Здрави, весели, засмяни- това са Габровските малчугани.

• 15 238
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
arnaudova24 , честит рожден ден! Бъди много обичана и уважавана майка и съпруга!

# 106

arnaudova24, честит рожден ден!Много здраве и щастие!

# 107
На патерици ама от сърце много щастие arnaudova24   bouquet

# 108
newsm59  Честит рожден ден на Tushe_v_ataka!

Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост, да бъдеш истински човек!

# 109
                             Честит рожден ден Tushe_v_ataka!
                 Пожелавам ти бъдеще ,по-светло от слънцето:щастливи мигове,повече от звездите и любов,по-истинска от самите нас!!!    bouquet  bouquet
  Това стихотворение на t_nestorova  smile3525, още ме държи.
Споделете, какво правите в тези мразовити дни  cold?

# 110
T_nestorova - мерси за труда и страхотната тема. Запис и от мен -чак сега ви открих. Аз съм мама на 4 годишен  батко и живот и здраве на мома  smile3522 през април.
Може да се засечем със другите априлки горе във родилно. Ще се радвам много, че вече ме хваща шубето. Първото го родих в София и за тукашният родилен дом не знам нищичко. Ще се радвам ако споделите впечатления.
  bouquet поздрави е доскоро от мен.

# 111
 Честит рожден ден Tushe_v_ataka!

petiana , дай инфо за РД на баткото и термин за момата да ви впиша на първа страничка Лека бременност и добре дошла сред нас.  Hug
kallii , има още едно подобно, но ще ви го пусна друг път, че много се натъжам от тях, а времето е достатъчно мрачно за да ви товаря допълнително.
Не казваш нищо, как е Васко.

# 112
petiana, добре дошла Simple Smile Априлките тук се увеличаваме  Sunglasses Sunglasses

# 113
petiana , добре дошла при нас  Hug Леко бременеене ти желая.
Мисля, че няма за какво да се притесняваш за родилното, все пак си минала по този път.
Наскоро едно момиче, пишещо като гост в темата ни доста го похвали, в сравнение със София - Шейново. И беше пристигнала в последния момент от София, за да роди тук ( е имаше и доста други основателни причини за избора си ).

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:45 от ledenata

# 114
Здравейте и от мен  Hug
 newsm59 на патерици на Арнаудова!
 nbirthday на Tushe_v_ataka!
Да сте живи и здрави и да се къпете в море от любов и щастие  bouquet  bouquet  bouquet

welcome на petiana и аз съм бъдеща априлска мама и ако моето момиченце реши да тръгне по-раничко може и да се засечем  Wink

Иначе при мен всичко е наред, бебчето става все по-активно и все по-хълцащо Heart Eyes Другата седмица съм последно на работа и после вкъщи и на разходки и нямам търпение през почивните дни около трети да пазаруваме  бебешки нещица smile3508 newsm44

Поздрави от мен за всички, пишете как са малчовците  Hug

# 115
Честит Рожден Ден на Tushe_v_ataka здраве, щастие и любов ти желая!

petiana лека бременност!

Още малко остана и ще можеш на гушкаш момата.
По въпроса за впечатленията от Габровския родилен дом - моето мнение е да си ангажираш предварително екип за раждането Peace

# 116
petiana добре дошла и от мен! Hug
Относно ангажирането на лекар-аз съм против.Веднага давам пример със себе си.Аз преносих две седмици и ако бях си платила на лекар със сигурност той щеше да ми насрочи планово секцио,а аз много държах да родя нормално.Естествено това си е моя гледна точка,има много момичета,които предпочитат плановото секцио,всичко е въпрос на личен избор Simple Smile

# 117
  • в илюзия
Деси и дидо твърдението , че ако си беше ангажирала лекар щеше да ти насрочи  секцио е напълно погрешна! Аз имах лекар , преносих 5 дни и ми предизвика раждането с таблетка , поради увиване на пъпната връв на дъщеря ми ми направиха спешно секцио , защото имаче имаше възможност да стане нещо много неприятно. Една приятелка имаше сходен проблем , само че тя беше с изтекли води и я чакаха 24 часа да роди нормално , като дори е била на система , но не е могала да роди нормално и за това е била със секцио.
 Аз съм на мнение , че трябва да имаш уговорен лекар.

На рожденничката и пожелавам много здраве и щастие  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Деси, позволи ми да не се съглася с теб. Ако не искаш да родиш с планово секцио без сериозна медицинска причина, никой не може да те принуди. Имам 3 приятелки, които са преносили - едната с 3 дена, другата с 5-6, третата с 1 седмица. И трите са родили без предварителна уговорка с лекар - първите 2 нормално, а при третата са направили секцио по спешност в последния момент, но 9 часа преди това е вървяло нормалното раждане.

# 119
Здравейте мами! Mr. Green
Най-накрая успях да се докопам до компа и да ви  typeuuОт наколко дена моят Бебунстер Мунстер е на фаза  newsm32 #Onfire и направо ми идва да си smile3511То не бяха зъби не бе чудо,само нерви троши детето ,а зъб се е спрял там на края и само се белее...Казват ,че уж е генетично ,а на мен много трудно са ми избили и незнам въоръжавам се с търпение! Crossing Arms Whistling
Ние пък направихме скоро половин годинка и за теб Т_Nestorova  специално е това: newsm51!Страхотно стихотворение!
Опитах се да го захраня моят дивак feeding ,обаче май няма да е скоро .Засега остава заклет цицоман!Несмея да му предлагам сега храна,че малкото което бях успяла да направя (тоест да приема поне парченце ябълка са си смуче там), отиде по дяволите!Прави едни такива физиономии и се опитва да  Sick,абе не е за разправяне Mr. Green!Другият месец,небързам заникъде!
Та да поздравя и аз с едно добре дошла welcome на Petiana! И безпролемно бременеене до края!
Надето_К таман се бях затъжила за теб и ти хоп днес в темата Hug
Друг който ми липсва така и ми бяга по тъч линийката е Другоселец !Загуби се това момиче newsm78 Дано всичко е наред при нея!
Сега тук в къщи е някаква "бяла тишина" Mr. Green и немога да се нарадвам!Бебо спи и аз отивам малко да релаксирам и използвам момента докрай!
Tushe_v_ataka
 newsm59  Gift Да си жива и здрава!Това е най-важното!
Ема и аз не пиша,непиша и взема та си наваксам пропуснатото hahaha JoyВсе едно не съм виждала клавиатура!
Хайде чао от мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт