LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 395
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 590
# 1 591
  • София
Имали я някой тази чанта, тип спортна е нали поне така си преведох.
http://www.laredoute.fr/vente-sac---humbeline--de-repetto.aspx?p … tegoryid=38888050

# 1 592
Получих известие за поръчката от 16.01 за поща  newsm44 В нея е само тази рокличка  , която толкова дебнех и 2 часа след като я поръчах изчезна от сайта. Много се притеснявах, че ще ми излече, че не е налична, а е за РД-то на малката.

# 1 593
Имам " тъп" въпрос

Защо пускате по няколко поръчки и то виждам общо взето в дни, които са наблизо?
Изчерпвате лимита от 25 артикула за 1 поръчка или се сещате за нещо още или има някаква трета причина?? newsm78
И ние незнаем Wink...болеста ни кара! Crazy hahaha

Разсмя ме, но си е вярно  Mr. Green

# 1 594
  • София
Mon panier

Livraison

Paiement

Validation

* Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Header_Light

Adresse de facturation :

Si La Redoute souhaite me contacter, notamment pour la livraison des articles en attente, livrables en Relais Colis ou Rendez-Vous Catalogue, je préfère que ce soit :

Par courrier à votre adresse de facturation
Le point sur ma commande
Montant de ma commande    42,00 ?
Ma réduction    -18,00 ?
Un cadeau :    GRATUIT
Participation forfaitaire
aux frais de traitement    5,00 ?
Supplément :    1,20 ?
Total à régler    30,20 ?

Besoin d'une conseillère pour
terminer votre commande ?
1 Cliquez sur : sauvegarder ma commande
2 Appelez le 0 892 350 350 (en savoir plus)
Здравейте! Много се извинявам!, ако някой има възможност да ми помогне! Знам, че ви е омръзнало да обяснявате на такива като мен, но не мога да пусна първата ми самостоятелна поръчка. Стигам до VALIDATION  и като натисна  JE VALIDE MA COMMANDA  горе с червени букви ми пише      *  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Не знам френски, но се старах да го направя правилно и опитвам от 3 дена. Ако някоя от вас се въоръжи с търпението да ми помогне   bouquet  bouquet  bouquet  А на останалите се извинявам!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 18:35 от iankampanova

# 1 595
  • Sofia
Момичета я тия балеринки от естествена кожа ли са Wink. И как са номерациите. И линк ако имате Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222891&pid=5363898

Hug
верурени са, отговарят си точно, линк не намирам

# 1 596
Да споделя с вас,4е в4ера не само,4е ми бе6е ужасен ка6она,но много от дрехите бяха жадени от пликожете и набутани обратно,явно не са им допаднали не6тицата ми  Close

ужас
и при мен ли така ще се получи  Cry Cry
какво се прави в такива случаи  Confused

# 1 597
  • In The Middle Of Nowhere
Да попитам някой успял ли е да плати на 2 акаунта с виза електрон на Райфайзен???

От доста време опитвам, но безуспешно, според мен не би трябвало да е от това проблема, но .. де да знам дали няма да ми скрои този номер картата, чувала съм и за такива случаи  Sad

# 1 598
някой поръчвал ли е  това ? Кой номер да си поръчам 40 или 42 при гръдна обик. 97 ?
извинявам се , че ще повдигна въпроса за белите еспадрили  /спомням си , че са обсъждани / , но който ги е получил моля за отзиви
Благодаря предварително

# 1 599
iankampanova, по принцип първият пост на темата е точно затова - да се спести излишно питане на едни и същи въпроси. Та значи не ти приема картата. Причините може да са хиляди. Първо, каква е картата? Второ, има ли пари в нея? Трето, ако има пари, дали са достатъчно? Четвърто, ако си правила многобройни опити да платиш, може и да е блокирана.

# 1 600
Да попитам някой успял ли е да плати на 2 акаунта с виза електрон на Райфайзен???

От доста време опитвам, но безуспешно, според мен не би трябвало да е от това проблема, но .. де да знам дали няма да ми скрои този номер картата, чувала съм и за такива случаи  Sad
Да,аз съм плащала с една и съща карта на Райфайзен виса електрон на 2 акаунта  Peace

# 1 601
  • София
Най вероятно е блокирана, защото бях въвела грешна дата на валидност на картата и днес ми казаха в банката. А какво да направя за да ми я разблокират?

# 1 602
  • In The Middle Of Nowhere

Да,аз съм плащала с една и съща карта на Райфайзен виса електрон на 2 акаунта  Peace

Оххх, успях най-после! Много бавно ги осчетоводяват тези пари в Райфайзен  ooooh!

# 1 603
  • София
vi_ki,не мога да кажа дали са умалени...аз по принцип имам обувки колкото 38,толкова и 39,балеринките ми от Редута всички май са 39 и са ми ок,а едни сандали,ето тези са 38 и незнам защо реших,че от обувките ще са ми добре 38...всъщност не са ми малки,но ми теснеят Rolling Eyes
Ти кой номер поръча?
sVeshti4ka,а твоите кой са?Ако някой има 39 и не му стават да свирка!
Моите са 38, какъвто по принцип взимам от Ла Редут.

# 1 604
black_angel1 и аз имам дебитна виза електрон на Райфайзен и плащам на два акаунта без  проблем а за онлайн банкирането им просто не ми се коментира  пари изтеглени от Ларедуд на 09/02  ги отчетоха чак на 12/02 , а когато внасям трябва да минат парите поне два пъти през Борика и тогава мога да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт