Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява лененото семе и къде мога да го намеря?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява лененото семе и къде мога да го намеря?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, като планове за срещи, празници като Свети Валентин и Трифон Зарезан, диети, здравословни проблеми и лични преживявания. Те също така споделят истории за онлайн запознанства, проблеми в личните им отношения и стремежи да преодолеят емоционалните предизвикателства.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Темите на публикациите обхващат различни аспекти от живота, включително лични преживявания, работни ситуации, кулинарни предпочитания и бъдещи посещения на Кипър. Форумът насърчава обмена на мнения и съвети и предлага подкрепа в трудни моменти. Някои конкретни теми включват нови автомобили, пътни инциденти, песни за Евровизия, рождени дни, планиране на сватби и карнавални костюми. Освен това има публикации за поздравления за рожден ден, празници и сватби, споделяне на лични преживявания като грижи за домашни любимци и здравословни проблеми, обсъждане на бъдещи планове като сватби и празници. Споделят се също лични впечатления от концерти и се изразяват надежди за бъдещи срещи и събития.
-
Какви са вашите съвети и опит за плащане на комисионна при започване на работа в чужбина?
-
Какви са вашите преживявания в работата в чужбина и какви са препоръките ви за намиране на по-изгодни възможности?

.....та понеже не бих искала да ви виждам съвсем изтощени ще ви заложа малка задачка за която помолих преди време обаче никой внимание не ми обърна та
- омммммм!!!
.., щото както си го заусуквала с таквизи приказки:"
...
. След като се уверих , че детето е добре, слязох от колата за "да се запознаем". В следващия момент взех да се тревожа за яденето във фурната, което бях сложила да се пече. Започнах да си представям как ще се забавим с полицията и как ще се запали къщата . Щеше да ми дойде твърде много за един ден. Реакцията на полицията беше светкавична и ни казаха да отидем в еди колко си часа еди къде си за да се оформи протокола. Нещастника дойде с 1 час закъснение, а работата беше за 5минути. Изпратиха го да плати нещо някъде си , а на мен ми дадоха документите за рент а кар фирмата, от които съм взела колата. Оказа се, че на виновника не му стигат парите да плати и ......аз извадих и му дадох...... казах му " ела да ме чукнеш пак, за да ти дам още пари "
звучи малко двусмислено на български
. Това ми беше реакцията, днес се замислих каква съм в очите на момчето - идиотка или ангел. Не е важно, защото аз със себе си съм ок, знам че така е трябвало да постъпя. А и ставаше въпрос за 4-5 евро. Как бихте постъпили вие на мое място, мили ми момичета?

..., но нали ти си направила онова което си сметнала за добре, така че, какво значение има?.. Представям си как си се притеснила за детенце. Тя дали се е изплашила от случилото се? Мисля, че е добре да наблюдаваш дали ще спи спокойно и т.н. Важното е, че всичко вече е свършило. Но може би, по- важното е, че в такъв критичен за теб момент си успяла да направиш добро за някого.

. И ...на следващия ден след инцидента(т.е снощи) ми се обадиха да отида да си взема чисто новата колаааааааааааааа
. Та затова съм мнооооооого доволна
. А сега да почерпя за MITSUBISHI PAJERO-то, (модел 2008, фул екстри) с каквото предлага мини бара

... Хайде релакс вече - всичко е заминало и най-важното, без сериозни последици