Кипърски Валентинки с БГ половинки (20)

• 19 761
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ееее Муци чу мед и айдееее - юруш на маслините.  Joy
Кола лайт , пепси лайт и всичко което не съдържа захар ДЕРБИ , може да се пие.  Peace
Това са хапове , но съдържат липов мед и пчелно млечице. Все забранени неща , но няма начин преди всичко здравето.  Peace Е свалям по-бавно явно , но и на това съм доволна.  Laughing
Премери се , може да има някой минус.  Hug
При мен си личи , забелязват ме поне.  Blush

# 181
Здравейте и от мен!
Мирката, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! бЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet Hug
Матете,радвам се че сте по-добре вече,а това че Светли не е боледувал е просто чудесно...на много малко деца им се случва Hug
Муци,телефона още   е на сервиз Sad те тука май не обичат да си дават зор хората.Като знам какво беше с лаптопа и съм се въоръжила с търпение...почвам и аз така да го карам...сига-сига Peace
А някой нещо за Катето знае ли...толкова много май не е отсъствала до сега Thinking
Слънчев ден на всички ви пожелавам  bouquet

# 182
 ЧРД, Мирка!  Здраве, любов и късмет...
...и живот пъстър като този букет!

Муцеййй, ей мЪ-на в цялата ми прелест reverance  Мерси за леко пресиленият комплимент - че съм бургаско - верно.., ма чак пък "девойче"... Laughing.., но да речем съм "секънд хенд девойче - втора младост (+ремарке)" hahaha... Но това не ми пречи да ги моря тибетците Wink.., макар че вчера пропуснах поради недостиг на време и някои други ядове, дето ми фиксират вниманието на дневен ред...

Мастерче, благородно ти завиждам за приятелството с Цветанчо yes - сигурно е вълнуващо и интересно да общуваш с такива хора...

Шанкулче, правилно - търпение му е майката душко!... Пък и нали са ти дали някакъв телефон да ползваш временно... В най-лошия случай ако повредата е неотстранима, ще ти дадат друг нов телефон.

Маатете, стискаме палци за мъжО ти - всичко да мине ок!

Хубав ден на всички!

# 183

Мастерче, благородно ти завиждам за приятелството с Цветанчо yes - сигурно е вълнуващо и интересно да общуваш с такива хора...

Ми то около мене само такива са(като Цветанчо....) и съм много доволна,щото са много свестни,добри и искрени хора,нищо ,че са известни...В смисъл,че известността не им е попречила на душичките....
Нямам само моя снимка,та затова ви показвам тази...

# 184
  • София
Добре де, специлано се върнах да погледна снимката и простете моето невежество, ама кой е Цветанчо.... Embarassed newsm78

# 185
Цветанчо е по-младия мъж на снимката....Китариста на Ку-ку БЕНД...

# 186
  • Larnaca, Cyprus
Ей ме на и мен ........... newsm47
На когото съм липсвала да не тъгува вече ЗАВЪРНАХ СЕ  newsm47
Дани73Ние като работодатели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искаме препоръки и при нас почти винаги си носят защото все пак става въпрос за готвачи сервитиори за които е важно да знаеш къде как и какво са работили......  chef bowuu....по отношение на другото запитване за да получиш помощи от бюрото по труда първо трябва да се регистрираш че вече не си на работа и след това да си търсиш евентуалните помощи които точно как се изплащат не мога да ти кажа но можеш да питаш на място като отидеш за регистрация.... bowuu
Жабче и Мастерче...а желенце такова плодово може ли да ядете ако ДА кажете на Муци че взех да се притеснявам за нея на човек като му се яде сладичко и може да си полудеее направо........ tooth
Мастерче и аз така като Муци искам снимка от периода СЛЕД този ПРЕДИ ни е ясен.......я да видим стройна снага СЕГА.....  Hands Clap
Шанкулче да да права си толкова време не съм отсъствала до сега обаче ме беше хванала една ПРЕМЕСТВАТЕЛНА треска т.е. нали ви казах че мъжо ще докара едни столчета и диванчета та вчера цял ден местих и чистих из нас да ги наглася както на мен ми харесват та успях де накрая но за сметка на това ви бях изоставила малко дано да не сте тъжили в очакване за мен мнооооооооооого atwork..... Joy Joy
Мирката ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ....... newsm59  bigdance2 newsm59......бъди винаги щастлива и обичана  и скорошно идване в Кипър  newsm51
А засега ви оставям отивам До Кукунделка да видя дали някой не се е изявил тез дни и после пак ще дойда newsm53

