LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 950
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 545
smool ,имам тези ,но моделите са сходни, предполагам ,че и стелките са еднакви.На 40 1/2 номер стелката е 26,5 см.    Peace

# 1 546
iovka_74,а отговарят ли си на номера  Rolling Eyes

# 1 547
Аз си мисля, че може да са написали една сума, а тя да включва няколко артикула...И аз нямам близка такава сума. Значи като станат два реда в отказани да очаквам да ми пратят ваучера, така ли?

# 1 548
  • Sofia
До сега никога не са ми обединявали сумата като тотал за връщане, винаги артикулите са си били описани 1 по 1 кой колкото си е струвал.
За чековете и аз не съм много съгласна, че за цели поръчки се пращат само имам няколко за 0,6 евро които се въргалят в къщи, то и да се снимам с тях не си заслужава, камо ли да ги връщам.  Laughing

# 1 549
вчера една приятелка е получила поръчка, в която имаше и три неща за мен.
похвалвам ето http://тази рокличка за голямата и за малката.
за малката за съжаление са ми пратили 102 като размер, вместо 98. така че май като гледам каката ще намаже рокля и туника, а за малката ще поръчам нещо друго. а ми се искаше да се кипрят в еднакви модели с различни разцветки, ама карай....
и черната жилетка с къс ръкав и качулка за мен - ето тази е страхотна, ама вие си знаете, де. Wink

ииии, да кажа, че и аз искам гола негръка в рембу-бла-бла-бла, а не ваучери и разправии, аааам ха... Crossing Arms

# 1 550
paola2, за златничките, аз си мисля, че са повече дамски модел, отколкото мъжки, въпреки че и те са наредени при мъжките. Виждала съм такива, само че в черно (много ми харесаха) в магазин на Найк и си бяха при дамските.

Ама кажете, все пак, какво мислите за другите Найк - дамски или мъжки са? Че искам да поръчвам...

Според мен са унисекс Peace

# 1 551
  • Бургас
paola2, за златничките, аз си мисля, че са повече дамски модел, отколкото мъжки, въпреки че и те са наредени при мъжките. Виждала съм такива, само че в черно (много ми харесаха) в магазин на Найк и си бяха при дамските.

Ама кажете, все пак, какво мислите за другите Найк - дамски или мъжки са? Че искам да поръчвам...

А бе и аз мисля така, но искам да поръчам на мъж ми, та питам и за вашето мнение, че да не ме бие после по главата с тях  Laughing

Ама ти всъщност за кои казваш, за златните на Паола или другите-сивите?

# 1 552
Димяни, не знам дали са мъжки или женски, но си пише да се поръчват +1. Според мен, редутци нещо са пообъркали секторите. Аз имам от предните намаления ето тези http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-nike.aspx?productid=324 … tegoryid=48250334 които в момента също са в мъжкия сектор, но са си чисто дамски. Просто не си представям мъж да се изтипоса в нещо подобно. Тези златните, които намигат на paola2 също си ми приличат на женски.

# 1 553
момичета направих нова поръчка и ми излезна един розов бутон на който пишеше (губи един размер през пролетта)превод от преводача,но докато го превеждах изчезна единственото от френски което си спомням пишеше avant

# 1 554
Димяни, не знам дали са мъжки или женски, но си пише да се поръчват +1. Според мен, редутци нещо са пообъркали секторите. Аз имам от предните намаления ето тези http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-nike.aspx?productid=324 … tegoryid=48250334 които в момента също са в мъжкия сектор, но са си чисто дамски. Просто не си представям мъж да се изтипоса в нещо подобно. Тези златните, които намигат на paola2 също си ми приличат на женски.

За тези за мен спор няма - дамски са.

# 1 555
En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

момичета какво ще рече това

# 1 556

А бе и аз мисля така, но искам да поръчам на мъж ми, та питам и за вашето мнение, че да не ме бие после по главата с тях  Laughing

Ама ти всъщност за кои казваш, за златните на Паола или другите-сивите?
За златните на Паола, те с тези големи номера, едва ли са само за жени

# 1 557
Здравейте момичета. Днес си взех поръчката, която бях пуснала на 15.01. Но ми липсва един артикул - фактурата е задраскана и поправена с химикалка. Някой има ли идея какво следва сега???? newsm78

# 1 558

ами то си се вижда, 4е запетайката е розова

# 1 559
  • София
Момичета, искам да ви питам нещо за сутиените - преди време си поръчах един № 105Е /бълг. номерация 90D/ , но ми беше малък и то доста.  Embarassed
Сега прочетох в темата на FINTY: " Френската, обаче, мери не подгръдната, а гръдната обиколка - тоест обиколката в най-широката част на гърдите.
Най-лесно е да запомните правилото към българската номерация да добавите 15 сантиметра. Размерът на чашката остава същият. Например: българският размер 85В отговаря на френски 100В."

Да обаче при мен под гръдната е 90,  в най -широката част 112 см, така разликата е 22 см, дали трябва да поръчвам 112..
Моля някой с подобни мерки да даде съвет, и дали зависи от модела /може би не съм уцелила подходящ такъв/
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт