LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 585
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 605
Най вероятно е блокирана, защото бях въвела грешна дата на валидност на картата и днес ми казаха в банката. А какво да направя за да ми я разблокират?
Няма значение каква дата на валидност си въвела Simple Smile Не ти е блокирана за това..
Може да ти е блокирана ако си си надвишила броя на дневните (седмични) транзакции.. И тогава можеш само да чакаш..

# 1 606
  • Враца

систъра ми ги има в дългия вариант аз в късия...уголемени са и вземи един размер по - малки...много е хубав и мек (не като повечето от ленените продавани в БГ)..реална снимка на бял и пудре (много бледо розово)

# 1 607
  • София
iankampanova,не знам дали има значение за теб,но в поста ти по-горе са имената ти с адреса,мой съвет е да изтриеш нещо,не е нужно да копираш всичко!Колкото до блокираната карта,най-добре се обади в твоята банка и питай там.Те най-добре знаят дали е блокирана или не и каква е процедурата!

# 1 608
wb кой номер са  панталоните ти ?

# 1 609
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel1 и аз имам дебитна виза електрон на Райфайзен и плащам на два акаунта без  проблем а за онлайн банкирането им просто не ми се коментира  пари изтеглени от Ларедуд на 09/02  ги отчетоха чак на 12/02 , а когато внасям трябва да минат парите поне два пъти през Борика и тогава мога да поръчвам.

Аз пък днес тъкмо дадох заявка за он-лайн банкирането им и  ще видим колко е читаво...но забавянето в осчетоводяването го констатирам в сравнение с това на ПИБ, където просто са страшно бързи и мога минути след това едва ли не да направя поръчката  Peace
Както и да е мерси, че сподели и ти, няма да спамя повече заради това  Simple Smile

# 1 610
  • Враца
IskamVsichko 44 при носени от мен 46...систъра ми си взе първо 48 и и бяха големи (а всичките и панталони и дънки 48 ) продаде ги и си взе 46...отпуска се панталона при носене имайте продвид все пак е лен...бих ги измерила но съм ги прибрала нейде при летните дрехи

# 1 611
Мерси за информацията wb   bouquet

# 1 612
 wb я сподели за тези маратонки кой номер са и дали са с много тънка подметка че мъжа ми като се е влюбил в тях други не иска
http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute02?authkey=jihVo7D … 79173052957501538

Принципно ако внеса парите сутринта не зависимо дали ще е преди или след 11 час мога да пусна поръчка чак след 17,00 като мине последното отчитане от Борика .

П.С. Оправих линак за тези става на въпрос

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 19:06 от BARBORANA

# 1 613
  • Враца
кои от маратонките ...на Пума ли  newsm78 ...Пумите поръчвай +1 и за двата чифта, а на La Coq sportif кецовете си отговарят на номера ...

а колкото до внасянето питай банката...на мен момчето ми каза че в колкото и да ги внеса мога да разполагам с парите си едва след 19 часа (кредитни карти на Булбанк ползвам)

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 18:54 от wb

# 1 614
мога ли да плащам с дебитна карта маестро на сибанк

# 1 615
  • Sofia
Ето малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123005&pid=10546895
Вместо 2 калъфки от единия комплект с чаршафите са ми сложили 2 долни чаршафа с ластик и комплекта ми става горен и 3 долни, писах на Сабине да видим какво ще измисли, но определено не ми се крои и шие, искам си калъфките.

# 1 616
Днес получих поръчката от 29.01- 4,200 кг., а от 25.01 я няма още, но тя ще е към 10 кг. сигурно. Незнам дали за това ли се забавя. Поръчката от Франция е тръгнала на 5.02.
Много е хубаво, дебело и на много добра цена. Детето ми е високо около 95 см. и 86 размер му стои добре, даже може и на малко по-високо дете да стане
не е кой знае какво, предния път поръчах черен пак 40 размер и ми е голям, този белия е пак същия размер, но ми стои по-добре. Явно не си отговаря на номерата.
Излезе ми 16Е, а за тези пари е идеален.
15Е ми излязоха. Много трудно уцелих номера който ми трябваше, но незнам дали ще са удобни. Доста им е твърда подметката, трудно се огъва, кожата е изкуствена, и отпред също е било от изкс. кожа и сигурно доста ще се обели. Според мен са за по-големи деца, които добре вървят, вече за 26-27 номер.
Добре изглежда, и ми е точно. Отговаря си на размера.
много са хубави
Едното полу, и поставката за микровълнова нещо не мога да ги намеря.
реални снимки

# 1 617
# 1 618
  • София
Пак да попитам някой получи ли вече тези детски шапки?  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5642213& … ue&ksource=-1

# 1 619

Да същото е. Даже и цената му не се е променила още Peace

Общи условия

Активация на акаунт