LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 958
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 515
daynaa какъв линк за голата негърка  Shocked провери си в суивито ако нямаш нищо отказано тя ще ти се появи
Ммм,такова..тя не се ли шегувка  newsm78
амиииии аз не го разбрах като шега незнам

# 1 516
получих колет от 15-ти и малка пратка от 18-ти
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-zippe-adidas-modele- … tegoryid=22916345
това в черно за сина, цената му беше 35 евро, страхотен е
една тениска на converse, беше 10 евро, но не я намирам вече, пак за него
пижамка на катерици за мен, идеална е
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-coupe-slim-active-wear. … tegoryid=23110316
грозни дънки
и един амплиформест сутиен на точки, който ми е малък
и още няколко ненужности, вече или ги няма или са ги преместили, че не ги откривам

Кое им е грозното на дънките, че и аз ги очаквам? newsm78

# 1 517
Ейййййй, колко сте заразни с тези отказани артукули значиииииии...Имам и на двата акаунта по 1 отказан от вчера и онзи ден. Отказана сума от 2Е, при положение, че нямам такъв артикул как се разкрива?  newsm78 И какво беше бон' и нот'да вор?
Упс, засрамвам се...прочетох... Embarassed

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 14:37 от Анонимен

# 1 518
Искам да ви попитам относно поръчката - кредитната карта в евро ли трябва да бъде непременно?
Не.
Може и да не е кредитна, само да има пари в нея Simple Smile
Grinning ама какви пари - евро или може и бг левове?

# 1 519
  • София
daynaa какъв линк за голата негърка  Shocked провери си в суивито ако нямаш нищо отказано тя ще ти се появи

И аз неискам да изчезва, искам си парцалите до един Mr. Green

# 1 520

поне малко да се развеселите Laughing,че с тези..."няама ми колета" и други тревожни мисли,и моята негърка за сега си стои,надявам се да не ми откажат нищо,имам още 4 колета и също като вас тръпна в очакване Praynig

# 1 521

И аз неискам да изчезва, искам си парцалите до един Mr. Green

Persia,снимката не е линк,би ли се редактирала  Mr. Green

# 1 522
И аз видях отказан артикул. Не открих информация дотук трябва ли аз да им пиша за ваучер, вместо чек или вече това е практика да ги пращат?

# 1 523
Искам да ви попитам относно поръчката - кредитната карта в евро ли трябва да бъде непременно?
Не.
Може и да не е кредитна, само да има пари в нея Simple Smile
Grinning ама какви пари - евро или може и бг левове?

Виетнамски донги, монголски тигрици, венецуелски боливари... левове, евро, долари... каквото ти душа иска. Банката ти ги обръща в евро в момента на плащането по  курса на деня.

И аз видях отказан артикул. Не открих информация дотук трябва ли аз да им пиша за ваучер, вместо чек или вече това е практика да ги пращат?

Ако отказаният артикул ти е за малка сума до 10-15 евро, никой няма да се занимава да ти издава чек, ще ти пратят ваучер. Не е нужно да пишеш.

# 1 524
  • София
Velesa,мен също ме интересуват тези маратонки и по точно дали си отговарят на номера тъй като аз нося 37 няма такъв та дали ен са +1  Flutter Crazy 

# 1 525
Благодаря ти много, за малка сума е засега, но е от поръчка от 19.01 / артикула е изчерпан на 11.02. Разбили сме ги франсетата. Почти месец не могат да комплектоват, поне сме застраховали от уволнения заради кризата доста народ. Mr. Green

# 1 526
  • Бургас
Ето и нещо евтино от мен http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … tegoryid=48250334 Сега, ако някой каже и как са в действителност, ще съм много благодарна.

Хммм, как ви се струват - дамски или мъжки? В мъжкия сектор са, но аз се чудя  Thinking

Velesa,мен също ме интересуват тези маратонки и по точно дали си отговарят на номера тъй като аз нося 37 няма такъв та дали ен са +1  Flutter Crazy 

Пише да се поръчва +1.

# 1 527
Благодаря ти много, за малка сума е засега, но е от поръчка от 19.01 / артикула е изчерпан на 11.02. Разбили сме ги франсетата. Почти месец не могат да комплектоват, поне сме застраховали от уволнения заради кризата доста народ. Mr. Green

Айде пак ще го напиша....
Това, че на датата Х са въвели в системата, че артикулът е изчерпан, НЕ означава, че тогава е изпратена поръчката. Просто тогава са "сколасали" да въведат и твоя ваучер, наред с няколко стотин хиляди други, вероятно.

# 1 528
Получих си пратките от 08.01 и 10.01 на митница, а чакам от 16.01 /за поща/, 22.01, 24.01, 29.01, 30.01, 02.02, 10.02, 11.02. Постоянно проверявам за отказани артикули, но засега и аз се радвам на присъствието на негърката  Mr. Green

# 1 529
Опит да се пошегувам, но явно напрежението е в повече. Видях миналия път обяснението и съм го взела предвид. Аз чета редовно, нищо че не пиша.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт