МАРТенки сме ний добри,Слънцето със седмо бебе ни дари!!!

• 13 676
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Слънце, да ви е честито малкото  съкровище !!! Да ви носи само радост и усмивки!!!lovekiss  Party TimeFlowers Bouquet
Kikomery Арнаудова, щастливо семейство и пълна къща с деца!!! baloni

вероники и аз съм се насочила към чиковска кошница, ама - уви-по-натам ще е!Сигурно вече си отишла до фирмения им магазин, ама ако не си- и там нямат и очакват!!! И накрая като докарат сигурно ще са 3 бройки и ще свършат като нищо!!! #Cussing out
вили ст, идеята за подаръка ти е супер!!! Аз нищо не мога да измисля  newsm78

# 106
  • Варна
Честита радост, Слънце, на теб и цялото ти семейство! Щастливо и безгрижно майчинство за теб и много здраве и късмет за малката Симона!
Честито семейство на Мери!

Veroniki, аз най-накрая поръчах и леглото и матрака на Арбор от Бебе Плюс, Дианабад.  Оттам се оказаха най-отзивчиви, както и от Слънчице, но те са в Люлин, а аз ще разкарвам друг да ходи да го вземе и ми трябваше място по- към центъра. Ако всичко е наред, в събота ще ми ги докарат и ще мога да кажа повече. И двата магазина зареждат от Арбор и могат да ти поръчат каквото искаш. Искат капаро, зареждат всяка сряда. Дано ти е полезна информацията  Simple Smile

Нашата стая не иска да се измирише от паркета и мебелите, започвам да си мисля, че няма да стане и докато се роди малката  Cry   Помагайте! Паркета е естествен и го лакираха през Януари.  Постоянно се проветрява.

# 107
изтрещях отнерви днес. Понеже нали сме в ремонт и седя в кухнята, та бабето се мотка насам натам и само кашля около мен.
Преди час мъжо я води на доктор и иказали, че е грип. Влиза пак в кухнята и почва да ми се обяснява кое как трябва да пие и колко и стрували лекарствата и пак кашля. Аз я помолих да внимава, че сега само това ми трябва и в крайна сметка нося бебе. (след нова година нали се бях разболяла и 2 дни бях с температура и неможех да мръдна, та мъжо си беше изкарал акълите и от тогава всички ме пазят като рохко яйце). Та това ми ти бабе като се сопна, като се нацупондри и се врътна, тръшна се, повече нямало да влиза в кухнята и т.н. Братя на мойчкия седеше до мене и я скастри, че бебетое по-важно от нея.
Ей неразбрани хора бе.
Извинявайте, че ви тормозя с мойте си неволи, но ще ме разберете.
Аз отивам да надзиравам сглобката на гардероба и после ще ходим пак да спим в свеки.
Лека и мека нощ от нас  Hug

# 108
искам да питам beba_km,откъде е купила това порт бебе,мн е готино http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262534&pid=10482962
А това е кошарата,която коментирах онзи ден,на нея сме се спрели,още обсъждаме цвета  Thinking http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-289_291_294_511-products_id-9136.html

# 109
  • София
Хей, страхотни новини!  Grinning Hug
Честита бебка на Слънцето! Да расте здрава, щастлива и много добричка! На мама - бързо възстановяване!  

Мери, честито и горчиво! Много любов и дълъг и щастлив семеен живот!  

Много хубави са ви покупките - разгледах албумчето!  Hug А това на Бебето и мен скоро ме светнаха, че е жираф, аз живеех също в заблуда, че е кравичка Crazy Иначе ние си имаме комплект за изписване, но трябва да взема някаква по-плътна пелена май  newsm78

# 110
 Здравейте и от мен.Ех че хубави новини днес.

ПЪРВО ЧЕСТИТО НА МАМА ЗЛАТИ И МАЛКАТА ПРИНЦЕСА.НИКАКВИ ТРЕВОГИ ОТ ТУК НАТАТЪК !

ЧЕСТИТО И НА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО АРНАУДОВИ.ДАНО УСПЕЕТЕ ДА СЪХРАНИТЕ МАГИЯТА НА СЕМЕЙНОТО ЩАСТИЕ !

# 111
  • Варна
rusana аз онзи ден си мислех че за това легълце говориш,но сега със сигурност видях. Ние съвсем в началото се бяхме загледали в такова,но се оказахме първо защото не се сгъва за да се пренася и второ защото много бързо се обелвали и ръждясвали металните неща,защото то е метално. Вие си решавате де,просто проучете преди това,може би някой който е ползвал такова да то каже как стоят нещата Hug

# 112
Искате ли да сменим заглавието в чест на Слънцето,все пак от благодарност за усилията за  толкова много подготвени теми Peace

# 113
  • Варна
Искате ли да сменим заглавието в чест на Слънцето,все пак от благодарност за усилията за  толкова много подготвени теми Peace

Гласувам за  Peace   Hug 

# 114

Гласувам за  Peace   Hug 

Peace  Peace  Peace

# 115
Честита дъщеричка Симона на Слънцето. Да е жива и здрава и много да ги радва!newsm51
Аз да се похваля, че от днес и аз съм в болничен 45 дни преди раждане, започна се и при мен -обратното броене.smile3508
Ако всичко е наред и аз Зелено смятам да се класирам за срещата.
Вече  направих основните покупки за бебо - ето линк към албумчето: http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=262534&pid=10464952, имам и още снимки, но сигурно утре ще ги кача, Лека за сега от мен!

# 116
искам да питам beba_km,откъде е купила това порт бебе,мн е готино http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262534&pid=10482962

Марката се казва САЛИ, взех го  newsm78 за около 25 лв. и е модел от тази година  Wink  от един магазин във Варна  той се води Депо, намира се до колхозния пазар, варненки го знаят  Laughing

# 117
  • София
dobro_nastroenie откъде ти е подложката за повиване и колко пари е?
Elg внимавай много с тези вируси и по-добре вземи още тази вечер мерки, защото май има грип. Аз в неделя леко усетих настинката и си взех едни хомеопатични хапчета- някой пил ли е ИНФЛУЦИД, но тази вечер пак ми е някакво болно... Дано не ви хваща  Praynig

# 118
Честита дъщеричка на Слънцето! Да расте здрава, умна и красива за радост на цялото семейство!

За Инфлуцида - да пила съм го, доволна съм!Есента бях болна и имах от детето Инфлуцид и се възстанових бързо!Препоръчвам го!

# 119
Добър вечер и от мен.
Слънце честита принцеска newsm51 И много да ви радва!
Честито и на Кико и Мери  smile3525
Аз тази вечер си приготвих чантата за болницата.Понеже моята докторка ми каза,че най вероятно ще родя към края на февруари.
Момичета много ме е страх.Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт