен суичър...мека стегната леко ватирана материя Био памук...отговаря си на номера.....реална снимка и в розово

* долницата на розовия суичър...същата хубава материя...но определено е за висок човек...много дълги крачоли ей...то с моя ръст ще трябва да хващам голямата ножица hahaha hahaha hahaha... реална снимка

* лот потници, които са от страхотно тънко но меко трико...проблема е че леко се надцених и сега заминват за подарък...по - дълги са отколкото се вижда на снимката...както и да се получи този ефект трябва да се облекат двата потника един върху друг (белия и цветния)..уголемени са според мен поне размер...реална снимка в цвят 1 и в цвят 2

* лот тениски за мъж ми...страхотно меко трико..тънички са но хубави...отговарят си на размера...лек еластични...реална снимка

* и като проба взех юношеското сако от 2 евро за проба на мъж ми...размер 180...стана му...така да се каже на границата е с ръкавите, но му става..страхотно е...а на тази цена просто е без коментар...180 го определям като размер между L и XL ...реална снимка

# 1 374
  • София
Добре де...никой ли не познава Мария Михайлова от София (аз пак с моя объркан колет)?  Tired Поръчката й е все с детски дрешки...бях сигурна че пише тук....Заради загубените французи, колета й ще си стои в Пловдивската митница и после ще се върне във Франция...Не знам дали за моя да ме е яд или че Мария няма да си получи  поръчката...не беше никак малка...Ако някой я познава, моля пишете....
Ако и имаш адреса, що не й напишеш писмо-сигурно редовно си отваря пощенската кутия, защото чака известие.
Само да попитам за фамилията-сигурна ли си?

# 1 375
 newsm44 newsm68 newsm44

Получих първата си поръчка , пусната на 18.01 , от Франция е тръгнала на 04.02.
Снимки след малко  Flutter

Искам съвет за това : http://www.laredoute.fr/vente-camescope-a-carte-memoire-toshiba- … tegoryid=22904792

# 1 376
Добре де...никой ли не познава Мария Михайлова от София...Ако някой я познава, моля пишете....
Ако и имаш адреса, що не й напишеш писмо-сигурно редовно си отваря пощенската кутия, защото чака известие.
Само да попитам за фамилията-сигурна ли си?
Бях сигурна че пише тук.... Точно сядах да й пиша и писмо... Като се замисля не съм сигурна за фамилията...нещо подобно може би е...все пак четох от френската фактура...преписах адреса и фамилията и се надявам поне писмото ми  да стигне до нея  Sad

# 1 377
  • гр.Видин
.

# 1 378
Предварително се извинявам, ако на някой му се стори, че въпроса ми е глупав, но съм новак. При плащането с дебитна карта VISA има ли значение в каква валута е сметката, ако е в лева, може ли да се извърши плащане в LaRedoute?

# 1 379
Предварително се извинявам, ако на някой му се стори, че въпроса ми е глупав, но съм новак. При плащането с дебитна карта VISA има ли значение в каква валута е сметката, ако е в лева, може ли да се извърши плащане в LaRedoute?
може

Общи условия

Активация на акаунт