# 187
  • София

Вярно бе..аз се почудих на кой ми прилича... Embarassed Laughing

Дани, само да вметна, че в България ако те съкратят ти дължат обезщетение в размер на две брутни заплати ако не е спазено предизвестието заложено в трудовия договор и още една заплата, ако не успееш да си намериш работа веднага след съкращението. Със сигурност има подобни обезщетения и в Кипър! Peace

# 188
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Joy Joy Joy Joy Joy Определено имаш нужда от нещо сладко.  Joy

# 189
Ми то около мене само такива са(като Цветанчо....) и съм много доволна,щото са много свестни,добри и искрени хора,нищо ,че са известни...В смисъл,че известността не им е попречила на душичките....
Ей на точно това имах предвид, Мастерче - да ги познаваш като личности /извън популярния им образ/, да ги усещаш свои приятели, които от една страна не са се главозамаяли от известността си, а от друга пък вероятно винаги имат да споделят нещо интересно.., някоя случка "иззад кулисите" coolcool - вълнуващо ми се вижда да си заобиколен от такива хора...

Муце-Мецейййй, Joy Joy
----> това ако го беше казала Кати, дето от две петилетки и кусур е извън БГ... smile3560
Ама наистина човек понякога блокира и не се сеща дори в очевАдни случаи /като тая снимка/ hahaha....
Ся да не се докачиш.. Hug.. - нали знаеш че приятелски те задявам...

# 190
  • София

Жабке, прочетох твърденията нанякой си у Дюканската тема, че тази диета водела до затъпяване..... Joy Ама си мислих да се прояват симптомите поне като стигна до четвърти етап... hahaha

Блондич, то от въдрастта душко... Mr. Green Аз по прнцип в разпознаването не съм много добра...На едно празненство на щерката докато я разпозная между всички деца взе, че им свърши сценката.... Heart Eyes Ти ми говориш з адруги хора.... Twisted Evil

# 191
  • Larnaca, Cyprus
Сега за ЦВетанчо не че го познавам пък и надали ще се запозная някога с него обаче като говорим за известности ами то в нашия ресторант например кой ли не е идвал обаче интересното е че седиш пулиш се чудиш се кой е тоя или тая.....и това обикновенно се случва с мен защото нали си ги виждал по ТВ то такива нагласени направени пък като дойдат през деня обикновенно са дигизирана със шапки и очила та така ..........КАК ДА ПОЗНЕШ КОЙТО И ДА БИЛО ......абе големи базици са ставали..... #Crazy...............а да не говорим че НЯКОЙ ми беше казал че при прекалена употреба на Ниско калорична ЗАХАР или ПОДСЛАДИТЕЛИ започваш да забравяш първо помалко а после ти се губи и по повече Joy Joy

# 192
Муцанкее,я хапни едно крем-карамелче  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 193
Жабкеййй, голям си образ Wink Joy

Ааааа, Муце, такава значи работата - не си физиономист... Аз пък напротив - лица страшно помня и разпознавам.., сигурно щото набивам много сладко - направо като дЗвер съм Mr. Green

Кати, майтапа настрана, обаче си е самата истина това - организмът си има нужда от определено количество въглехидрати.. и то точно сладки изделия /шоколад, пасти, етц./... Те са като гориво за мозъка и когато го лишаваш по-дълго от това "гориво" започва да не работи добре - умора, виене на свят, забавено мислене и реакции даже... #Crazy /ако напълно изключиш сладкото за дълъг период от време/

Мастерче, де го тоя крем-карамел, че като го чух и ми потекоха лигичките направо... newsm22

# 194
Блонде ето душко...

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 14:42 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт